Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Mobility

Mobility handler om meget mere end devices. Det handler om at give medarbejderne fleksibilitet til sikkert at kunne tilgå data og applikationer, uanset hvor de er, og uanset hvilket devices, de bruger. Vi tænker og implementerer Mobility ind i din forretning med øget effektivitet og bundlinje som resultat.

Tilpas din IT-strategi til mobile muligheder og trusler

Hvis du ikke har fået justeret din virksomheds IT-strategi til de muligheder og trusler, brugen af mobile devices og teknologier har medført, er du ikke den eneste. Vi hjælper dig gerne med denne justering. Vi kan identificere, formulere og implementere en tilpasset strategi, der udnytter det mobile potentiale og understøtter din virksomheds arbejdsgange. Altid med øje for at skabe værdi for din forretning.

Thomas Møller Jensen

Team Manager, Sales

mail Skriv til mig

Thomas Møller Jensen

Mobility er også flexibility

Vi ved, hvad vi snakker om, når vi snakker om Mobility. Derfor udfordrer vi dig gerne og sparrer med dig om fremtidens muligheder. Spørger du os om Mobility, er vores holdning, at det handler om mere end devices. Det handler om at give medarbejderne fleksibilitet til at kunne tilgå data og applikationer fra hvilken som helst enhed – uanset tid og sted.

Workshop: mobility

Uanset hvilken mobility-løsning, du overvejer, anbefaler vi dig at starte med en workshop, hvor vi i fællesskab (gerne med medarbejdere på tværs af virksomheden) klarlægger din virksomheds mobile strategi. Prisen er rimelig og efter workshoppen får du en rapport med optimeringsmuligheder samt mobility-strategi og -politik.

På workshoppen gennemgår vi blandt andet:

  • checkProcesser og opgaver
  • checkNuværende mobil-flåde
  • checkBehov og udfordringer – kendte som ukendte
  • checkEvt. målsætning for anvendelsen af mobilteknologi
  • checkEvt. IT-sikkerhedspolitik
  • checkEnd-of-life-håndtering

Hele vejen rundt om mobility

På baggrund af vores dybt specialiserede IT-medarbejdere, kan du til enhver tid få adgang til kompetencer, der kan hjælpe dig med at udvikle løsninger, som udnytter det mobile potentiale og understøtter din virksomheds forretning.

Analyse og strategi

Hardware og software

Klargøring og udrulning

Levering og implementering

Drift og support

Løsninger der understøtter Mobility

MaaS (Mobility as a Service)

Du kan få mobility leveret som en service med faste budgettérbare udgifter. Konceptet er en komplet løsning, hvor du får hardware, software og alle ydelserne omkring dine medarbejderes devices som en samlet service. Nemt, simpelt og skalérbart.
Mere om MaaS

MDM (Mobility Device Management)

Med en MDM-løsning kan du få kontrol over alle din virksomheds mobile enheder. Uanset om du vil styre sikkerheden, administrationen eller applikationerne, kan vi hjælpe dig med at få den rigtige MDM-løsning til din virksomheds behov.
Mere om MDM

EMM (Enterprise Mobility Management)

EMM er en end-to-end-løsning, der blandt andet giver dig mulighed for at kontrollere og regulere din virksomheds enheder, trådløse netværk, medarbejdernes adgang, data og applikationer. Løsningen består blandt andet af MDM, MAM, MCM og IAM
Mere om EMM

EMS (Enterprise Mobility Suite)

Enterprise Mobility Suite (EMS) er navnet på Microsofts platform til håndtering af mobilitets-udfordringer. EMS indeholder værktøjer til at understøtte medarbejderens behov og til at administrere og beskytte brugere, enheder, apps og data.
Mere om EMS

Vores uundværlige samarbejdspartnere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Hør hvad en Mobility-løsning kan gøre for din forretning.

Kontakt os

Thomas Møller Jensen

Market Director, New Business

thjen@itrelation.dk mailE-mail

Thomas Møller Jensen

Bliv ringet op 

 
keyboard_arrow_up