Spørg os om udvikling af IT-projekter. Vores tilgang er særlig (effektiv)

Forretning først. Løsning lige bagefter

Har din virksomhed (specielle) behov, der ikke passer ind i en standardløsning? Eller bor den i en standardløsning, hvor du betaler dyrt for features, du ikke bruger? Hvad end din virksomheds udfordring er, hjælper vi dig. Vi analyserer altid din forretnings behov først. Bagefter ser vi på, hvilken løsning der bedst betaler sig for din forretning. Nogle gange er en tilpasning af en standardløsning mest værdifuld. Andre gange er det mere værd at skræddersy en ny IT-løsning.

Effektivisering gennem digitalisering

Bruger din virksomhed (for) meget tid på manuelle processer? Og på systemer, der ikke snakker sammen? Spørger du os, er løsningen udvikling og integration af eksisterende eller nye IT-systemer. Vores erfaring er, at der er mange penge af hente ved digitalisering. Vi hjælper dig gerne med at afdække, hvilke arbejdsprocesser du med fordel kan digitalisere. Altid med fokus på at skabe forretningsmæssig værdi.

Agile og anvendelige løsninger

Frygter du at sætte gang i et IT-projekt, der løber af sporet? Vores tilgang til udvikling af IT-projekter er agil. Det betyder, at din forretning vil være med i hele udviklingsprocessen. Sparring og statusmøder er en del af processen, hvor vi løbende forholder os til næste skridt ud fra et forretningsmæssigt perspektiv. Så du til slut står med en tidssvarende IT-løsning, der lever op til din forretnings aktuelle krav. 

IT-løsninger af enhver art

Vi udvikler og implementerer kundespecifikke løsninger baseret på Microsofts teknologier. Den forretningsmæssige værdi skaber vi gennem nyudvikling og tilpasning af eksisterende standardapplikationer fra førende IT-partnere. Her kan du se eksempler på, hvad vi kan udvikle og integrere.

ERP-integration

CRM-optimering

Intranet/Extranet

Dokumenthåndtering

Business Intelligence

Digitale arbejdsgange

Fra tilpasset standard til skræddersyet 

For os er det ikke afgørende, om du har brug for en tilpasset standardløsning, optimering af en eksisterende eller udvikling af en IT-løsning helt fra bunden. Uanset hvad, så handler det (for os) om at udvikle en løsning, der opfylder din virksomheds behov. Altid med afsæt i at optimere din forretning. Mest muligt.

Vi digitaliserer arbejdsgange.
Altid med fokus på det forretningsmæssige behov

Går du i dialog med os om udvikling af IT-projekter, snakker vi om, hvordan vi kan imødekomme din virksomheds behov. Men snakken stopper ikke her. Vi forholder os altid til dine behov ud fra et forretningsmæssigt perspektiv. Og vi kigger altid fremad og sikrer, at der er plads til fremtidig udvikling. 

Kloge af erfaring

Siden 1990 har vi udviklet og integreret IT-projekter for hundredevis af virksomheder. Den erfaring og knowhow tager vi med ind i dit projekt.

Kvalificeret sparring

Vi ved, hvad vi taler om, når vi taler om IT, der understøtter forretningen. Derfor sparrer vi gerne med dig, så du kan optimere din forretning med IT. 

Agile og fleksible

Vores tilgang til udvikling af IT-projekter er agil. Du får altid en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at ændre krav undervejs.


500+

IT Superhelte

55

lande supporteres 

27

Års erfaring

6

lokationer

En del af det gode selskab

Certificeringer og tildelinger er ikke noget, du får automatisk. Det skal du gøre dig fortjent til. År efter år. Derfor gør vi os umage hver dag. Så du er garanteret løsninger, der altid lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Mere om vores certificeringer og tildelinger

Vi har haft stor glæde af deres hjælp til for-analysen. Det betød, at vi var meget sikre på, hvad der skulle ske, hvem der skulle gøre hvad, og hvad det ville koste.

— Dan Borup Jørgensen, Kædechef hos Dyrlæger & Ko

Se hele casen 

Produkter vi selv har udviklet

Som udviklingshus er vores kompetencer dybe og brede. Det er der kommet flere anerkendte produkter ud af, der underbygger digitaliseringsstrategien i både den private- og offentlige sektor – blandt andet TK2 og OnlineLegat.

TK2

TK2 er et offentligt tandplejesystem, som 60 % af landets kommuner benytter.
Mere om TK2 

OnlineLegat

OnlineLegat er udviklet i samarbejde med Otto Mønsteds-fonden og bruges i dag af flere af Danmarks førende fonde.
Mere om OnlineLegat 

Spørgsmål vi har hørt før

Har I erfaring med at udvikle lignende projekter?

For os er det vigtigt, du har tillid til, at vi er de rigtige til at løse opgaven. Med +25 års erfaring i udvikling og integration af IT-projekter har vi prøvet det meste. Vores projektliste tæller alt fra CRM-optimering til digitalisering af arbejdsgange. Til både private og offentlige virksomheder. Gennem årene har vi lært – ikke kun at kigge på det konkrete behov, der skal løses – men også at se fremad, så der er plads til fremtidig udvikling.

Hvad koster et IT-udviklingsprojekt (typisk)?

Det vil være utroværdigt at give dig et estimat, før vi er dus med kravene til dit projekt. Derfor foreslår vi at starte med en workshop, hvor vi afdækker dit projekt. På den baggrund kan vi komme med et kvalificeret svar. Du kan også komme til os med en konkret projektbeskrivelse. På den baggrund kan vi også give dig et grov-estimat på projektet.

Hvordan forløber et (typisk) IT-projekt?

Vi følger altid en agil procesmodel, som vi introducerer dig for og involverer dig i. Modellen består af en række faser, hvor vi præciserer, hvem der gør hvad og hvornår. Opstår der nye behov undervejs, sikrer vores agile tilgang, at vi hele tiden kan arbejde med ændringer. Altid med øje for at komme i mål til aftalt tid. Og processen slutter ikke her. Overdragelse, undervisning og dokumentering er også en vigtig del af et IT-projekt hos os.

Hvordan håndterer I det, hvis der opstår ændringer undervejs?

Vores tilgang til udvikling af IT-projekter er agil. Det betyder, at processen er fleksibel og nemt kan håndtere ændringer undervejs. Vi forholder os til ændringer ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og sikrer, at næste skridt også er det mest værdifulde for din forretning. Du bliver involveret i statusmøder og løbende sparring. Så du kender altid til estimater og prioriteringer i projektet.

Hvordan kan vi være sikre på, at jeres estimater holder?

Du vil aldrig blive overrasket med en faktura, du ikke kender til. Vi er nemlig grundige i den indledende fase. På baggrund af en workshop (eller en projektbeskrivelse) afdækker vi dit projekt og kommer med et grov-estimat ud fra de krav, som vi på tidspunktet kender til. Undervejs kommer der (næsten) altid nye krav og afvigelser til. Disse tager vi i opløbet og drøfter løbende med dig. Så du altid kender til projektets samlede scope.

Har du et IT-projekt i tankerne?

Lad os snakke om, hvordan vi kan udvikle og/eller integrere en løsning, der understøtter din forretning.

Kontakt os

Rasmus Romm

Business Manager

smartphone+45 6029 3180

rar@itrelation.dk mailE-mail

Rasmus Romm

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up