Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Velkommen til C2IT Infrastructure og C2IT iØst

16.01.2020

Vi er glade for at kunne byde C2IT Infrastructure og C2IT iØst velkommen i IT Relation familien.

IT Relation har købt selskaberne C2IT Infrastructure og C2IT iØst, som hidtil har været hosting- og infrastrukturselskaber i C2IT koncernen.

Begge selskaber bliver sammenlagt med Mentor IT, der er et selvstændigt selskab under IT Relation og som bliver det fortsættende selskab. De tre selskaber arbejder inden for samme kundesegment og tilbyder tilsvarende typer af ydelser.

Sammenlægningen betyder, at Mentor IT bliver en større og bredere organisation, som er endnu bedre rustet til at håndtere nye teknologier og være omstillingsparate til mere krævende udfordringer.

De tre virksomheder minder meget om hinanden - både i forhold til servicemål og medarbejderkultur. De har alle fokus på kundens forretning samt et ønske om at levere ydelser, der gør kundens hverdag mere simpel. Kundeservice er et centralt parameter for alle tre virksomheder og et kerneområde, der fortsat vil være i højsædet.

Mentor IT vil fremadrettet beskæftige 50 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Esbjerg, Kolding, Århus, Ballerup og København.

Mentor ITs ydelser omfatter blandt andet håndtering af infrastruktur, hybrid og public cloud løsninger, application-management, hosting, drift og Service Desk. Herudover har Mentor IT fokus på Modern Workplace, IT-sikkerhed, digital transformation, optimering af forretningsprocesser og automatisering, og flere løsninger tilbydes også as-a-service.

Tilbage

keyboard_arrow_up