IT Relation styrker organisationen med ansættelse af Jan Elbæk

07.12.2018

Jan Elbæk styrker IT Relations ledelsesteam, når han 14. januar tiltræder som Chief Business Development Officer (CBDO) og medlem af direktionen.

IT Relation fortsætter sin positive forretningsmæssige udvikling og føjer nu den meget erfarne Jan Elbæk til ledelsen, når han tiltræder som CBDO efter nytår. Efter mere end 30 år på ledende poster i den danske it-branche har Jan Elbæk valgt at fortsætte karrieren hos IT Relation, hvor han vil bidrage med sin store erfaring og sine brede faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

Hos IT Relation glæder den administrerende direktør sig til at byde Jan Elbæk velkommen i det nye år:

”Det bliver rigtig godt at få Jan Elbæk med på ledelsesholdet og som en markant medspiller i den videre udvikling af IT Relation. Jans store netværk blandt kunder og it-professionelle samt hans betydelige ledelseserfaringer med opkøb, integration og skalering af virksomheder bliver stærke kort på vores fortsatte vækstrejse,” siger Henrik Kastbjerg, IT Relations adm. direktør.

Jan Elbæk har senest ledet Ateas Enterprise-division og dermed haft det samlede ansvar for salget til de største virksomheder i den private sektor. Han har afsluttet overdragelsen af sine opgaver i Atea, og han ser frem til de nye udfordringer.

”Jeg glæder mig til at blive en del af IT Relation teamet, som gennem en årrække har skabt imponerende resultater og en spændende virksomhed med en enkel og effektiv struktur, gode og tilfredse kunder samt engagerede medarbejdere. Den organiske vækst suppleres af målrettede opkøb, og jeg har både erfaringen og netværket til at bidrage til vækststrategien. Det ser jeg frem til at gøre sammen med hele IT Relation teamet,” siger Jan Elbæk.

For yderligere information:
Henrik Kastbjerg, adm. direktør, IT Relation A/S, tlf.: + 45 2069 6700
Jan Elbæk, kommende CBDO, IT Relation, tlf.: +45 4272 7955

Tilbage

keyboard_arrow_up