Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Copenhagen Software bliver en del af Miracle42

08.04.2021

Det er med stor glæde, at vi nu kan dele med jer, at ITR Group har købt Copenhagen Software, som bliver en del af Miracle42.

Copenhagen Software arbejder med udvikling af digital forretning og tilbyder deres kunder rådgivning om systemarkitektur og teknologi samt implementering og udvikling.

Sammen med Miracle42 kan vi tilbyde vores kunder applikationsudvikling og -support i topklasse. Med opkøbet opstår unikke muligheder, når vi kigger på kombinationen af Miracle 42’s ekspertise inden for applikationsudvikling- og support og Copenhagen Softwares styrker inden for Microsoft udvikling og rådgivning. Med den samlede ekspertviden og erfaring som begge parter bidrager med, så står vi nu endnu stærkere i forhold til udvikling og support af applikationer. Alt sammen noget, som kan komme vores kunder til gode. 

Vi byder Copenhagen Software velkommen til ITR Group.

Om Copenhagen Software
Copenhagen Software er i alt 10 ansatte, hvoraf 2 personer sidder i Litauen. Deres hovedområder er Microsoft udvikling og rådgivning – herunder en solid erfaring med Azure.

Om Miracle42
Miracle42 er i alt 92 ansatte fordelt i både Ballerup, Aarhus og Stockholm. Miracle 42’s hovedområder er Applikationsudvikling, -drift- og -support, Managed Services samt Test og QA.

Vi monitorerer og drifter komplekse databaser specielt i Microsoft, Oracle og Red Hat miljøer. 

Kontaktinformation
Copenhagen Software
Partner og Seniorarkitekt, Stig Irming-Pedersen, +45 5190 8927

Miracle42
CEO, Steen S. Knudsen, +45 4060 7899

ITR Group
CEO, Henrik Kastbjerg, +45 2069 6700

 

Tilbage

keyboard_arrow_up