Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

WORK LESS - DO MORE

Microsoft Teams

Microsoft Teams er stedet at samarbejde i Office 365. Skræddersyet til at styrke samarbejdet på den moderne arbejdsplads og integreret med dine favoritapps i Office 365.

Samarbejde bliver vigtigere og vigtigere

Jo mere kompliceret en opgave er, jo flere skal der typisk til at løse den. Derfor er evnen til at samarbejde helt nødvendig i dag. Men samtidig bliver moderne arbejdspladser mere og mere flydende. 

Nogle medarbejdere arbejder hjemmefra, andre på farten. Og mange virksomheder har kontorer på forskellige adresser – måske over hele kloden. Det øger kun behovet for en smart online platform at samarbejde på. Med Microsoft Teams får du alt det. Og mere til. 

Hvad er Microsoft Teams?

Teams er kan bedst beskrives som et samarbejdshub og kommunikationsplatform i ét. Her kan du, og dine kollegaer, nemt holde videomøder, chatte og ringe til hinanden. Teams er en integreret del af Office 365 og gør det nemt at dele dokumenter og samarbejde i realtid. Uanset om du sidder på kontoret med kollegaerne, sidder med tabletten derhjemme eller arbejder via telefonen på farten. Teams gør det nemt at samarbejde uanset om I sidder tæt eller langt fra hinanden.

Hold dine kolleger opdaterede med Microsoft Teams

Hvordan samarbejder dig og dine kolleger? Ansigt til ansigt, på mail eller over Skype? Eller det hele på én gang? Brug i stedet Microsoft Teams, der holder alle opdaterede via faste kommentartråde.

Opret en privat- eller gruppechat, del filer og arbejd på indhold samtidigt. Alt sammen med det formål at dele ideer og løsninger med dine kolleger for at nå frem til det bedste resultat.

Arbejd hjemmefra – og andre steder – uden problemer

Teams er designet til, at du altid kan samarbejde nemt og effektivt med dine kollegaer – uanset, hvor du (eller de) befinder sig. Om du sidder på hjemmekontoret, i toget eller på en sydhavsø, så har du adgang til, at hvad du skal bruge med Teams.

Du kan snakke med dine kollegaer – både fagligt og small talk – via chat, videomøder og opkald, men også nemt dele og samarbejde om dokumenter med få klik. Og det er ikke kun 1:1. Teams giver også mulighed for gruppechats, fællesopkald og videokonferencer med fx dit team, din afdeling eller hele din virksomhed.

Microsoft Teams – en del af Office 365

Microsoft Teams er Office 365’s platform til samarbejde internt på arbejdspladsen. Så hvis du allerede har Microsoft Office 365, er du tæt på at få Microsoft Teams i din virksomhed. Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang?

Ansigt til ansigt – uanset hvor du befinder dig

Hold møder med dine kolleger – ansigt til ansigt. Også selvom du befinder dig et helt andet sted i verden. 

Hvad enten der er tale om online gruppemøder, fælles telefonopkald eller live streaming, hjælper Microsoft Teams dig med at mødes med dine kolleger. 

Kort introduktion til funktionerne i Teams

Teams er spækket med muligheder for at arbejde effektivt sammen på tværs af tid og sted. 
Kernen i Microsoft Teams er muligheden for at oprette Teams. Det kan være pr. afdeling eller projekt - men også mere uformelle teams som løbe- eller biografklubben. Når et Team er oprettet har alle medlemmer adgang til én fælles kommunikations- og samarbejdsplatform, hvor de kan kommunikere og koordinere på tværs men også dele og redigere dokumenter, links mv.

Andre nyttige funktioner i Teams:

Chat

Du kan chatte både 1:1 og med flere personer på én gang og dermed reducere antallet af mails i din indbakke markant.

Online møder

Om I sidder 3 eller 30 i dit team, kan I holde møder online – med eller uden video – og mindske behovet for transport. Er der forstyrrende elementer bag dig, hvor du sidder, kan du sløre baggrunden. Og er der nogen, som er forhindret i at deltage i mødet, kan I optage det.

Overblik og notifikationer

I menupunktet ’Aktivitet’ får du en personlig oversigt og notifikationer over, hvad der er sket siden sidst i de teams, du er medlem af – præcis som, du kender det fra et news feed på sociale medier.

Inviter personer, der ikke har Teams

Skal du holde et online møde med nogen, der ikke bruger Teams? Intet problem. Du kan stadig sende dem en invitation som normalt, og de kan deltage i mødet via deres web-browser.

Kalender

Teams er synkroniseret med din kalender i Outlook, så du nemt kan indkalde til online møder – også direkte fra Outlook.

Nem adgang til filer

Teams er en integreret del af Office 365. Det gør det nemt at dele og redigere i filer direkte fra Teams – uanset om det er i en chat eller i et opkald. Du kan nemt få overblik over alle filer, der er blevet delt med dig. Enten i Filer-fanen i de enkelte Teams eller i et samlet overblik i menupunktet ’Filer’.

Teams er kan bedst beskrives som et samarbejdshub og kommunikationsplatform i ét. Her kan du, og dine kollegaer, nemt holde videomøder, chatte og ringe til hinanden. Teams er en integreret del af Office 365 og gør det nemt at dele dokumenter og samarbejde i realtid. Uanset om du sidder på kontoret med kollegaerne, sidder med tabletten derhjemme eller arbejder via telefonen på farten. Teams gør det nemt at samarbejde uanset om I sidder tæt eller langt fra hinanden.

Få flere fordele med Microsoft Teams

Integrer med Office 365 apps

Som en del af Office 365 arbejder Microsoft Teams sammen med bl.a. SharePoint, OneNote, Power BI, planner. 

Tilpas til dine behov

Du vælger selv hvilke andre apps, du vil gøre til en del af personligt tilpassede Microsoft Teams. 

Arbejd på en sikker platform

Med Microsoft Teams er sikkerheden prioriteret højt. Personlige oplysninger og fortrolige informationer deles sikkert. 

Telefoni integreret i Microsoft Teams

Du kan nu benytte telefoni i Teams. Microsoft har lanceret Business Voice i Danmark, hvor du blot skal tilkøbe licensen, hvis du har Office 365 eller Microsoft 365.

Her kan du gøre brug af Flexfones telefoni, som er integreret med Microsoft Teams, uanset om du skal ringe til dine kollegaer eller eksterne kontakter.

Få mere ud af Teams med vores online kurser

For at hjælpe dig godt i gang med Teams tilbyder vi to online kursuspakker. Du får en grundig introduktion til alle funktionerne og vores bedste tips og tricks til, hvordan du kan optimere samarbejdet i Teams og arbejde effektivt sammen online. 

 

BASIC - 2 timers online kursus

Målrettet almindelige brugere med behov for at blive klædt på til at anvende Teams i dagligdagen.

 

Du får en gennemgang af: 

 • check Teams som kommunikationsplatform

 • check Praktisk anvendelse af Teams

 • check Oprettelse af et Team og kanaler

 • check Faner

 • check Teams funktionaliteten

 • check Fildeling

 • check Chatfunktion

 • check Kalender

 • check Telekommunikation

ADVANCED - 2 timers online kursus

Målrettet superbrugere, der vil have endnu dybere viden om, hvordan Teams kan bruges til at optimere virksomhedens arbejde. 
 

Du introduceres for de mere avancerede funktioner og konfigurationsmuligheder i Teams:

 • check Rettigheder ift. Office 365 Groups og AD

 • check Teams Admin Center

 • check SharePoint integration

 • check Hjælpefunktion

 • check Optagelse af møder

 • check Oversættelser

 • check Inspiration

På begge kurser er der mulighed for at stille spørgsmål, og I får efterfølgende kursusmaterialet udleveret.

 

Vil du have Microsoft Teams i din virksomhed?

Vi starter med en uforpligtende snak. Og vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig.

Marc Simonsen Taarup

Solutions Manager

+45 5123 4699

mataa@itrelation.dk E-mail

Marc Simonsen Taarup

Bliv ringet op 

 
keyboard_arrow_up