Delivery

Er du en teknisk dygtig IT-konsulent? Eller en proaktiv projektleder? Vil du være med til at løse komplekse Azure-udfordringer i et af Danmarks mest certificerede teams? I Delivery er mulighederne mange!

Tæt kundedialog og teknisk know-how

Delivery består af over 120 konsulenter, projektledere og Cloud-specialister, som alle er drevet af at løse vores kunders udfordringer og levere højkvalitets service. Vi besidder fremragende kommunikationsevner og en solid teknisk know-how, hvilket giver os de bedste forudsætninger for at være Closer to Customers og hjælpe vores kunder.

Vi dygtiggør os – med et smil 

Vi stræber efter at blive bedre hver dag og tilbyder mange forskellige uddannelsesmuligheder og certificeringer til vores medarbejdere, så vi kan holde os ajour med de nyeste teknologier. Vi vil gerne have et arbejdsmiljø med faglige udfordringer, høj grad af fleksibilitet og glade kolleger, hvor der hver dag er plads til både sjov og seriøsitet.

Herunder kan du læse mere om, hvad afdelingerne i Delivery fortæller om deres arbejde.

Du kan læse om de andre afdelinger i IT Relation her: Market - ClientsGlobal Production - Service Management

Som IT-konsulenter håndterer vi Service Requests, kundehenvendelser og projekter på tværs af forskellige teknologier. Vi stiller et kompetent team til rådighed for vores kunder, uanset om det drejer sig om migrering til Exchange Online eller om opsætning og rådgivning af nye kundesetups. Vi sikrer en førsteklasses kundeservice ved at både have teknisk dygtige generalister og specialister inden for et givent kompetenceområde såsom Azure, Microsoft 365, Citrix, Exchange m.m. 

Customer Center er en del af Consulting Services, hvis primære opgave er at sikre, at kundens opgave er i de bedste hænder og bliver overført til de rette led i organisationen. Vi afdækker opgavens indhold og kundens forventninger, og følger løbende op på igangværende opgaver i vores konsulentforretning.

Vi er kundens ‘trusted advisor’ og rådgiver om Cloud-strategi, processer og spændende nye løsninger. Vi er et højkvalificeret team med et stærkt sammenhold, som arbejder med projekter af en kompleksitet og størrelse, som du ikke får mulighed for at sætte tænderne i andre steder. 

Vi er ansvarlige for at føre alle projekter vedrørende håndtering, implementering og eksekvering af IT-projekter til dørs. Vi sikrer, at projektleverancerne leveres inden for scope, budget og tidslinje samt garanterer fremdrift i projekterne. Gennem professionel og struktureret projektstyring sørger vi for, at projekterne bliver leveret til rette tid og med høj kvalitet. I arbejdet som projektleder er det derfor nødvendigt, at du har en generel forståelse for IT, og at den koordinerede lederrolle falder dig naturligt. Hos os har vi masser af spændende og udfordrende opgaver og altid plads til smil og grin.


Vil du gerne være en del af IT Relation?

Tilmeld dig vores jobagent så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben stilling, der matcher dine præferencer.

Tilmeld dig her

keyboard_arrow_up