Delivery

Er du en teknisk dygtig IT-konsulent? Eller måske en proaktiv projektleder? Ønsker du at dygtiggøre dig inden for Azure, Microsoft 365, IBM eller noget helt fjerde? I Delivery er mulighederne mange!

Delivery består af konsulenter, projektledere samt specialister i bl.a. brugeradministration og implementering af IT services, som alle er drevet af at understøtte og styrke vores kunders forretning på den bedst mulige måde. For dem er tekniske IT-udfordringer deres drive, og hver dag gør de sig umage for at hjælpe kunder såvel som kolleger. 

I Delivery sidder 140 medarbejdere opdelt i tre afdelinger: Consulting Services, Transition og Project & Portfolio Management. Der er et tæt samarbejde mellem afdelingerne på tværs af lokationerne i både Danmark, Tjekkiet og Filippinerne.

Læs mere om hvad hver afdeling selv fortæller om deres arbejdsopgaver, kompetencer, kultur og udviklingsmuligheder herunder.

Du kan læse om de andre afdelinger i IT Relation her: Market - ClientsGlobal Production - Service Management

Consulting Services med dygtige generalister og specialister

I Consulting Services håndterer vi Service Requests, kundehenvendelser og mindre projekter på tværs af forskellige teknologier såsom Azure, Server-oprettelser og ændringer, Microsoft 365, Security m.m. Vi laver alt fra migreringer til Exchange Online til opsætning, rådgivning og sparring af nye kundesetups.

Customer Center er en del af Consulting Services, hvis primære opgave er at håndtere kundehenvendelser og forbinde kundens opgave til de rette led i organisationen. 

Tæt kundedialog og teknisk know-how

Vi er alle drevet af at løse vores kunders udfordringer og levere den bedste service på vejen. Vi styrker relationen til kunden ved at tage dialogen og rådgivningen med dem direkte. Derfor skal vi i Consulting Services både være dygtige til det kommunikative og samtidig have den tekniske know-how. Vi har medarbejdere, der er teknisk dygtige generalister og andre, der er specialister inden for et givent kompetenceområde – som for eksempel Azure, IBM, Exchange, Teams m.m. 

Som en del af IT Relations serviceorgan arbejder vi tæt sammen med Clients, Project & Portfolio Management, Global Operations og Transition, men berører generelt mange afdelinger i IT Relation. Vi er en stor afdeling med flere end 70 medarbejdere, fordelt på alle vores lokationer i Danmark.  

Vi dygtiggør os – med et smil 

I Consulting Services er der rig mulighed for faglig udvikling. Vi forsøger hele tiden at dygtiggøre os ved at lære mere omkring givne områder og tilbyde uddannelsesmuligheder til vores medarbejdere. Vi vil gerne have, at der er højt til loftet, men samtidig have en god og let omgangstone, hvor der er plads til sjov – men også seriøsitet. Vi vægter et arbejdsmiljø med faglige udfordringer, høj grad af fleksibilitet og glade kolleger. 

Som medarbejder i Consulting Services skal du være struktureret, målrettet og serviceminded samt god til at holde mange bolde i luften på samme tid.

Transition - I øjenhøjde med kunden

I Transition sidder vi med mange forskellige opgaver inden for brugerstyring, klargøring, automatisering, kvalitetssikring, klientdrift samt udarbejdelse af vidensartikler og kundespecifikke procesbeskrivelser. 

Derudover sikrer vores implementeringsteam, at både nye og eksisterende kunder omstilles og migreres ind i IT Relations hosting-miljø eller Public Cloud, som fx Microsoft Azure, afhængigt af, hvad der giver den bedste løsning for kunden.

Familiært miljø

Hos os bliver du en del af en dynamisk og alsidig afdeling. Vi giver plads til hinandens forskelligheder, både kompetencemæssigt og menneskeligt, hvilket afspejles i en høj medarbejdertilfredshed. Du vil hurtigt mærke, at stemningen er uformel, familiær og utrolig sjov! 

Som team kommer vi længst ved at være positiv, hjælpsom, serviceminded og en teamspiller, der har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Samarbejde på tværs giver de bedste resultater

For at løse opgaverne bedst muligt og levere den bedste service til kunderne, arbejder vi tæt sammen på tværs af afdelinger. Eksempelvis samarbejder vi med Global Operations, når assets skal i drift med overvågning og backup. Vi er flere end 85 medarbejdere, der sidder i Danmark, Tjekkiet og Filippinerne og har et super stærkt samarbejde på tværs af lokationerne. Vi arbejder som en agil arbejdsplads, så hjemmearbejde er også en stor del af vores hverdag.

Plads til ”frikvarter”

Lige så vel som vi prioriterer faglig udvikling, prioriterer vi et godt socialt fællesskab. Eksempelvis arrangeres vi hver måned ”Funny Thursday”, hvor et udvalgt team har ansvaret for at underholde resten i 45 minutter. Vi anser det for en form for ”frikvarter”, der sikrer fornyet energi og sjove indslag fra de nærmeste kolleger.

Project & Portfolio Management sikrer succesfulde leverancer

Vi er ansvarlige for at føre alle projekter til dørs. Det indebærer håndtering, implementering og eksekvering af IT-projekter. Vi sikrer, at projektleverancerne leveres inden for scope, budget og tidslinje samt garanterer fremdrift og change management i projekterne. 

Som medarbejder i Project & Portfolio Management skal du gennem professionel og struktureret projektstyring sørge for, at dine projekter bliver leveret til rette tid og med høj kvalitet. I arbejdet som projektleder er det nødvendigt, at du har en generel forståelse for IT, og at den koordinerede lederrolle falder dig naturligt. Vi stræber altid efter høj kundetilfreds, og hvert enkelt kundeprojekt bliver håndteret professionelt og omhyggeligt.

Tæt samarbejde på tværs

Vi arbejder tæt sammen med Customer Center om at skabe succes for kunden. Afhængig af kundeopgave har vi ligeledes et tæt samarbejde med de afdelinger i IT Relation, som er nødvendige og relevante for den specifikke opgave. I dag sidder vi 18 medarbejdere fordelt på lokationerne i Aarhus, Herning og København.

Omskiftelig arbejdsdag med gode kolleger

Hos os er der et uformelt arbejdsmiljø med stor kollegial opbakning. Vi har masser af spændende og udfordrende opgaver og en omskiftelig arbejdsdag, men samtidig er der altid plads til smil og grin. Vi spiller hinanden bedre, og er altid klar på nye udfordringer. 


Vil du gerne være en del af IT Relation?

Tilmeld dig vores jobagent så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben stilling, der matcher dine præferencer.

Tilmeld dig her

keyboard_arrow_up