En moderne forretning kræver et cloud-first netværk

For at forblive konkurrencedygtige og vokse skal virksomheder forenkle deres netværksinfrastruktur. Det sker mest effektivt i en cloud-baseret netværksarkitektur. 

Analyse-giganten Gartner anslår, at over 95% af de nye digitale workloads i 2025 vil blive implementeret på cloud-native platforme - en stigning fra 30% i 2021. Det siller nye krav til, hvad din netværksløsning skal kunne håndtere for at støtte forretningens digitale transformation. Kan jeres netværk leve op til kravene?

Lad os tage en snak om dit netværk

Forretningsnetværk med cloud-first-tilgang

Et cloud-netværks grundlæggende natur betyder, at ressourcer bliver delt. Det gør det muligt for virksomheder hurtigt at skrue op for netværket, når det er nødvendigt for at opnå den skalering og fleksibilitet, som organisationer behøver for at blive mere omkostningseffektive. 

Derfor er det heller ikke overraskende, at et stigende antal it-afdelinger har fundet ud af, at det at omfavne en cloud-first-tilgang til netværk og forbindelse fører til stærkere og mere effektive løsninger.

Sammen med Cisco Meraki bygger vi enkle, sikre og stabile forretningsnetværk, der kan udvide efter behov og flytte sig sammen med lokationer, medarbejdere og nye forretningsmål. 

Hør mere om netværk med cloud-first-tilgang

Cisco Meraki Partnerskab 

Vi er certificeret Cisco Premier partner og en af de få i Danmark, der er udnævnt som Cisco Meraki Managed Service Provider. Den status betyder, at vi har særlige muligheder for at skræddersy Meraki-baserede netværksløsninger, så de matcher jeres specifikke forretningskrav. 

Som Meraki-partner kan vi give vores kunder adgang til særlige økonomiske fordele som månedlig forbrugsafregning og mulighed for fuld ekstern drift af netværksinfrastrukturen.   

Desuden giver vores store servicekatalog mange muligheder for at tilpasse og udvide din Cisco-baserede infrastruktur, så den matcher dine lokationer, medarbejdere eller forretnings krav endnu bedre.

Gå på opdagelse i vores netværksservices

Din rejse mod et cloud-baseret netværk begynder her 

Få en Wi-Fi løsning, der faktisk matcher behovet: Med en Wi-Fi analyse kan du sikre dig, at dit nye netværk er bestykket korrekt, inden du etablerer en helt ny trådløs netværksløsning. Både så du sikrer den rigtige dækning, men også så du ikke investerer i mere Wi-Fi udstyr, end du behøver. 

Få driften af netværket med: Via vores Network Operations kan vi helt eller delvist overtage driftsansvaret for jeres netværksinfrastruktur, så det kontinuerlige arbejde med at opdatere, sikre og forbedre netværket bliver udført af specialister. 

Hvis I er interesserede i at få den nyeste teknologi og muligheder uden selv at behøve netværkseksperter, kan vi levere en all-inklusive netværksløsning med månedlig forbrugsafregning. Det kalder vi Network-as-a-service, og det er baseret på Cisco Meraki-platformen. 

Vi kan også tilbyde en lang række andre netværks- og sikkerhedsservices. 

Se vores katalog over netværksydelser

Hos IT Relation er vi strategiske samarbejdspartnere med Cisco Meraki, og det forpligtiger os til altid at være på forkant med den nyeste teknologi samt de tilhørende konsulentkompetencer.

Cisco Meraki - Cloud netværk og sikkerhed

Få et netværk med nul huller

Mange virksomheder har svært ved at kombinere behovet for skalérbarhed og driftssikkerhed med begrænsede IT-ressourcer. Derfor har Cisco Meraki redefineret administration og kontrol af virksomhedsnetværket. 

Vi har eksperterne. Du får netværket

Vi er en af Danmarks førende udbydere af cloudbaserede netværksløsninger fra Cisco Meraki. Vi har leveret løsninger baseret på Cisco Meraki i rigtig mange år, hvor vores mange højt certificerede netværkskonsulenter gør, at vi kan bygge og drive cloudbaserede netværk, der understøtter jeres aktuelle forretningsbehov.

Vækst bare så meget I kan

Uanset om I er en produktions- eller konsulentvirksomhed, om I har én lokation eller mange, om I er 10 eller 1000 brugere, skal netværket passe til jeres forretning og virkelighed. Det kan det, når det er baseret på Cisco Meraki.

Al administration ét sted

En cloudbaseret netværksløsning fra Cisco Meraki giver dig stærkere kontrol over din virksomheds netværk og tilhørende perimetersikkerhed. 

Så kan du pludselig se hele billedet

En Cisco Meraki netværksløsning giver adgang til vigtig gennemsigtighed over jeres netværk, tilknyttede enheder og applikationsforbrug i ét simpelt interface. Der er fuld monitorering og management af hele løsning i den smarte og intuitive cloud management portal

Byg det netværk, der passer til jer nu. Og i morgen

Merakis netværksenheder er bygget til at fungere gnidingsløst og dynamisk med cloud-administrerede switche, IoT-enheder og sikkerhedsløsninger. Konfigureret, sikret og overvåget ét sted. 

Meraki MR - Wireless

Cloud-baseret WiFi – med stor valgfrihed af access-points, hvor der også kan tilbydes antenner med forskellige signalmønstre og rækkevidde. De fleste access-points er med POE/POE+ samt Bluetooth beacons. Særskilt sikkerhedsradio til lag7 sikkerhedsfeatures.

Features:

 • Smart cloud management via Meraki-clouden
 • Mulighed for access-point med multigigabit ethernet porte
 • Applikationskontrol, gennemsigtighed samt Qos
 • Automatisk RF og spektrum optimering
 • Dedikeret sikkerhedsradio til processering af sikkerhedsfeatures
 • Identitetsbaseret firewall til trafik styring af applikationer, enheder og netværksbrugerne
 • Layer 7 firewall features i alle access-points
 • Wireless heatmap

Læs mere

Meraki MS - Switches

Cloud-baseret switches med høj driftssikkerhed og skalérbarhed. 
Der tilbydes en omfattende produktserie af switche, som kan matche selv de mest komplekse opgaver.

Features:

 • Automatisk opbygget netværkstopologi
 • Mulighed for med multigigabit ethernet porte
 • Layer 7 firewall features i alle switche
 • Mulighed for Qos på forretningskritiske applikationer
 • Fleksible muligheder for stacking af switche, virtuelt eller fysisk
 • Gode fejlsøgningsværktøjer direkte i Meraki clouden via switch dashboard
 • Enterprise sikkerhedsfunktionalitet med mulighed for integration op mod ens Microsoft AD iht. styring af brugerkontoer, enheder m.m.

Læs mere

Meraki MX - Firewall

Cloud-baseret sikkerhed & SD-WAN

Cisco Meraki er en del af den nyere generation af cloud-baserede sikkerhedsforanstaltninger med integreret NextGen firewall features såsom internet gateway services, site-to-site VPN samt applikation og trafikstyring. Alt sammen med den samme kvalitet og sikkerhed, som kendes fra Cisco Classic.

Features:

 • Intrusion prevention
 • Auto VPN
 • Content filtering
 • Advanced malware protection
 • High availability & Failover
 • Application visibility & control
 • Centralized management
 • SD-WAN & WAN health control

Læs mere

Cisco kåret som Leader i Gartner®️ Magic Quadrant™️ for SD-WAN 2022

Download rapporten

Vælg et intelligent netværk, styrk sikkerheden og brug de kostbare IT-ressourcer mere effektivt

Download whitepaper

Fordele ved Cisco Meraki

01

Fleksibel og cloud-baseret

Hele jeres netværk kan overvåges og driftes i en enkelt browser. Nem administration i skyen med mulighed for uddelegering af rolleansvar og 2-faktor adgangskontrol.

02

Høj performance 24/7

Garanteret oppetid øger medarbejdernes produktivitet.

03

24/7 support og rådgivning med kvalitet

Cisco Meraki-licenserne dækker fuld teknisk support på løsningen og giver hardware-garanti i hele licensperioden.

 

 

04

Brug de interne it-ressourcer bedre

Automatisk overvågning, alarmering samt software- og firmwareopdateringer.

Her hjælper vi med netværksløsninger

Stabilitet og sparede mandetimer med opdateret netværksinfrastruktur

I tæt samarbejde med IT Relation har KPC udskiftet deres netværksinfrastruktur. Det har givet stabilitet og sparet dyre mandetimer, som virksomheden nu i stedet kan bruge på at skabe værdi andre steder i forretningen. 

Læs hele casen

Cisco Meraki netværksløsning sikrer effektiv lagerstyring

I samarbejde med IT Relation valgte B2B-virksomheden Eldorado Cisco Meraki til netværksservice i to nyopførte lagerhaller på grund af fleksibilitet, sikkerhed og overblik. 

Læs hele casen

VI SØRGER FOR, AT DU KOMMER GODT I GANG MED DEN CISCO NETVÆRKSLØSNING, DER MATCHER DIT BEHOV

Hos IT Relation er vi eksperter i Cisco netværksløsninger. Derfor fortæller vi gerne om de fordele, din virksomhed kan få med netværk baseret på Cisco-teknologi.

Michael Birk

Network Solution Specialist

+45 2462 6877

mibir@itrelation.dk mibir@itrelation.dk

Michael Birk

Simon Seerup Larsen

Head of Solution & Services

+45 2036 2568

sisla@itrelation.dk sisla@itrelation.dk

Simon Seerup Larsen

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres netværksbehov?

Hør om Ciscos netværksløsninger og services, og om hvordan de kan gøre en forskel i din virksomhed.

 
keyboard_arrow_up