Stem på IT Relation som "Danmarks Sundeste Arbejdsplads"

12.04.2019

Som en del af vores projekt SUPER(SUND)HELT 2019 deltager vi også i konkurrencen om at blive kåret som Danmarks Sundeste Arbejdsplads.

IT Relation satser stort på sundhed!

I sundhedsprojektet SUPER(SUND)HELT 2019 dyster 78 medarbejdere om at løfte sundheden til helt nye højder. Medarbejderen er inddelt på hold af 5 deltagere, og dyster i fællesskab om at tabe flest livvidde centimeter, fedt og at opnå bedste forbedring af body age. 

Projektet er et forløb, der strækker sig over 11 uger. Vi startede d. 1 april 2019 med et informationsmøde, hvor alle deltagere fik gode råd til at kickstarte et sundere liv - både på arbejdspladsen og i fritiden.  

Vi har sammensat et helt spektakulært forløb med ugentlig træning som videosession, 4 spændende fælles events, hvor alle deltagere bliver testet på udholdenhed, styrke, samarbejde og sund kogekunst.

Med en hotline og individuelle sundhedssamtaler sørger vi for, at motivationen er i top hele vejen. 

Til vores årlige sommerfest 14 juni 2019 vil vinderholdet, der har tabt flest livvidde centimeter, størst mængde fedt og opnået bedste forbedring af body age, blive hyldet og få overrakt en lækker præmie bestående af et spaophold på Hotel Vejlefjord.

Effekt
Hverdagens IT Superhelte skal levere optimale IT-løsninger og ultimativ kundeservice til vores kunder hver dag. De superhelte der deltager i projektet vil opleve at få meget mere energi og overskud i hverdagen, og de vil samtidig eliminere nogle af de mange risici, der er forbundet med stillesiddende arbejde.

Med projektet går vi forrest for at skabe ”den gode historie” og motivere alle medarbejdere til et sundere liv - ikke mindst som en langvarig investering i vores medarbejders trivsel.

STEM PÅ IT RELATION HER:
https://sundestearbejdsplads.dk/deltagere/it-relation/?fbclid=IwAR3MZNQu-hKjRpfziGuKXGBKXHJ6WIGttPMO-prykrh6pNocRWE8n70L4Z8

Tilbage

keyboard_arrow_up