Øg dine kollegaers effektivitet og arbejdsglæde – uden det koster en formue

Med WorkplaceHub har vi samlet de digitale løsninger, du skal bruge til at skabe den arbejdsplads, dine kollegaer forventer og fortjener. Helt enkelt for dig. Meget effektivt for din virksomhed.

I dag skal alle medarbejdere arbejde mere effektivt. De skal være hurtigere og bedre end i går. Det kræver, at der er styr på teknologien, styring af identiteter og adgangskontrol samt vedligehold af enheder og applikationer.

Målet er at forbedre den individuelles produktivitet og arbejdsglæde med den rigtig teknologi indenfor kommunikation, samarbejde og effektive arbejdsgange – og dét kan vi hjælpe dig med.

Fremtidens arbejdsplads er medarbejderens

Alle medarbejdere i en virksomhed skal have de bedste forudsætninger for at kunne arbejde. Det gælder både individuelt og i fællesskab – altså i form af fysisk IT-udstyr samt det digitale setup. Har de ikke det, går det ud over deres produktivitet.

Den nuværende generation af medarbejdere efterspørger en fleksibel og hybrid arbejdsplads. Derfor skal arbejdspladsen i høj grad understøtte medarbejdernes måde at arbejde på. Og det kan de med de rette værktøjer.

Lad os tage en snak om din optimale arbejdsplads

De fire grundsten i Modern Workplace


Identities

Det er mere og mere komplekst og kritisk at administrere medarbejderes identiteter. Så hvordan undgår du uautoriseret adgang og databrud?

Se, hvordan vi kan hjælpe

Devices

Dine kollegaer er afhængige af deres devices. Computere, tablets og smartphones – både virksomhedsejet og medarbejdernes egne. Så hvordan sikrer du dig, at de altid fungerer og yder maksimalt - og ikke mindst, at sikkerheden er i top?

Se, hvordan vi kan hjælpe

Connectivity

I dag forventer de fleste medarbejdere, at de kan arbejde fra hjemmet, sommerhuset eller en bounty-strand. Det kræver, at virksomheden kan opfylde kravet om, at de har sikker fjernadgang til interne netværk, applikationer og data – men hvordan?

Se, hvordan vi kan hjælpe

Collaboration

Dine kollegaer skal kunne arbejde effektivt sammen, uanset hvor de befinder sig - og hurtigt identificere og løse problemer. Det kræver ofte mere end adgang til Teams – så hvordan styrker i sammenhold og samarbejde bedst? 

Se, hvordan vi kan hjælpe

5 fordele med Modern Workplace

En fleksibel, hybrid og moderne arbejdsplads

En virksomhedskultur med fokus på samarbejde, kreativitet og produktivitet

Data og indsigt til at træffe bedre beslutninger og forbedre måden at drive forretning på

Værktøjer og ressourcer til at blive forbundet, organiseret og produktiv – uanset arbejdsstedets placering

Effektiv brugeroplevelse med selvbetjening

Dine medarbejdere skal have de nødvendige adgange

For at kunne arbejde effektivt skal medarbejderne have de nødvendige adgange. Det gælder fra den dag, medarbejderen starter i virksomheden, når medarbejderen skifter afdeling og til den dag, medarbejderen stopper. 

Hver ansat er en identitet, der skal håndteres sikkert. Men der er forskellige forventninger til processen: Medarbejderen ønsker brugervenlighed, IT vil have sikkerhed, og ledelsen kigger på bundlinjen. 

Identity-Services tilgodeser alle behov og sørger for sikre processer gennem hele medarbejderens livscyklus – fra on- til offboarding. Eksempelvis ved at fjerne en identitet fra systemet, når en medarbejder stopper, og ved at leve op til GDPR-reglerne. Det hele kan nemt klares via selvbetjening.

Læs mere om Baseline Identity Management

En effektiv arbejdsplads forudsætter det rigtige IT-udstyr.

Vi er eksperter i at finde den rette hardware- og software-løsning til din virksomhed. 

Se hvordan vi kan hjælpe dig

Hold truslerne væk fra medarbejdernes enheder

Det har aldrig været vigtigere at håndtere medarbejdernes enheder – uanset om der er tale om computere, telefoner eller tablets. 

Det skyldes, at kompleksiteten er øget, fordi medarbejderne også har deres privatliv på enhederne. Derfor er den grundlæggende vedligeholdelse og opdatering altafgørende for at holde trusler væk og samtidig sikre en produktiv medarbejder.

Device-Services administrerer og vedligeholder enheder og applikationer. Det betyder fuld udnyttelse af IT-udstyret og øget levetid på enhederne, hvilket også er en gevinst for at minimere CO2-forbruget.

Læs mere om Baseline Device Management

Vi er din certificerede partner

Hvilken Modern Workplace-løsning gør dine kollegaer gladere og mere effektive?

Det vil vi gerne hjælpe med at finde ud af. Udfyld formularen, så tager vi en snak om dine behov.

Lars Nielsen

Cloud Transformation Manager

+45 2389 5612

lanie@itrelation.dk lanie@itrelation.dk

Lars Nielsen

 
keyboard_arrow_up