Global Production

Er du interesseret i udvikling, automatisering og IT-sikkerhed? Vil du investere i din egen karriere ved at dygtiggøre dig og holde dig opdateret på nye teknologier og trends? I Global Production arbejder vi struktureret med kompetenceudvikling!

Nytænkende og grundig

Global Production tæller over 220 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder på at styrke vores kunders forretning gennem den nyeste teknologi inden for blandt andet fejlsøgning, IT-sikkerhed, monitorering og automatisering. Hvis du er nørdet, nytænkende og grundig omkring dit arbejde, vil du finde dig godt til rette i Global Production. 

Faglig udvikling, fleksibilitet og fællesskab

Vi er en flok dygtige specialister, der hver dag løser komplekse problemstillinger. Hos os bliver du en del af et internationalt og lærerigt miljø, hvor vidensdeling, teamwork, frihed og fleksibilitet er i fokus. Vi mener, at faglig udvikling er nøglen til at være de dygtigste teknikere i markedet, og derfor prioriterer vi løbende certificeringer, sparring og uddannelse. Selvom der kan være fart over feltet, gør vi en aktiv indsats for at skabe tid og rum til fordybelse, udvikling, sociale arrangementer og ikke mindst faglige udfordringer. Vi tror på, at dette skaber en fantastisk arbejdsplads med glade medarbejdere.

Herunder kan du læse mere om, hvad afdelingerne i Global Production fortæller om deres arbejde.

Du kan læse om de andre afdelinger i IT Relation her: Market Clients Delivery - Service Management

Vi overvåger, vurderer og reagerer på IT-sikkerhedstrusler og -hændelser hos vores kunder. Vi agerer både Security Operation Center (SOC) og Managed Detection Response (MDR). Gennem vores services såsom Baseline Security, SIEM og Vulnerability Management holder vi øje med det daglige trusselsbillede for at hjælpe vores kunder og sikre vores interne IT-miljø. 

Vi følger med udviklingen

En effektiv IT-sikkerhed er altafgørende for både vores kunders og vores egen virksomhed. Sikkerhed er et område, der konstant er i udvikling, hvilket gør det utrolig spændende og lærerigt at arbejde med! I Cyber Defence Center har vi lysten og evnen til at følge med i den hurtige udvikling, og derfor vil du hos os opleve kontinuerlig læring og masser af muligheder for certificeringer inden for området. Vi brænder alle sammen for sikkerhed og er nørdede, nysgerrige og strukturerede i vores tilgang til opgaver og udfordringer.

Vi løser mange forskellige opgaver inden for drift og vedligeholdelse af virtuelle platforme, telefoni, brugerstyring, klargøring, automatisering og ikke mindst klientdrift. Vi anvender en række produkter og teknologier fra Ivanti, Capa, SCCM, Microsoft Endpoint Manager, Flexfone, Citrix, Remote Desktop Services, Azure Virtual Desktop, SMS Passcode, VMare Horizon m.m for at sikre en moderne arbejdsplads for vores kunder. Vi arbejder under et domain of excellence kaldet WorkplaceHub – med fokus på produktive løsninger til vores kunders arbejdspladser.

Plads til ”frikvarter”

Som team kommer vi længst ved at være positiv, hjælpsom, serviceminded og en teamspiller, der har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Vi giver plads til hinandens forskelligheder, både kompetencemæssigt og menneskeligt, hvilket afspejles i en høj medarbejdertilfredshed. Vi arrangerer løbende sociale sammenkomster i arbejdstiden, hvor udvalgte personer har ansvaret for at underholde kollegerne. Vi anser det for en form for ”frikvarter”, der sikrer fornyet energi og sjove indslag fra de nærmeste kolleger.

Vi er flere teams med dyb teknisk viden inden for flere områder – herunder SQL, Microsoft 365, Exchange, Oracle, Azure/AWS, Linux og kubernetes. Fælles for os alle er, at vi er passionerede, analytiske og villige til en yde en ekstra indsats, når det brænder på. Vi tror på, at et højt fagligt niveau, daglig sparring og glade kolleger skaber de bedste betingelser for at arbejde selvstændigt og handle proaktivt i stedet for reaktivt.

Kompleksitet og automatisering

Vi arbejder på at automatisere opgaver og gør det muligt for level 1 og level 2 support at løse mere komplicerede opgaver ved at lave arbejdsinstrukser og vejledninger til dem. Det er oftest level 3 support og mere komplicerede opgaver, der lander på vores bord. Vi arbejder blandt andet med fejlsøgning, automatisering af jobfunktioner, Infrastructure as Code (IaC) samt udvikling af overvågningsmetrikker og nye services til vores kunder. Derudover er vi ofte med i design og implementeringsfasen af større og mere komplekse løsninger.

Vi er en afdeling med fire specialiserede teams: Backup & Patch, Monitoring, Event Management og AIOPS.

Backup & Patch – effektiv systemvedligeholdelse

Vi sikrer at systemer som Spectrum Protect og SCCM fungerer, som de skal, og at vores kolleger har de rette redskaber og den rette viden, der skal til for at bruge dem. Det gør vi gennem kontinuerlig opdatering af procedurer, dokumentation, oplæring samt udvikling af hjælpeværktøjer.  

Effektive løsninger i Monitoring 

Vi håndterer drift, konfiguration og udvikling af monitoreringsplatforme og kundespecificerede dashboards med henblik på at styrke kundens forretning gennem IT. Vi råder over anerkendte monitoreringsplatforme – bl.a. SCOM, LogicMonitor, SolarWinds og Checkmk. Alt efter kundens ønske og behov udvikler vi specialiseret overvågning i PowerShell og Python. Vi deler alle samme passion for monitorering og tror på, at monitorering er et værktøj, som giver en unik indsigt og øger kundernes produktivitet. Hos os er der plads til at være nørdet omkring sit arbejde.

Event Management – effektiv alarmhåndtering med ICU

ICU er vores event management platform, som gør det muligt at vise alarmer fra vores monitoreringsplatforme i ét vindue. Alarmerne er beriget med information fra vores CMDB og kan nemt eskaleres til vores ITSM-system. ICU en specialudviklet platform og er i en konstant forandring for at supportere vores Event Management Team. 

AIOPS med fokus på fremtidens teknologi

Vi arbejder med Artificial Intelligence til IT Operations. Vi håndterer de opgaver, hvor standard automatisering ikke er nok, og hvor der er behov for beslutninger baseret på matematiske algoritmer. Derudover arbejder vi med alt produktionsrelateret rapportering gennem analyser af big data, hvor vi skaber nytænkende rapporter for kolleger og kunder. Vi er med på beatet og arbejder kun med de nyeste og hotteste Cloud-baserede teknologiske værktøjer og bidrager med et nyt og anderledes perspektiv på opgaveløsning i IT Relation!

Vi er ansvarlige for en bred palet af områder, og håndterer både opgaver remote og onsite. Som enhed er vi opdelt i Network Implementation, Network Operations og Network Consulting.

I Network Implementation er du som netværkstekniker med til at designe og implementere store projekter. Det vil typisk være transition af nye kunder, som skal have deres infrastruktur helt eller delvis migreret til vores hostingcenter, eller kunder, der skal have lavet en sammenbinding af eksisterende infrastruktur til et cloud setup. 

Network Operations fornemste opgave er at sikre den løbende vedligeholdelse og drift af kundernes systemer – herunder patching, opgradering og udførelse af service requests på eksisterende infrastruktur. Du kommer i kontakt med både firewall, routing, switching og WiFi teknologier på daglig basis fra flere forskellige leverandører. 

I Network Consulting tager vi os af de opgaver, hvor kunden ønsker at få lavet ændringer i form af ny funktionalitet eller udvidelse af eksisterende infrastruktur. Opgaverne spænder fra udskiftning/opgradering af udstyr, fejlsøgning, gennemgang af kundens infrastrukturkomponenter samt rådgivning og sparring omkring nye teknologier.

Vi er en 24/7 afdeling, der altid er tilgængelige for vores kunder. Hos os er kunden garanteret en hurtig og professionel respons, og vi løser langt størstedelen af sagerne i første hug. Vi håndterer tekniske opgaver på tværs af platforme og domæner og er ansvarlige for overvågning og patch af vores serverpark.

Vi sætter en ære i at levere services og løsninger på et højt niveau. Det kræver en proaktiv, løsningsorienteret og vedholdende tilgang til opgaver, hvilket vi i den grad har. Vi er en stor stab af tekniske generalister med adgang og kompetencer i stort set alle serverrelaterede systemer og applikationer. Vi arbejder i et udfordrende og dynamisk miljø med stort ansvar for mange servere, processer og kunder, hvorfor det er nødvendigt, at vi hjælper og sparrer med hinanden.


Vil du gerne være en del af IT Relation?

Tilmeld dig vores jobagent så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben stilling, der matcher dine præferencer.

Tilmeld dig her

keyboard_arrow_up