Få én samlet kommunikationsløsning med Flexfone

Intelligent telefoni med Flexfone

Flexfone er IT Relations partner på erhvervstelefoni. Flexfone tilbyder brugervenlige og innovative telefoniløsninger, der letter arbejdet i din virksomhed, så dine medarbejdere kan yde optimalt. Nedenfor kan du læse om løsningens forskellige facetter - alle er frit tilgængelige for alle medarbejdere i en telefoniløsning fra Flexfone.

Myfone – den moderne telefoniløsning til erhverv

Flexfone har udviklet den online kommunikationsplatform Myfone. Det gør din virksomheds telefonsystem langt mere fleksibelt og nemmere at tilpasse præcist til jeres behov.

Med Myfone kan du foretage og besvare alle former for opkald fra din mobiltelefon, bordtelefon og direkte fra din browser. Alle dine enheder snakker sammen, og laver du en ændring ét sted sker den automatisk også på dine andre enheder.

 

Styr jeres egen telefoni

I internetbrowseren styrer du jeres egen telefoni på Myfone.dk – og det kan gøres på en hvilken som helst computer. Myfone.dk indeholder blandt andet oversigt over kolleger, visuel telefonsvarer, køtilmelding, medarbejdernoter, softphone og meget mere. Myfone.dk er fuldt integreret med Microsoft Teams.

Brug din browser som firmatelefon

Som en del af Myfone får du også adgang til en softphone. Den fungerer fuldstændig som en normal telefon – eneste forskel er bare, at opkaldet sker via din browser. Nemt og bekvemt, når du alligevel sidder foran din computer. Foretag nemt opkald uden at skulle finde din telefon frem og holdt alt på én skærm. 

Et telefonsystem, der snakker sammen med Microsoft Teams

Flexfones teleløsninger kan også integreres direkte ind i Microsoft Teams. Arbejder du allerede i Teams – eller har du planer om det – kan du altså samle alt på ét sted og lægge mange ekstra funktioner til dem, du allerede finder i Teams.

Med Teams’ egen softphone, kan du nemt foretage og modtage opkald fra både kollegaer og eksterne kontakter. Du har stadig fuld adgang til alle telefonifunktionerne fra Myfone – bare direkte i Teams. Uden at forlade Teams, kan du også tilmelde dig telefonkøer, skifte ringeprofil og se dine kollegaers tilgængelighed.

Fuld kontrol via mobil app

Myfone fås også som App til både Android og iOS. Her får du samme funktionalitet som på Myfone.dk bare i lommeformat. I app’en kan du ligesom på Myfone.dk omstille opkald, ændre ringeprofiler, se kollegers kalender og meget mere. Ligeledes arbejder Myfone app’en sammen med Microsoft Teams app’en.

Den moderne bordtelefon

Bordtelefonen er en integreret del af hele løsningen. Bordtelefoner fra Yealink fås i forskellige prisniveauer og med forskellig mængde funktionalitet. Fælles for dem alle er, at de fungerer gnidningsfrit med resten af dine telefoner og kan både ringe til og modtage opkald fra Microsoft Teams.

Bliv ringet op og hør mere om telefoni

Flexfone går hånd i hånd med Office 365

Telefoniløsningen fra Flexfone er udarbejdet til at skabe værdi i samarbejdet med Office 365. Udveksling sker automatisk mellem din Myfone-bruger og din Office-konto. Det vil sige, at du kan dele din Exchange kalender med dine kolleger, så de kan se den i deres Myfone App og i browseren. Samtidig udveksles din status med Microsoft Teams, så dine kolleger kan se, om du er optaget - uanset hvilken telefon du bruger.

Exchange

Myfone

myfone

Microsoft Teams

 

​Live opkaldsstatisk giver overblik over hele jeres virksomhedstelefoni

Håndterer din virksomhed dagligt mange opkald? Med et Wallboard kan du få live opkaldsstatisk og nemt få overblik over, hvor mange, der sidder i telefonkø lige nu, hvilke medarbejdere, der er i gang med en telefonsamtale og ikke mindst hvilke medarbejdere, der er ledige eller ikke tilgængelige. På den måde kan alle se, hvornår der er tryk på telefonerne, og du kan allokere jeres ressourcer bedst muligt.

Opret visuelle flows over jeres telefonsystem

Hjælp kunderne med at finde den rigtige medarbejder via et automatisk opkaldsflow. Med visuelle byggeklodser, kan du nemt oprette flows med tastemenuer, åbningstider, telefonsvarer, landekodestyring, telefonkøer og meget mere. I det visuelle opkaldsflow kan du med få klik til- og fravælge moduler, så teleløsningen passer til lige præcis jeres ønskede flow.

Funktionalitet - en æressag

  • Telefonkøer
  • Velkomsthilsen
  • Åbningstider
  • Tastemenuer
  • Omstilling
  • Statistik
  • Landekodestyring
  • Optag opkald

... og mange mange flere

En all inclusive teleløsning

Vælger du Flexfone får du adgang til alle funktionaliteter med det samme. De opererer ikke med Basic- og Premium-løsninger. Kun én samlet pris, hvor alt er inklusiv. Du får altså adgang til hele pakken og kan altid tilpasse din telefoniløsning til lige præcis din virksomheds behov. Det giver frihed og fleksibilitet. Og kommer der nye funktioner eller opdateringer, så får du automatisk adgang til dem – ganske gratis, selvfølgelig.

Altid god dækning på firmatelefonen

Hos Flexfone har de valgt TDC som deres netværksleverandør. De har et af Danmarks bedste telenetværk og dækker 99,5 % af landet. Det sikrer dig altid god dækning uanset om du står i nord, syd, øst eller vest.

TDC dækker også nærmest hele landet når det kommer til mobildata og udbygger løbende mastenettet med den seneste teknologi. Derfor kan du også altid hurtigt komme på nettet direkte fra din telefon - uanset tid og sted.

Gå til IT-udstyr webshop

Flexfone er eksperter i intelligent telefoni

Vi har valgt Flexfone som partner, fordi de hver dag arbejder for at gøre IP-telefoni mere enkelt, brugervenligt og omkostningseffektivt. Præcist som vi har det med IT.

Flexfone leverer i dag telefonløsninger til mere end 3.000 virksomheder og har over 50.000 aktive brugere, der bruger Myfone til deres firmatelefoni. Tilsammen har medarbejderne hos Flexfone arbejdet med udvikling, servicering og salg af IP-telefoni i mere end 400 år. Derfor ved vi, at de kan sikre dig en optimal telefonløsning.

Vil du høre mere om Flexfone og Office 365?

Jeg sidder klar til at svare på dine spørgsmål og kommer gerne ud og demonstrerer den kraftfulde pakke, som Office 365 og Flexfone udgør.

Jacob Haislund

Solution Specialist

+45 2966 9139

jahai@itrelation.dk jahai@itrelation.dk

Jacob Haislund

 
keyboard_arrow_up