Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Krypteret mail

Hvis du vil være på den sikre side, bør du ikke sende fortrolige informationer frem og tilbage via en almindelig mailkonto. Benyt dig i stedet af en krypteret mail.

Hvad er en krypteret mail?

Hvis en mail er krypteret, betyder det, at indholdet kun kan læses af den modtager, som mailen er sendt til. Det er afsenderen, der skal sørge for krypteringen.

Flere og flere virksomheder, organisationer m.m. er begyndt at sende krypterede mails. Det ses særligt inden for domænekryptering, hvor alle mails mellem to domæner automatisk sendes som sikre mails.  

Kan man sende en krypteret mail til alle?

En mail der er krypteret kan kun læses af den modtager, hvis nøgle er blevet anvendt til at kryptere mailen med. Det er således kun muligt at sende krypterede mails til modtagere, der har en krypteringsnøgle.

Skærpede persondataregler øger behovet for krypterede mails

Når den nye persondataforordning (GDPR) træder i kraft den 25. maj 2018, forhøjes bødestraffene samtidig markant for overtrædelser af de gældende regler. Loftet for bøder hæves til helt op til 4 % af din virksomheds globale omsætning.

Så høje bøder er det nok de færreste virksomheder, der kommer til at opleve. Men det signalerer, at sikkerheden fortrolige og personfølsomme oplysninger kommer i fokus i fremtiden. Hvis du vil leve op til det, er en krypteret eller sikker mail-løsning vejen frem.

Landets mest benyttede løsning til kryptering af mails

Hos IT Relation tilbyder vi SEPO, der er landets mest benyttede løsning til at sende krypterede mails. SEPO har godt 350.000 brugere både inden for private virksomheder og offentlige institutioner. Mere end en million krypterede mails ryger dagligt igennem løsningen.              

SEPO krypterer og dekrypterer automatisk alle din virksomheds e-mails, uden at den enkelte medarbejder skal gøre noget. Løsningen bruger farverangivelser (grøn og rød) til at vise, om det er muligt at sende sikkert til modtagerne.

Læs mere om sikker e-mail med SEPO her

Få alle fordelene ved SEPO

Benytter du SEPO til at sende krypterede mails, får du en fleksibel og brugervenlig løsning:

  • SEPO fungerer både til små og store virksomheder. Der er ikke noget krav om antallet af brugere, og du kan skalere løsningen, så den passer til din medarbejderstab.
  • Du betaler en fast pris pr. bruger – uanset antallet af mails, I sender eller modtager. Og hvis I har brug for support, skal I ikke betale ekstra.
  • Det kræver ikke teknisk snilde at sende krypterede mails. En knap med ”Send Sikkert” bliver automatisk tilføjet jeres mailprogram. Herefter kræver det blot et klik at sende krypterede mails.

Skal vi hjælpe dig med en løsning til krypterede mails?

Kontakt os

Jesper Henriksen

Solution Manager

smartphone+45 2811 2891

jeh@itrelation.dk mailE-mail

Jesper Henriksen

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up