Et stærkt og fleksibelt netværk er fundamentet for en effektiv forretning

Uanset om I arbejder mest på kontoret eller på farten, sender filer til skyen eller jeres eget datacenter, bruger Office 365 eller et fællesdrev, så er forbindelsen til forretningens systemer afgørende for, at I kan arbejde effektivt.

Antallet af enheder, der skal forbinde til forretningens netværk, eksploderer. Og det samme gør kompleksiteten og kravene til sikkerheden. Alligevel skal netværket fungere ens på tværs af lokationer. Det skal opdateres og vedligeholdes. Og det skal være intelligent nok til at holde hackere ude, uden at spænde ben for dine medarbejdere.

Det er ikke nogen triviel opgave at sikre, at netværket følger med kravene. Det kræver både indsigt, specialister og den rigtige teknologi. Den kombination får du hos vores netværksteam, der kan designe, bygge og drive det rigtige netværk præcis til din forretnings behov.

Netværket er din første forsvarslinje

I mange virksomheder bliver netværket – uanset om det er trådløst eller kablet – ikke vedligeholdt tilstrækkeligt til at modsvare den udvikling, der sker i kravene til forretningens IT-sikkerhed. Og dit netværk ér en central del af IT-sikkerheden.

Derfor giver manglende opdateringer af netværksudstyret eller forkerte indstillinger i firewallen også grundlæggende udfordringer for beskyttelsen af hele din forretning. Derfor skal du løbende tilpasse sikkerheden til den omverden, der udfordrer dig. Og det kan vi hjælpe med at sikre.

Lad os tage en snak om dit netværk

Kan båndbredden følge med forretningen?

Digitaliseringen har for mange virksomheder betydet, at netværket er en kritisk ressource. Alt fra produktion til kommunikation er i dag netværksforbundet, så når netværket er nede, stopper produktionen måske, eller også kan der ikke modtages ordrer eller sendes varer.

Samtidig bruger mange virksomheder cloudløsninger og Microsoft 365 som en central del af hverdagen, og det stiller nye krav til forbindelsernes stabilitet, hvis produktiviteten skal forsvares. Derfor er klumper i netværket heller ikke bare et teknikproblem – det er et forretningsproblem. Skal vi løse det sammen?

Tag temperaturen på dit netværk med en Wi-Fi analyse

Forsvar og forstærk din forretning gennem netværket

Et stabilt og solidt netværk er helt nødvendigt for en smidig forretning. Men netværk er ikke set-it-and-forget-it. Løbende vedligehold er afgørende for, at medarbejdere, systemer og produktion kan forbinde til de platforme, de behøver, for at løse deres opgaver og servicere kunderne. Med NaaS er opdateringer inkluderet som standard.

Netværket er din virksomheds første forsvarslinje, og derfor skal det være robust. Truslerne mod netværket er mange, og de kommer fra nye fronter. Derfor skal du have et netværk, der kan flytte sig sammen med truslerne og styrke dit forsvar i stedet for at åbne det. Det får du hos os.

Dygtige netværksfolk er ikke nemme at finde eller at fastholde. Men kompetencerne er ikke til at komme udenom, og kompleksiteten stiger. Vi rekrutterer i fire lande og uddanner de specialister, der kan støtte og flytte dit netværk, hvis du ikke selv kan.

Netværksservices, der når ud i alle hjørnerne af din virksomhed

Uanset om du mangler den rigtige firewall eller vil modernisere hele din tilgang til at styre, sikre og administrere det netværk, der er centrum i din infrastruktur, kan vi hjælpe.

Vi tilbyder analyser, hardware og services, der løser de netværksproblemer, som spænder ben for din forretning.

Se alle vores netværkskompetencer

Her hjælper vi med netværksløsninger

Stabilitet og sparede mandetimer med opdateret netværksinfrastruktur

I tæt samarbejde med IT Relation har KPC udskiftet deres netværksinfrastruktur. Det har givet stabilitet og sparet dyre mandetimer, som virksomheden nu i stedet kan bruge på at skabe værdi andre steder i forretningen. 

Læs hele casen

Cisco Meraki netværksløsning sikrer effektiv lagerstyring

I samarbejde med IT Relation valgte B2B-virksomheden Eldorado Cisco Meraki til netværksservice i to nyopførte lagerhaller på grund af fleksibilitet, sikkerhed og overblik. 

Læs hele casen

Stærke partnerskaber

Med globale partnere i ryggen leverer vi stærke netværk til vores kunder. Kombinationen af den nyeste teknologi og vores brede forretningserfaring giver løsninger, der er gearet til vækst og til at blokere de trusler, der truer forretningen.

VI SØRGER FOR, AT DU FÅR DE HELT RIGTIGE NETVÆRKSLØSNINGER

Vi er eksperter i netværksløsninger. Derfor fortæller vi gerne om de fordele, din virksomhed kan få med de rigtige netværksløsninger.

Michael Birk

Network Solution Specialist

+45 2462 6877

mibir@itrelation.dk mibir@itrelation.dk

Michael Birk

Simon Seerup Larsen

Head of Solution & Services

+45 2036 2568

sisla@itrelation.dk sisla@itrelation.dk

Simon Seerup Larsen

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres netværksbehov?

Hør om services og løsninger, der kan gøre en forskel i din virksomhed.

 
keyboard_arrow_up