Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

IT Relation køber Scott/Tiger og skaber en stærk konstellation sammen med Miracle 42

23.01.2020

Scott/Tiger og Miracle 42 bliver en stærk konstellation inden for IT-services.

Vi er glade for at kunne fortælle, at IT Relation har købt selskabet Scott/Tiger. Formålet er at sammenlægge Scott/Tiger med Miracle 42, som IT Relation overtog i august 2019, og skabe en stærk konstellation indenfor IT-services.

Med købet styrker både Scott/Tiger og Miracle 42 sine respektive kompetencer og kundetilbud væsentligt. Scott/Tiger er i dag førende indenfor Oracle Managed Services, Test, Test Management, QA samt et forretningsben, som fokuserer på flexible workforce. Kunderne befinder sig indenfor de mest krævende sektorer såsom Life Science, Finans, Offentlig sektor samt en hel række større virksomheder.

Miracle 42 er i dag førende indenfor applikationsdrift og Managed Services samt landskendt og respekteret for sine dybe og brede kompetencer indenfor drift og udvikling af bl.a. SQL og Oracle databaser. Til sammen tillader vi os at sige, at vi nu bliver markedsledende – også indenfor ovennævnte områder.

Sammenlægningen betyder, at vores samlede tilbud til kunderne bliver endnu bredere og dybere. Vi har nu Danmarks absolut stærkeste team af konsulenter på ovennævnte områder. Vi er specialister i værktøjer til udvikling, Test, QA samt monitorering og drift af komplekse databaser, specielt i Microsoft, Oracle og Red Hat miljøer.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Tilbage

keyboard_arrow_up