Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

IT Relation-koncernen køber Improsec og sikrer førende position inden for cybersikkerhed

02.12.2020

IT Relation Holding har indgået aftale om at købe Improsec, der er en førende og 100% uvildig dansk rådgivningsvirksomhed med unikke tekniske kompetencer inden for cybersikkerhed. Improsec fortsætter som selvstændig virksomhed under eget navn og udgør en stærk platform for IT Relation-koncernens nye forretningsområde Cyber Security Services.

Med købet af Improsec udvider IT Relation-koncernen tilbuddet til kunderne med den førende og uvildige danske rådgivningsvirksomhed inden for cybersikkerhed og 26 dedikerede medarbejdere og eksperter på området. Improsec rådgiver virksomheder om prioritering og implementering af organisatoriske og tekniske løsninger, der løfter sikkerhedsniveauet. Rådgivningsydelserne omfatter primært identificering af sårbarheder, miskonfigurationer og trusler samt analyse og forbedring af infrastruktur og sikkerhedsløsninger. Improsec bistår desuden virksomheder i forbindelse med igangværende eller gennemførte cyberangreb og afholder træningssessioner og workshops.

IT Relation-koncernen etablerer med købet af Improsec en stærk platform i det hastigt voksende og stærkt specialiserede marked for cybersikkerhed. Improsec øger i 2020 omsætningen med over 60% til 26 mio. kr. og skaber et driftsresultat (EBITDA) på 11 mio. kr. Den lønsomme vækst ventes at fortsætte i de kommende år, hvor IT Relation-koncernen nu kan tilbyde kunderne adgang til Improsecs rådgivningsydelser, ligesom Improsec vil udnytte koncernens supportfunktioner og fordelene ved at fortsætte som selvstændig virksomhed i tæt partnerskab med en strategisk stærk markedsleder.

”Improsec har skabt en imponerende markedsposition i Danmark inden for cybersikkerhed med de førende eksperter på området, en dygtig og ambitiøs ledelse samt et stærkt omdømme hos kunderne og i branchen generelt. Vi er glade for at byde hele Improsec-holdet velkommen i IT Relation-familien, så vi sammen kan skabe et endnu stærkere tilbud til eksisterende og nye kunder i vores netværk og fortsætte væksten i vores nye forretningsområde Cyber Security Services. Kundernes krav bliver stadig mere komplekse, og nu sikrer vi også IT Relation-familien en førende position inden for cybersikkerhed, så vi får alle nødvendige specialistkompetencer under ét tag,” siger Henrik Kastbjerg, CEO i IT Relation-koncernen.

Efter udvidelsen har IT Relation-koncernen 725 medarbejdere på 11 lokationer landet over og aktiviteter i virksomhederne IT Relation, Mentor IT, Sotea, Miracle42, Scott/Tiger og Improsec. Koncernen har en førende markedsposition i Danmark med de fire forretningsområder Cloud Services, Business Solutions, Professional Services og Cyber Security Services.


”Vi ser frem til at fortsætte med at levere uvildig kvalitetsrådgivning til kunderne og udvikle Improsec i tæt samarbejde med vores nye kollegaer i IT Relation-familien. Vi får både enestående muligheder for at dele viden og erfaring med en førende aktør i branchen og adgang til en stærk organisation, som har omfattende erfaring med at udvikle og skalere vækstvirksomheder som Improsec. Sammen vil vi kunne tilbyde Improsecs rådgivning til nye kunder samt til IT-Relation familiens øvrige kunder og medlemmer,” siger Jakob H. Heidelberg, stifter og CEO i Improsec.

Improsecs nuværende kunder vil ikke opleve ændringer som følge af overtagelsen. Kundeforhold og kontrakter fortsætter uændret, og kunderne vil fortsat blive betjent af de samme rådgivere.

De tre ejere – Jakob H. Heidelberg (CEO), Kenni Lund (CTO) og Claus Vesthammer (COO) – fortsætter i deres nuværende stillinger og investerer samtidig i IT Relation-koncernen.

Parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen.

IT Relation Holding
CEO Henrik Kastbjerg, tlf. + 45 2069 6700

Improsec
CEO og medejer Jakob H. Heidelberg, tlf. +45 3131 5337

Om Improsec:
Improsec er en førende og 100% uvildig dansk rådgivningsvirksomhed med unikke tekniske evner inden for cybersikkerhed og 26 dedikerede medarbejdere og eksperter på området. Improsec rådgiver virksomheder om prioritering og implementering af organisatoriske og tekniske løsninger, der løfter sikkerhedsniveauet. Rådgivningsydelserne omfatter primært identificering af sårbarheder, miskonfigurationer og trusler samt analyse og forbedring af infrastruktur og sikkerhedsløsninger. Improsec bistår desuden virksomheder i forbindelse med igangværende eller gennemførte cyberangreb og afholder træningssessioner og workshops.

Om IT Relation-koncernen:
IT Relation-koncernen er på få år vokset fra en stærk regional aktør til den førende danske leverandør af it-outsourcing services til den private og offentlige sektor. Således er IT Relation-koncernen i dag solidt repræsenteret på 11 lokationer i hele landet. Koncernen beskæftiger aktuelt omkring 725 medarbejdere med aktiviteter i virksomhederne IT Relation, Mentor IT, Sotea, Miracle42, Scott/Tiger og Improsec. Koncernen har en førende markedsposition i Danmark med de fire forretningsområder Cloud Services, Business Solutions, Professional Services og Cyber Security Services.

Tilbage

keyboard_arrow_up