Lad os skrue op for dit netværks stabilitet og dine specialisters effektivitet 

Med Network Operation kan du overlade driften af dit netværk til eksperter, som sikrer, at der altid er sikkert og stabilt hul igennem til de services og data, som din forretning behøver for at fungere.

Optimal drift - uanset hvor din firewall og router befinder sig 

Med Network Operation får I professionel drift, opdatering og vedligehold af alle de centrale netværksenheder, der udgør rygraden i jeres centrale netværk. Vi optimerer trådløse controllere og adgangspunkter og tager ansvaret for firewall, router, switch - uanset om det er på jeres egne lokationer eller som hosting/housing-aftale i et datacenter.

To mænd der støder deres knoer sammen.

Lad os overvåge og fejlrette dit netværk. Døgnet rundt 

Vi kan overvåge netværket indenfor normal arbejdstid eller 24/7 - alt efter hvad der passer dig. Vi overvåger som minimum oppetid og identificerer pakketab for at højne netværkskvaliteten. Vi udfører fejlretninger via fjernkontrol og sørger for at fejlmelde/eskalere problemer til din fiber/internetleverandør.  Alt sammen for at undgå de huller i dækningen, der bremser forretningens produktivitet.

Overvågning op til 24/7

ICMP ping og SNMP Polling 

Fejlretning på konfigurationer 

Konfigurationsbackup 

Opdatering ved kritiske sårbarheder 

Incident- og Change management

Mulighed for avanceret rapportering

Mulighed for Onsite assistance 

Styrket stabilitet. Styrket forbindelse

Vi kan tage backup af jeres netværksenheders konfigurationer hver eneste dag for at booste stabiliteten og minimere fejl og forkerte konfigurationer, når netværket skal udvides og tilpasses. Og hvis der opstår en kritisk sårbarhed i jeres centrale netværksudstyr, kan vi sammen med hardwareproducenten sikre, at netværket er opdateret og beskyttet korrekt. 

Mand laver en præsentation om netværk.

Få optimal netværksydelse med Cisco og Fortinet 

Vi anbefaler netværksprodukter fra Ciscos Enterprise, Business, Premium og Meraki-serier samt Fortinets FortiGate, FortiSwitch og FortiAP-serier for den stærkeste performance, mest stabile drift og de fleste services. Men vi kan også optimere driften af jeres HP/Aruba-baserede løsninger og flere andre teknologier. 

Overlad driften af dit netværk til vores eksperter

To kolleger kigger på en computerskærm med kode. Den ene peger på den.

VI SØRGER FOR, AT DU KOMMER GODT I GANG MED NETWORK OPERATION 

Hos IT Relation er vi eksperter i netværksløsninger, og vi står altid gerne til rådighed for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med driften af din virksomheds netværk.

Michael Birk

Network Solution Specialist

+45 2462 6877

mibir@itrelation.dk mibir@itrelation.dk

Michael Birk

Simon Seerup Larsen

Head of Solution & Services

+45 2036 2568

sisla@itrelation.dk sisla@itrelation.dk

Simon Seerup Larsen

Vil du høre mere om Network Operation? 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
keyboard_arrow_up