Network-as-a-Service

Network-as-a-Service er en komplet netværksinfrastruktur tilpasset dine unikke behov. Alt sammen håndteret af IT Relation med fokus på enkelhed og sikkerhed. Netværk gjort simpelt og uden bekymringer for dig.

Nysgerrig? Book et møde

Opdatering af netværksudstyr er ofte en kompliceret størrelse. For mange virksomheder betyder det ofte en lang manuel proces for hver enkelt netværksenhed. I praksis betyder det, at mange virksomheder ikke får lavet de fornødne opdateringer eller bruger uforholdsmæssigt mange ressourcer på opdateringsarbejdet.

Med Network-as-a-Service opdateres jeres netværk automatisk på alle netværksenheder – også selvom de sidder på flere forskellige lokationer. Det er blot én af de mange fordele ved en netværksinfrastruktur leveret som en service med komplet drift.

Outsourcing af din netværksinfrastruktur med Network-as-a-Service

Mange virksomheder har desværre et utidssvarende og usikkert netværk. Samtidig med, at der er et stigende fokus på IT-sikkerhed. Sikkerhed er ikke bedre end det svageste led, og derfor er det vigtigt, at netværksinfrastrukturen laves på en sikker måde og løbende vedligeholdes. 

Med vores nye koncept, Network-as-a-Service, eller NaaS, som forkortelsen lyder, kan I outsource hele eller dele af jeres netværksinfrastruktur til IT Relation. Det betyder, at I ikke selv behøver at stå for driften af jeres netværksenheder og software. 

Alt sammen bliver håndteret af IT Relation med fokus på høj oppetid, support, fejlsøgning og rapportering.

Hør mere om NaaS

Det får du med løsningen

En fleksibel cloud infrastruktur med hurtig implementering

 

Netværket overvåges og driftes af certificerede netværkskonsulenter

 

Overvågning, alarmering samt software og firmware opdateringer

 

Quality of Service på din virksomheds kritiske applikationer

 

Mulighed for redundante internetforbindelser samt 4G/LTE WAN Gateways

 

7 fordele ved at outsource din netværksinfrastruktur

01

Spar tid og penge

02

100% drift og support af hele løsningen

03

Høj performance 24/7

04

Bedre udnyttelse af interne IT-ressourcer 

05

Garanti for høj oppetid, som øger medarbejdernes produktivitet

06

Alt inklusiv-løsning med månedlig forbrugsafregning, der giver en gennemsigtig økonomi 

07

Ingen investering i fysiske netværksprodukter eller vedligehold og monitorering

En mand holder beskyttende armen bag ryggen på en anden mand

Byg din helt unikke netværksløsning

Der findes ikke en standardiseret netværksløsning, som passer til alle virksomheder. Det er muligt at bygge netværksinfrastruktur baseret på en ’best practice’ tilgang, men den rigtige løsning afhænger af din virksomheds behov. Her er der flere ting, som spiller ind – blandt andet hvor mange I er, antallet af lokationer og de ønskede krav til sikkerhed.

Derfor er vores løsning Network-as-a-Service et byggestenskoncept, som tilpasses på baggrund af det specifikke behov til funktionalitet samt valgte produktkategorier og det ønskede antal af netværksenheder. 

Hør, hvilken løsning der passer til dig

De fire produktkategorier i NaaS

01

Wireless Access Points

Access Points med høj performance for øget medarbejdermobilitet. Mulighed for at vælge eksterne antenner, som giver en forstærket signal rækkevidde.

02

Switches

Switche med høj driftssikkerhed og skalérbarhed samt POE/POE+ til levering af strøm til Access Points, eller IOT-enheder mv.

03

Firewall

Firewalls er en del af den nye generation af sikkerhedsforanstaltninger med integreret Next-Gen firewall features såsom avanceret sikkerhed, SD-WAN samt applikation og trafikstyring. 

 

04

4G LTE Gateway

LTE 4G WAN Gateway giver nem mulighed for opsætning af en redundant internetforbindelse eller etablering af internet på mindre lokationer.

Vælg mellem to serviceniveauer

Vi tilbyder to forskellige serviceniveauer med Network-as-a-Service: Business og Professional. 

Hvilket serviceniveau, der passer til din virksomhed, afhænger i høj grad af, hvor stor en grad af funktionalitet og sikkerhed, der er behov for. Fælles for begge serviceniveauer er, at du får 100% drift af den valgte netværksløsning.

  • Business: Basis sikkerhed og standard features samt tilhørende driftssupport indenfor alm. arbejdstid på alle netværksenheder.  
  • Professional: Høj sikkerhed og mange avancerede features samt tilhørende support 24/7 på alle netværksenheder.

Hør mere om servicepakkerne

Vi samarbejder med Cisco Meraki

Cisco Meraki er markedsleder inden for cloud-styret netværksteknologi. IT Relation samarbejder med Cisco Meraki i forhold til vores Network-as-a-Service koncept, så du får den bedste løsning baseret på markedsledende produkter.

Sammen har vi blandt andet hjulpet KPC med stabilt og sikker netværksinfrastruktur samt med at få frigivet masser af mandetimer.

Læs hele casen

VI SØRGER FOR, AT DU KOMMER GODT I GANG MED NETWORK-AS-A-SERVICE

Hos IT Relation er vi eksperter i netværksløsninger. Derfor fortæller vi gerne om de fordele, din virksomhed kan få med Network-as-a-Service.

Michael Birk

Network Solution Specialist

+45 2462 6877

mibir@itrelation.dk mibir@itrelation.dk

Michael Birk

Simon Seerup Larsen

Head of Solution & Services

+45 2036 2568

sisla@itrelation.dk sisla@itrelation.dk

Simon Seerup Larsen

Skal vi tage en uforpligtende snak om Network-as-a-Service?

Hør om netværksløsningen, og hvordan den kan gøre en forskel i din virksomhed. 

 

 
keyboard_arrow_up