Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

 Sådan gør vi Business Intelligence til (uundværlig) viden for din forretning

Datadrevet forretningsudvikling

Træffer du beslutninger på baggrund af for lidt data eller for mange ustrukturerede informationer? Spørger du os, er løsningen Business Intelligence (BI). Det handler om, hvordan vi kan gøre det nemmere for dig og dine medarbejdere at indsamle relevante data og konvertere dem til brugbar og tilgængelig viden. Så I kan træffe bedre beslutninger, der baserer sig på forretningsindsigt – og ikke mavefornemmelser.

Altid overblik over forretningen

Ligger din virksomheds data spredt ud over flere systemer? Og er det svært at bruge disse i deres nuværende form? Vi kan hjælpe dig med at få en BI-løsning, der samler og forbinder alle din virksomheds forretningskritiske data ét sted. Og med at få en løsning, hvor du kan sammenstille grafer, nøgletal og tabeller i ét brugervenligt billede – fra alle mobile enheder. Det gør det nemt at få overblik. Uanset hvor du er.

Agilitet og hurtige til at agere

Hvor hurtigt kan du agere på forretningskritiske problemer og udnytte pludselige potentialer? Med den rigtige BI-løsning kan du komme på forkant med forretningen. Vi kan hjælpe dig med at få en effektiv Business Intelligence-løsning, hvor du altid har adgang til real-time nøgletal og opdaterede data. Og vi kan sparre med dig om, hvordan du kan bruge dine data til at komme med forudsigelser om din forretnings fremtid, der baserer sig på viden fra både i går og i dag.

Flere fordele med Business Intelligence

Nemmere og hurtigere afrapportering

Bruger du og dine medarbejdere mange ressourcer på at grave nøgletal frem og lave ledelsesrapportering? Med en BI-løsning gør vi det nemt at analysere data, skabe dashboards og lave visuelle rapporter. Du får en brugervenlig løsning, der er nem at anvende på alle niveauer i din virksomhed. Det sparer dig hurtigt for meget tid og mange manuelle fejl.

Styrk samarbejdet med Business Intelligence

Kæmper du med at få alle dine afdelinger til at forstå virksomhedens mål og arbejde optimalt sammen for at nå dem? Med en BI-løsning kan du skabe bedre forudsætninger for samarbejde. Vi kan hjælpe dig med at skræddersy en løsning, hvor din virksomheds KPI’er, afdelingernes performance og eventuelle indsatsområder bliver synlige for alle. Det giver dig overblik over, hvor du kan sætte ind.

BI giver værdi for (næsten) alle afdelinger

Salg

BI kan hjælpe med at visualisere kunderejser fra første kontakt til efter-salg. Herudfra kan du lave bedre forecasts.

Marketing

BI kan hjælpe med at generere forretningsindsigt og omsætte data til marketingplaner, der viser ROI.

Kundeservice

BI kan hjælpe med at overvåge hver enkel kundes interaktion og effekten af den service, du giver.

Produktion

BI kan hjælpe med at identificere metoder til procesforbedringer og øge effektiviteten fra operationelle områder.

Økonomi

BI kan hjælpe med hurtigt at få overblik over virksomhedens data og træffe bedre forretningskritiske beslutninger.

IT

BI kan hjælpe med at samle alle vigtige data i et dashboard og gøre det nemt at identificere risici og forbedringsområder.

Kompetencer hele vejen rundt om BI

Samarbejder du med os om Business Intelligence, får du sparring fra IT-konsulenter med forretningsforståelse og dybe tekniske kompetencer. Vores tilgang er altid forretning først.

Opbygning af datawarehouse 

Et godt datawarehouse er (typisk) fundamentet for en god BI-løsning. Vi tager gerne ansvar for implementeringen – enten ved opbygning fra bunden eller ved at bruge et automatiseringsværktøj.

Rapportering, dashboards og dataanalyse

Som bruger er det tallene, graferne, timingen og tilgængeligheden, der gør en god BI-oplevelse. Uanset om du ønsker pivot-tabeller i Excel, Power BI dashboards eller SharePoint-baserede KPI’er, kan vi hjælpe dig.

Storskærme

Brug storskærme til at synliggøre data og påvirke en bestemt adfærd i virksomheden. Vi hjælper dig gerne med at visualisere månedens salgstal, aktuelle sager, pluk på lageret eller noget helt femte.

Power BI integration og indlejring

Med Power BI kan vi hjælpe dig med automatisk at opdatere data real-time fra dine datakilder, at give brugere adgang til at analysere egne data i Power BI eller at indlejre rapporter i jeres egen applikation. Bliv klogere på Microsoft Power BI her

Internet of Things (IoT)

I Microsoft Azure ligger en række IoT services til bl.a. at opsamle data fra produkter, der via sensorer kobles på internettet. Ønsker du at visualisere og analysere disse data, er Power BI oplagt. Lad os hjælpe dig i gang.

Hvilke BI-værktøjer er bedst?

Vi er ikke religiøse, når der handler om teknologi. Men vi tror på, at det er bedre at være specialister i få teknologier end at kunne lidt af det hele. Derfor har vi valgt de Business Intelligence-værktøjer, vi mener, der giver mest værdi for dig.

Microsoft Power BI

Et business analyseværktøj, som er særligt velegnet til analyse, visualisering og deling af rapporter.

Microsoft SQL Server (inkl. SSRS, SSIS og SSAS)

Business Intelligence- og data warehouse-platform, som giver indsigt i og hurtigere resultater med din data.

Microsoft Azure

En platform til databehandling i skyen, der giver sikkerhed og fleksibilitet.

TimeXtender

Et værktøj, der kan trække data ud fra alle din virksomheds datakilder som fx ERP- og CRM-systemer, regneark, og databaser.

JetReports

Et analyse- og rapporteringsværktøj, der fungerer som et integreret add-on til Microsoft Excel.

Bedre beslutninger med pragmatisk BI

Hold dig ikke tilbage, hvis Business Intelligence virker uoverskueligt. Vores tilgang er pragmatisk. Hellere starte småt og bygge en løsning, der baserer sig på nogle af de programmer, dine medarbejdere allerede kender – end at drukne i et stort og dyrt set-up.

Forretning før løsning

Vi analyserer altid din forretning, før vi snakker løsning. Det giver os det bedste grundlag for at gøre en forskel for din forretning.

Vi er her også næste år

Søger du en løsning, der holder i længden? Siden 1990 har vi udviklet effektive IT-løsninger, der understøtter virksomheders forretningsgange.

Ærlige og nærværende

Vi siger tingene, som de er. Fordi vi har respekt for din forretning. Og vi tager altid telefonen, hvis du får brug for hjælp. Også efter første år.


75

lande supporteres 

75

lande supporteres 

27

Års erfaring

11

lokationer

En del af det gode selskab

Certificeringer og tildelinger er ikke noget, du får automatisk. Det skal du gøre dig fortjent til. År efter år. Derfor gør vi os umage hver dag. Så du er garanteret løsninger, der altid lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Mere om vores certificeringer og tildelinger

Kort fortalt har vi fået en løsning, der har gjort, at vores BI-arbejde er blevet både fleksibelt og intelligent.

— Jonas Bruun Nørgreen, Administrations- og økonomichef hos LauRie

5 spørgsmål vi har hørt før

Har vi behov for en BI-løsning, eller kan vi fortsætte med Excel?

Det afhænger altid af situationen. Stil dig selv spørgsmålet: Har du og dine medarbejdere behov for dynamiske og interaktive rapporter? Så bør du overveje en Power BI-løsning. Har I brug for at koble data fra flere kilder sammen, peger det også i retning af en BI-løsning. Er behovet for rapportering derimod mere statisk og mindre omfattende, kan Excel (nogle gange) være den rigtige løsning. 

Kan vi selv lave BI-rapporter, eller får vi brug for ekstern hjælp?

Du og dine medarbejdere kan selv lave BI-rapporter. Vi viser jer hvordan og hjælper jer med at lave de første. I kan altid tilkøbe ekstra uddannelse, hvis I får behov.

Kan vi bruge Power BI uden at have et datawarehouse?

Power BI kan godt bruges direkte på din datakilde (dit økonomisystem). Men hvis performance på din virksomheds økonomisystem betyder noget, bør du nøje overveje rapporternes kompleksitet – ellers kan det gå ud over performance på din økonomiløsning.

Hvilke ressourcer og kompetencer kræver en BI-løsning af os?

Vi hjælper jer altid hele vejen fra opbygning til udrulning og uddannelse. De bedste resultater ser vi dog, hvis I udpeger superbrugere med god dataforståelse i virksomheden. Det kræver samtidig, at der er ledelsesmæssig opbakning.

Hvad koster en Business Intelligence-løsning – er det dyrt?

Det kommer an på, hvordan du anskuer prisen. For os handler svaret altid om, hvilken værdi BI-løsningen giver din virksomhed. Vi oplever ofte, at investeringen hurtigt er tjent hjem, fordi du opnår store tidsmæssige besparelser – fx i forhold til månedsafslutninger. Samtidig giver løsningen løbende værdi for din forretning, da alle har adgang til nødvendige informationer.

Spørger du helt konkret til prisen på en BI-løsning? Du skal både regne med en licenspris (løbende) og en pris for implementeringen. Licensen fra Microsoft er noget lavere end de største konkurrenters. Prisen for implementering afhænger af dit ambitionsniveau og af jeres udgangspunkt. Vores anbefaling er, at du får opbygget et forståeligt datagrundlag til rapportering (her er startprisen ca. 100.000 kr.). Det oplever vi giver de bedste resultater.

Lad os tage en uforpligtende snak

Find ud af, hvor mange ressourcer du kan spare med Business Intelligence.

Kontakt os

Flemming Jørgensen

Solution Manager

smartphone+45 3126 5702

flj@itrelation.dk mailE-mail

Flemming Jørgensen

Bliv ringet op 

 
keyboard_arrow_up