IT Relation får ny majoritetsejer

14.06.2018

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Hg erhverver Adelis Equity Partners’ majoritetspost i IT Relation. Ejerskiftet indebærer ingen ændringer for kunder, medarbejdere og ledelse.

IT Relation har under Adelis’ medejerskab siden sommeren 2016 fire-doblet virksomheden gennem stærk organisk vækst og gennem 6 vellykkede opkøb og integration af Softcom, AC Intellicom, WWI, DSI-Next, Front-Data og senest IT Afdelingen. Virksomheden er på få år vokset fra en stærk regional aktør til den førende danske leverandør af it outsourcing service til små og mellemstore virksomheder. Således er IT Relation i dag solidt repræsenteret i Danmark med 9 lokale kontorer og tre store kundecentre i Herning, Viby J. og København, og virksomheden beskæftiger aktuelt 470 medarbejdere.

”Adelis har været den helt rigtige partner for os i de seneste års udvikling af vores virksomhed. Vi har fået præcis den støtte og sparring, som vi havde håbet på, og Adelis’ indsats har været uvurderlig i de opkøbs- og integrationsprocesser, som har medvirket til vores succes. Vi tror og håber, at vi med Hg får et tilsvarende godt partnerskab, som kan skabe yderligere fremdrift ,” siger Henrik Kastbjerg, IT Relations adm. direktør.   

Ejerskiftet får ingen konsekvenser for hverken de mange tusinde kunder eller for medarbejdere. Stifteren, Henrik Kastbjerg, og det øvrige ledelsesteam, Anders Kaag og Stig Bundgaard, fortsætter i deres hidtidige roller og med markante ejerposter i selskabet.

”Vi glæder os til samarbejdet med vores nye medejer. Hg er en stærk og erfaren partner, som kan medvirke til at udvikle IT Relation yderligere og skabe vækst, både i Danmark og internationalt. Det vil gøre virksomheden endnu mere attraktiv for vores mange kunder og for medarbejderne,” siger Henrik Kastbjerg.


For yderligere information:
Henrik Kastbjerg
Adm. direktør, IT Relation A/S
Tlf.: + 45 2069 6700

Tilbage

keyboard_arrow_up