ITR Functions

Er du interesseret i at skabe øget indtjening, vækst og rentabilitet? Eller motiveres du af at arbejde med mennesker inden for blandt andet rekruttering, trivsel og udvikling? I ITR funktions står medarbejderne altid klar til at hjælpe organisationen med at optimere strategiske partnerskaber.

ITR Functions omfatter afdelingerne HR og Business Development. Afdelinger, som har en supporterende rolle for både forretningens og medarbejdernes udvikling. Gennem et fokus på bl.a. employer branding, trivsel, læring, digital transformation og fastholdelse forsøger de at skabe de rette betingelser for dygtige og tilfredse medarbejder lige så vel som en sund og konkurrencedygtig forretning. 

Læs mere om hvad afdelingerne selv fortæller om deres arbejdsopgaver, kompetencer, kultur og udviklingsmuligheder herunder.

Du kan også læse om de andre afdelinger i IT Relation her: Sales - Clients - Service ManagementProduction

Business Development – fra strategi til implementering 

Arbejdsopgaverne i Business Development kan sammenfattes som de idéer, initiativer og aktiviteter, der bidrager til at forbedre vores forretning. Vi skaber øget indtjening, rentabilitet og vækst ved at opbygge og optimere strategiske partnerskaber samt ved at udarbejde strategisk forretningsbeslutningsmateriale.

Fælles vision og alsidige kompetencer 

Vi har lederevner, visioner og drive – og vi ved, at nøglen til at nå et fælles mål er et tæt samarbejde med en alsidig gruppe kolleger. At have en vision og at sammensætte et godt team er blandt de faktorer, der er med til at forudsige succes inden for forretningsudvikling. En dygtig udvikler skriver også en god forretningsplan, som bliver det blueprint, som succesen bygges ud fra. Hos os vil du blive udfordret i både teknisk- og forretningsviden samt organisatorisk implementering og ledelse – men du vil altid kunne søge hjælp og vejledning hos dine kolleger.

Tæt på alle afdelinger

Vores arbejde bringer os tæt på alle afdelinger, da de fleste projekter omfatter vores leverings-, salgs-, finans- og andre supportafdelinger. Det er altid opgaven samt holdets sammensætning, der afgør interaktionerne. Vores medarbejdere sidder i øjeblikket i Aarhus, Herning, København. Gennem vores agile tilgang, er der ingen begrænsninger for arbejdslokation. 

En kombination af erfarne ”krigere” med nye idéer

Vi er et lille team, der arbejder på en bred vifte af initiativer. Vores forskellige kompetencer og erfaringer gør os til en kombination af erfarne "krigere" med nye idéer, modeller og metoder. Denne kombination giver os en pragmatisk tilgang, hvor tempo, beslutningstagning, kvalitet og fremskridt er afgørende. Vores forskelligheder kommer ikke alene til udtryk fagligt. Vores interesser spænder lige fra aktiemarkedet og ørredfiskeri til at have høns i baghaven – vi har plads til det hele! Vi siger tingene, som de er. Vi støtter hinanden og bestræber os på hele tiden at udvikle og udfordre os selv.

HR – med fokus på trivsel

I HR er vores arbejde og opgaver centreret om vores ledere og medarbejdere. Alt, hvad vi gør, er med henblik på at supportere ledere og medarbejdere og derved understøtte forretningens strategiske målsætninger. I afdelingen løser vi forskellige HR-relaterede opgaver inden for blandt andet employer branding, rekruttering, trivsel, udvikling & uddannelse, fastholdelse, HR-jura og offboarding. Vi sidder med en bred vifte af opgaver, hvilket gør vores hverdag spændende og alsidig. 

Vi skaber relationer

Vores forretning ville ikke eksistere uden tilfredse og dygtige medarbejder. I HR arbejder vi derfor hver dag på at skabe de bedste betingelser for vores ledere og medarbejdere. Som medarbejder i HR skal det falde dig naturligt at være serviceminded, relationsskabende og ansvarsfuld. Da arbejdet indebærer mange forskellige opgaver, skal du have et stort overblik og arbejde struktureret for at nå dine mål. Du skal trives i interaktionen med ledere og medarbejdere.

Et lille team med stor indflydelse

HR-afdelingen er et mindre team på 15 medarbejdere, der har en stor berøringsflade i hele virksomheden. Vi er fordelt i Danmark, Prag og Filippinerne. Vi samarbejder i høj grad med Group HR i itm8 for at strømline processer gennem hele itm8-koncernen og datterselskaberne.

Åbenhed, troværdighed og faglig sparring 

Du bliver en del af en kultur, som er baseret på åbenhed, troværdighed og faglig sparring. Vi tror på, at vi leverer det bedste arbejde, når vi gør brug af vores forskellige synspunkter og kompetencer. Hos os vil du blive en del af et udviklende og internationalt miljø med høje ambitioner. Der er plads til at diskutere nye HR-initiativer, optimere processer – og blot vende weekendens sjove oplevelser.


Vil du gerne være en del af IT Relation?

Tilmeld dig vores jobagent så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben stilling, der matcher dine præferencer.

Tilmeld dig her

keyboard_arrow_up