Global Production

Er du interesseret i udvikling, automatisering og IT-sikkerhed? Vil du investere i din egen karriere ved at dygtiggøre dig og holde dig opdateret på nye teknologier og trends? I Global Production er medarbejderne konstant i udvikling!

Global Production tæller over 190 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder på at styrke vores kunders forretning gennem den nyeste teknologi inden for blandet andet fejlsøgning, IT-sikkerhed, monitorering og automatisering. Hvis du er nørdet, nytænkende og grundig omkring dit arbejde, vil du bestemt ikke være alene om det i Global Production.

De er opdelt i afdelingerne Cyber Defence Center, Microsoft & VDesktop, Applications & Linux, Monitoring, AIOPS, Backup & Patch, Global Operations og Network. Hver afdeling består af dygtige specialister inden for deres specifikke område.

Læs mere om, hvad afdelingerne selv fortæller om deres arbejdsopgaver, kompetencer, kultur og udviklingsmuligheder herunder.

Du kan læse om de andre afdelinger i IT Relation her: Market Clients Delivery - Service Management

Cyber Defence Center mod IT-trusler

Vi overvåger, vurderer og reagerer på IT-sikkerhedstrusler og -hændelser hos vores kunder. Vi agerer både Security Operation Center (SOC) og Managed Detection Response (MDR). Gennem vores services såsom Baseline Security, SIEM og Vulnerability Management holder vi øje med det daglige trusselsbillede for at hjælpe vores kunder og sikre vores interne IT-miljø. 

Vi følger med udviklingen

En effektiv IT-sikkerhed er altafgørende for både vores kunders og vores egen virksomhed. Sikkerhed er et område, der konstant er i udvikling, hvilket gør det utrolig spændende og lærerigt at arbejde med! I Cyber Defence Center har vi lysten og evnen til at følge med i den hurtige udvikling, og derfor vil du hos os opleve kontinuerlig læring og masser af muligheder for certificeringer inden for området. Vi brænder alle sammen for sikkerhed og er nørdede, nysgerrige og strukturerede i vores tilgang til opgaver og udfordringer.

Tæt samarbejde – uafhængig af geografi 

Eftersom IT-sikkerhed findes overalt, arbejder vi tæt sammen med alle afdelinger i IT Relation. Lige så vel som vi passer på vores kunders virksomheder, passer vi på vores egen. I øjeblikket er vi 11 medarbejdere, der arbejder på vores kontorer i Aarhus, Kolding og Prag samt remote. Hvor du sidder, har ingen betydning.

Faglig udvikling, fleksibilitet og fællesskab

Vi har rigtig mange forskellige kunder og derfor mulighed for at tilbyde mange forskellige spændende udfordringer, som styrker vores faglige udvikling. Vi vægter en høj grad af fleksibilitet, og har et stærkt fællesskab på tværs af landegrænser. I hverdagen er der altid plads til en nørdet diskussion om den nyeste viden inden for cyber-sikkerhed. Og selvom der kan være fart over feltet, prioriterer vi at spille hinanden gode ved at lytte og hjælpe.

Microsoft & VDesktop – hvor teknologi og kultur mødes

Microsoft og VDesktop er to internationale teams, der arbejder tæt sammen under den samme enhed, men håndterer forskellige opgaver. 

  • I Microsoft centreres opgaverne om Microsoft-teknologiens centrale servere: AD, GPO, DNS, DHCP, IIS og PowerShell Automation. Vi understøtter Microsoft Operation System på tværs af alle platforme – herunder Azure, VMware og Hyper-V. 
  • I VDesktop fastsætter vi standarder for implementering og laver avanceret fejlfinding på produkter og teknologier fra Citrix, RDS, Azure Virtual Desktop, SMS Passcode, VMware Horizon m.m. Derudover optimerer vi vores Load Balancer Endpoint og integrerer logins til miljøet med Azure AD baseret på Citrix ADC.

Et internationalt team of problemknusere

I de to teams har vi en dyb teknisk viden og stærke kommunikative kompetencer. Vi løser hver dag komplekse problemstillinger, hvilket kræver, at du som person er nysgerrig, selvstændig, nytænkende, resultatorienteret og tør bevæge dig uden for din komfortzone. Vi arbejder sammen på tværs af landegrænser og kulturer, hvilket giver en unik dynamik i teamet, hvor vi lærer utrolig meget af vores forskellige synspunkter og kompetencer – både fagligt og personligt. Vi tror på, at dette har betydning for, at vi lykkes og har succes i vores opgaver.

Med samarbejdet i højsædet

Microsoft og VDesktop berører mange områder, platforme og teknologier, derfor samarbejder vi med alle afdelinger i IT Relation. Vi arbejder særligt tæt med resten af Global Production samt Market og itm8 Data Centre. Vores 25 medarbejdere sidder i dag fordelt på vores lokationer i Danmark og Prag. Der er også stor fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemmefra.

Frihed til kreativitet, udvikling og teamwork

Som medarbejder vil du blive integreret i et team med en venlig og ærlig atmosfære, hvor vi går op i vidensdeling, teamwork, frihed og fleksibilitet. Vi ønsker at støtte din professionelle vækstrejse ved at give dig friheden til at tænke kreativt, anvende nye teknologier og udvikle smartere løsninger og processer. Vi prioriterer ligeledes sociale aktiviteter og teambuilding, hvor arbejdet lægges på hylden. Blandt andet er Prag kendt for deres lækre øl, som vi nyder at drikke sammen!

Applications & Linux har svaret på de komplekse spørgsmål

Applications & Linux er level 3 support, og vi håndterer derfor kun de opgaver, som level 1 og 2 support ikke kan løse. Det er altså de svære og komplicerede opgaver, der lander på vores bord. Vi arbejder blandt andet med fejlsøgning, automatisering af jobfunktioner, Infrastructure as Code (IaC) samt udvikling af overvågningsmetrikker og nye services til vores kunder. Derudover er vi ofte med i design og implementeringsfasen af større og mere komplekse løsninger.

Et mix af teknisk viden, passion og sparring 

Vi har en dyb teknisk viden inden for hver vores område – herunder SQL, Microsoft 365, Exchange, Oracle, Azure og Linux. Fælles for alle er, at vi er passionerede, analytiske og villige til en yde en ekstra indsats, når det brænder på. Vi tror på, at et højt fagligt niveau, daglig sparring og glade kolleger skaber de bedste betingelser for at arbejde selvstændigt og handle proaktivt i stedet for reaktivt. Som medarbejder i Applications & Linux forventer vi, at du kan tænke ud af boksen med henblik på at give kunderne den bedst mulige service.  

Daglig samarbejde på tværs 

Vi arbejder tæt sammen med blandt andet AIOPS i forbindelse med ny udvikling samt Microsoft-teamet, da vores applikationer kører på denne platform. Derudover samarbejder vi med Market om services, Project & Portfolio Management om projekter, Service Management om kundekontakt og hele Network-teamet, da dette er nødvendigt for alle løsninger. I dag sidder vores 25 medarbejdere i Aarhus, Herning og Prag. 

Stærkt sammenhold med udfordringer og udvikling

I Applications & Linux er vi stolte af at have mange medarbejdere med høj anciennitet. Vi har et godt sammenhold og et åbent og uformelt miljø med mange konstruktive dialoger, hvor der er plads til at sige sin mening. Vi gør en aktiv indsats for, at vores medarbejdere hver dag er glade for at gå på arbejde – blandt andet ved at skabe tid og rum til fordybelse, udvikling, socialisering, certificeringer og ikke mindst masser af faglige udfordringer!

Monitoring der styrker kundens forretning

I Monitoring håndterer vores 12 dygtige medarbejdere drift, konfiguration og udvikling af vores monitoreringsplatforme med henblik på at styrke kundens forretning gennem IT. Vi råder over flere anerkendte monitoreringsplatforme, herunder SCOM, ScienceLogic, SolarWinds og Checkmk. Derudover udvikler vi specialiseret overvågning i PowerShell og Python – alt efter kundens ønske og behov. 

Nørder med samme passion og dedikation 

Vi deler alle samme passion for monitorering og er dedikerede til devisen ”god overvågning er en af grundpillerne i driften af vores kunders servere”. Vi tror på, at monitorering er et værktøj, som giver en unik indsigt og øger vores produktivitet. Hos os er der plads til at være nørdet omkring sit arbejde. Samtidig kendetegnes medarbejderne i Monitorering som løsningsorienterede, analytiske, samarbejdsvillige – og så anser vi alle scripting som en naturlig tilgang i vores arbejde. 

Samarbejde er nøgleordet 

Vi har fokus på kontinuerlig forbedring, og er bevidste om vores egne kompetenceområder – og derved også begrænsninger. For i sidste ende at yde den bedste service til vores kunder, samarbejder og assisteres vi af andre afdelinger. Vi arbejder eksempelvis tæt sammen med teknologispecialisterne vedrørende nye monitoreringstiltag, rådgiver Market i forbindelse med salgsarbejde og assisterer forskellige afdelinger i Root Cause Analysis ved incidents. I dag er det muligt at arbejde fra alle vores lokationer i Danmark, Prag og Filippinerne.  

Frihed, fleksibilitet og fredagsbar 

Hos os bliver du en del af et professionelt, internationalt og lærerigt miljø med spændende opgaver inden for monitorering og automatisering. Vi har et højt fagligt niveau og en stor grad af frihed og fleksibilitet i forhold til arbejdssted, -tid og -opgaver. Ikke desto mindre er vores afdeling fyldt med godt humør, uformel stemning og venskaber. Vi plejer blandt andet vores afdeling gennem virtuel fredagsbar hver fredag, som i høj grad er med til at styrke vores sammenhold.

AIOPS med fokus på fremtidens teknologi

I AIOPS arbejder vi med Artificial Intelligence til IT Operations. Vi håndterer de opgaver, hvor standard automatisering ikke er nok, og hvor der er behov for beslutninger baseret på matematiske algoritmer – herunder Pretrained AI Models, som er trænet ud fra data, baseret på menneskelige interaktioner og erfaringer.

Specialistviden, erfaring og passion for AI

I AIOPS arbejder både dataspecialister og AI/automation programmører, som alle er engagerede og passionerede for deres arbejde. Vi tror på AI som fremtidens teknologi, da det giver mulighed for at løse uløselige opgaver ved hjælp af ren automatisering. 

Medarbejderne i vores AIOPS-team er kendetegnet ved at have specialistviden og erfaring med blandt andet Python, Automation/API, Docker, Kubernetes, Azure DevOps, Linux og selvfølgelig AI. 

Intern AI-optimering i pipeline 

Vi er et lille team, der arbejder i Prag og Danmark. I den nærmeste fremtid vil vi være tæt på alle afdelinger i IT Relation, hvor vi ser reelle muligheder for at forbedre deres daglige arbejdsrutiner gennem AI. Vi har primært fokus på de problemer, som Monitoring og Global Operations står overfor, men vi planlægger at undersøge potentialet for AI i samtlige afdelinger.

Vi løser problemer gennem AI-teknologier – sammen 

I AIOPS er vi alle stærke individer med forskellige ekspertiseområder, som sammen kan diskutere og løse alverdens problemer gennem AI-teknologier. Vi tror på, at et sundt arbejdsmiljø baseret på gensidig respekt, tillid og sammenhold giver de rette forudsætninger for at arbejde effektivt og innovativt. I AIOPS er vi med på beatet og arbejder kun med de nyeste og hotteste Cloud-baserede teknologiske værktøjer. Vi er stolte af at bidrage med et nyt og anderledes perspektiv på opgaveløsning i IT Relation!

Backup & Patch – et hold af passionerede specialister 

Vi er et lille team, der sikrer, at Backup og Patch systemer som SSCM og Spectrum Protect fungerer, som de skal, og at vores kolleger har de rette redskaber og den rette viden, der skal til for at bruge dem. Det gør vi gennem kontinuerlig opdatering af procedurer, dokumentation og oplæring. Vi sikrer også, at kunderne får den rette information om backup-forbrug og patch compliance via rapportering. 

Specialister med passion og selvdisciplin

I Backup & Patch er vi specialiserede i og passioneret for vores specifikke områder, og vi er stolte af det arbejde, vi leverer. Vi arbejder meget selvstændigt, hvorfor det kræver høj grad af selvdisciplin, gåpåmod og teknisk viden at arbejde i Backup & Patch. 

Samarbejde er altafgørende

Vi samarbejder med hele Global Production for at give kunden de bedst mulige IT-løsninger til deres forretning. Et tæt samarbejde med de andre afdelinger er derfor altafgørende, og vi bidrager med vores viden og kompetencer inden for Backup & Patch systemer. Derudover arbejder vi tæt sammen med Global Operations i forbindelse med de daglige opgaver relateret til vores områder. Vi er et lille team på seks medarbejdere, der er fordelt på lokationerne i Aarhus, Herning og Prag. Der er også stor fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemmefra.  

Fordybelse og livsnydelse

Vi kan tilbyde fordybelse og udvikling inden for de specifikke kompetenceområder Backup eller Patch. Vi er et team fyldt med livsnydere. Lige såvel som vi nyder faglige diskussioner, nyder vi også i høj grad uformelle samtaler om blandt andet det gastronomiske univers. Hos os er der altså plads til seriøsitet og fordybelse samtidig med, at vi altid leverer vores opgaver med et smil på læben.

Global Operations – altid tilgængelig

I Global Operations arbejder vi 24/7, da vi altid er tilgængelige for vores kunder. Vi håndterer sagerne direkte fra enten overvågning eller fra kunderne, og sørger derfor altid for hurtig og professionel respons.

De dygtigste generalister på holdet

Vi sætter en ære i at levere services og løsninger på et højt niveau. Det kræver en proaktiv, løsningsorienteret og vedholdende tilgang til opgaver, hvilket vi i den grad har. Vi er en stor stab af tekniske generalister med adgang og kompetencer i stort set alle serverrelaterede systemer og applikationer. Vi arbejder i et udfordrende og dynamisk miljø med stort ansvar for mange servere, processer og kunder, hvorfor det er nødvendigt, at vi hjælper og sparrer med hinanden.

Agil arbejdsplads

Vi har en stor berøringsflade i virksomheden, men sparrer og samarbejder særligt med de andre afdelinger i Global Production. Vi er en agil arbejdsplads, hvor det er muligt at arbejde fra samtlige lokationer samt hjemmearbejde. Vores 70 medarbejdere sidder på spredt i Danmark, Tjekkiet og Filippinerne.

Videreuddannelse og sammenhold

Vi prioriterer faglig udvikling i form af løbende certificeringer, sparring og uddannelse, da vi tror på, det er med til at gøre os til de dygtigste teknikere i markedet. Vi kan altså ikke komme udenom, at vi er en flok tekniske nørder. Samtidig er vi gode til at skabe et socialt sammenhold. Vi har en uformel stemning, har tillid til hinanden og engagerer os i hinanden. 

Network til optimering af kundens infrastruktur

I Network er vi ansvarlige for en bred palet af områder, og håndterer både opgaver remote og onsite. Som enhed er vi opdelt i Network Implementation, Network Operations og Network Consulting.

  • I Network Implementation er du som netværkstekniker med til at designe og implementere store projekter. Det vil typisk være transition af nye kunder, som skal have deres infrastruktur helt eller delvis migreret til vores hostingcenter, eller kunder, der skal have lavet en sammenbinding af eksisterende infrastruktur til et cloud setup. 
  • Network Operations fornemste opgave er at sikre den løbende vedligeholdelse og drift af kundernes systemer – herunder patching, opgradering og udførelse af service requests på eksisterende infrastruktur. Du kommer i kontakt med både firewall, routing, switching og WiFi teknologier på daglig basis fra flere forskellige leverandører. 
  • I Network Consulting tager vi os af de opgaver, hvor kunden ønsker at få lavet ændringer i form af ny funktionalitet eller udvidelse af eksisterende infrastruktur. Opgaverne spænder fra udskiftning/opgradering af udstyr, fejlsøgning, gennemgang af kundens infrastrukturkomponenter samt rådgivning og sparring omkring nye teknologier.

Vi brænder for netværk

Vi er specialister i hvert vores område – men fælles er, at vi er grundige, ambitiøse og teknisk dygtige. Eftersom vi både håndterer opgaver remote og onsite hos kunden, er det ligeledes vigtigt at have gode kommunikative kompetencer, idet vi skal finde den bedste løsning for kunden. Vi er en netværksafdeling på flere end 30 medarbejdere, der alle brænder for at arbejde med netværk!

Netværk er essentielt for både vores egen og kundernes forretning, hvorfor vi har en stor berøringsflade i hele IT Relation. I Network arbejder vi tæt sammen gennem hele kundens IT-cyklus. Det er muligt at arbejde fra samtlige lokationer i Danmark og Tjekkiet.   

Vil du med på vores udviklingsrejse?

Det, der kendetegner vores team, er, at vi løfter i flok og har fokus på faglig sparring. Vi er på en udviklings- og vækstrejse blandt andet med fokus på at få etableret et mere automatiseret, struktureret og standardiseret netværk. Vi er alle med til at påvirke de strategiske beslutninger og forandringer, der skal danne grundlag for afdelingen i fremtiden.


Vil du gerne være en del af IT Relation?

Tilmeld dig vores jobagent så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben stilling, der matcher dine præferencer.

Tilmeld dig her

keyboard_arrow_up