Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Webinar: IT-sikkerhed i en Coronatid

04.05.2020

Vi afholder webinar torsdag den 14. maj kl. 13.00

Ransomware- og phishing angreb rettet mod virksomhedens medarbejdere fortsætter med at være meget effektive våben for hackerne. Lige nu er de IT-kriminelle ekstra aktive på grund af den aktuelle situation, hvor medarbejderne i mange virksomheder arbejder på uvante måder.

Der ses allerede nu nye tiltag fra hackerne, som udnytter Corona-virus epidemien til at narre brugerne på forskellige måder, bl.a. ved at lokke dem ind på ”falske” hjemmesider og franarre dem personlige oplysninger som brugernavne og kodeord.

Uddannelse og awareness er ikke altid nok

Selvom uddannelse og awareness blandt medarbejderne er nyttigt, er det vigtigt at tage alle midler i brug i kampen mod hackerne. Her giver multifaktor-sikkerhed og brugervalidering et ekstra lag af sikkerhed og det er den foranstaltning hackerne har sværest ved at komme rundt om. Beskyttelse med MFA er en nem og billig måde at højne virksomhedens sikkerhed væsentligt.

Gratis webinar: Sådan virker multifaktor-sikkerhed

Sammen med Entrust Datacard (det tidligere SMS PASSCODE) inviterer vi til webinar torsdag den 14. maj kl. 13.00, hvor du kan få mere at vide om multifaktor-sikkerhed som et effektivt våben i kampen mod hackerne. På webinaret kan blandt andet høre om:

Sikkerhedssituationen lige nu – og efter Coronakrisen:

Der har været gang i de IT-kriminelle under Coronakrisen, men IT-sikkerhed bør altid stå højt på agendaen i danske virksomheder – hvad enten I er 10 eller 1.000 medarbejdere. Vi giver dig et overblik over sikkerhedssituation i danske virksomheder.

Sådan virker multifaktor-sikkerhed: 

Hvorfor er multifaktor-sikkerhed det bedste våben mod hackerne? Multifaktorsikkerhed skal ikke bare beskytte virksomhedens infrastruktur, systemerne skal også være brugervenlige og tilgængelige. Det er en balance mellem høj sikkerhed og brugeroplevelse, der sikrer en succesfuld MFA-implementering.

MFA-løsninger fra Entrust Datacard: 

Beskyt dine systemer, når de skal tilgås udefra – hvad enten I bruger Citrix, VPN, Office 365, cloud applikationer og windows logon med en fleksibel, intelligent, brugervenlig og hårdfør sikkerhedsløsning. Nye og eksisterende kunder vil få en gennemgang af løsningerne herunder, hvordan adaptive brugerpolitikker kan gøre oplevelsen mere intuitiv, secure device provisioning og device fingerprint som en ekstra faktor.

Tidspunkt

Tid: Torsdag den 14. maj kl. 13.00
Sted: Din computer

Er webinaret for dig?

Webinaret henvender sig til alle, der arbejder med IT-sikkerhed og ønsker at hæve IT-sikkerhedsniveauet i deres virksomhed. Anvender du allerede SMS Passcode eller andre multifaktorløsninger kan du få ny viden og inspiration, da vi også præsentere nye funktioner i løsningen.

Tilmeld dig her

Tilbage

keyboard_arrow_up