En ny generation af løsninger som svar på nutidens udfordringer

Kombinationen af den nyeste teknologi og vores brede forretningserfaring giver løsninger, der er gearet til vækst og til at blokere de trusler, der truer forretningen.

Uanset om det er kapaciteten, kompetencerne eller sikkerheden, der holder dit netværk tilbage, kan vi hjælpe jer med at møde forretningens krav. Så kan I blive mere produktive og bruge færre kræfter på at vedligeholde netværket og flere kræfter på at udnytte alle de nye, digitale fordele, det giver jer.

IT Relation tilbyder en lang række netværksydelser

Network-as-a-Service

Network-as-a-Service er en komplet netværksinfrastruktur tilpasset dine unikke behov. Alt sammen håndteret af IT Relation med fokus på enkelhed og sikkerhed. Netværk gjort simpelt og uden bekymringer for dig.

Læs mere

arrow_drop_down

Network Operation

Med Network Operation leverer IT Relation drift og vedligehold af netværksenheder og dækker enhedernes firewall, router, switch, wirelesscontroller og accesspoint. 

Med Network Operation overtager IT Relation helt eller delvist jeres drift og vedligehold, uanset om det er på egne lokationer eller som hosting/housing-aftale i et af IT Relations datacentre.

Læs mere

arrow_drop_down

Onsite Network Consultancy

Med Onsite Network Consultancy får I adgang til fast IT-assistance på jeres lokationer. Servicen leveres af certificerede konsulenter og teknikere og omfatter:

  • Fejlsøgning af netværksproblemer   

  • Konfiguration af netværksprodukter og tilhørende systemer   

  • Rådgivning og løsningsdesign  

  • Registrering og dokumentation af alle henvendelser  

  • Ad hoc-opgaver, som afstemmes mellem konsulenten og jeres IT-ansvarlige  

Læs mere

arrow_drop_down

Wireless Site Survey

Mange virksomheder anvender et trådløst netværk, der ikke har været vedligeholdt, siden det blev implementeret. Det har ofte den konsekvens, at brugeroplevelsen forringes, og at IT-sikkerheden ikke længere er tidssvarende. Uautoriserede personer kan derfor relativt nemt opnå adgang til netværket. 

Med en Wireless Site Survey giver vi jer overblik over jeres eksisterende trådløse netværk, afdækker tilstanden heraf og kommer med forbedringsforslag med henblik på at sikre en bedre brugeroplevelse, sikkerhed og funktionalitet.

Læs mere

arrow_drop_down

Network360° Baseline Rapport

Hvornår har I sidst gennemgået alle netværksenheder for sårbarheder og gennemført firmware opgraderinger? Er der styr på jeres netværksinfrastruktur og dets dokumentation? 

Det giver en Network360° Baseline Rapport dig svar på. 

Network360° Baseline skaber et overblik over jeres nuværende netværksinfrastruktur, dækkende kablet og trådløst LAN-netværk, perimeter firewall, WAN-forbindelser, management-værktøjer, dokumentation, licenser, serviceaftaler, sikkerhed og adgangskontrol mv.

Læs mere

arrow_drop_down

WAN Services

Med servicen WAN Services leverer IT Relation forbindelse mellem jeres lokation(er) og/eller jeres it-miljø placeret i et af IT Relations datacentre via lukkede kredsløb på VPLS (Layer2) eller MPLS (Layer3). 

Der kan som option til disse forbindelser leveres et lokalt internet-breakout på jeres lokationer.

Kontakt os for en uforpligtende snak

arrow_drop_down

SD-WAN Operation

SD-WAN Operation leverer drift og vedligehold af Citrix SD-WAN og dækker drift af de fysiske SD-WAN-enheder, monitorering af tilknyttede linjer, samt eskalering til din virksomhed eller ISP ved fejl. 

Hos IT Relation tilbyder vi denne service, uanset om din SD-WAN befinder sig på egne lokationer eller som hosting/housing-aftale i et af IT Relations datacentre.

Kontakt os for en uforpligtende snak

arrow_drop_down

Datacenter Firewall – Cisco

Få adgang til delt Enterprise Firewall-miljø til håndtering af datakommunikationen mellem dine lokation(er) og dit it-miljø placeret i et af IT Relations datacentre.

Kontakt os for en uforpligtende snak

arrow_drop_down

Datacenter Firewall – Fortigate

Få adgang til delt Enterprise Firewall-miljø til håndtering af datakommunikationen mellem dine lokation(er) og dit it-miljø placeret i et af IT Relations datacentre.

Datacenter Firewall –FortiGate giver en fremtidssikker platform fra en markedsledende producent med efterfølgende mulighed for at udbygge med avanceret og tidssvarende sikkerhedsfunktionalitet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

arrow_drop_down

Datacenter Firewall – Client VPN

Datacenter Firewall - Client VPN giver din virksomheds brugere mulighed for at tilgå applikationer og data via en krypteret tunnel direkte mellem den enkelte enhed og it-miljøet i IT Relations datacenter.

Kontakt os for en uforpligtende snak

arrow_drop_down

Intelligent netværkssensor

Muninn har udviklet en intelligent netværkssensor med indbygget machine learning.

Få MUNINN leveret og installeret som en service. Vi indleder med en vurdering af din virksomheds netværkssikkerhed.

Med MUNINN får du adgang til et brugervenligt dashboard, som giver dig et komplet overblik over virksomhedens netværk (trafik i realtid, trends, interne trusler, statistikker mv.). Herved får du nyttig viden om, hvordan dit netværk ser ud, og du får mulighed for præcist at identificere specifikke dele af netværksinfrastrukturen - helt ned på bruger- og enhedsniveau.

Læs mere

arrow_drop_down

DMVPN

DMVPN er en netværksarkitektur, der er velegnet til at oprette en virtuel privat netværksforbindelse (VPN) til kommunikation mellem flere geografisk adskilte lokationer.  

Med servicen DMVPN får I adgang til en managed løsning til sikker håndtering af trafikken mellem jeres lokationer. Det giver jeres lokationer mulighed for at etablere en sikker kommunikation 24/7, når behovet for data og/eller Voice-kommunikation opstår. 

Kontakt os for en uforpligtende snak

arrow_drop_down

VI SØRGER FOR, AT DU FÅR DE HELT RIGTIGE NETVÆRKSLØSNINGER

Vi er eksperter i netværksløsninger. Derfor fortæller vi gerne om de fordele, din virksomhed kan få med de rigtige netværksløsninger

Michael Birk

Network Solution Specialist

+45 2462 6877

mibir@itrelation.dk mibir@itrelation.dk

Michael Birk

Simon Seerup Larsen

Head of Solution & Services

+45 2036 2568

sisla@itrelation.dk sisla@itrelation.dk

Simon Seerup Larsen

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres netværksbehov?

Hør om vores netværksløsninger og services, og om hvordan de kan gøre en forskel i din virksomhed.

 
keyboard_arrow_up