Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Årsrapport 2018

31.05.2019

IT Relation skabte stærk vækst i omsætning og indtjening i 2018.

IT Relation skabte stærk vækst i omsætning og indtjening i 2018

Fremgangen hos Danmarks førende leverandør af it-outsourcing til små og mellemstore virksomheder fortsatte i 2018 drevet af solid organisk vækst, værdiskabende opkøb og tilgang af nye kunder og IT Superhelte. IT Relation forventer fortsat vækst i 2019.

I 2018 øgede IT Relation omsætningen med 50% til 556 mio. kr. efter mere end 15% organisk vækst og stærke bidrag fra koncernens integration af selskaberne AC IntelliCom og IT-Afdelingen. IT Relation lancerede en lang række nye services til vores kunder, herunder specielt indenfor digitalisering, sikkerhed såvel som hosting og cloud offerings. Koncernen er herudover for første gang blev tildelt en plads i SKI’s rammeaftale om Managed Services til den offentlige sektor.

”Vi indfriede årets forventninger og realiserede et ambitiøst vækstmål i form af en betydelig organisk vækst og en succesfuld konsoliderings- og integrationsstrategi. Selvom tempoet er højt, fastholder vi vores fokus på at levere kompromisløs service med afsæt i kundernes forretning, og det har resulteret i stærke kundetilfredshedsmålinger og en solid fremgang i indtjeningen,” siger Henrik Kastbjerg, adm. direktør i IT Relation.

Resultatet før finansielle poster (EBIT) steg 37% til 67 mio. kr. i 2018 drevet af den organiske vækst samt integration og opkøb af virksomheder. De stærke resultater blev skabt af 412 medarbejdere i 2018 mod 274 medarbejdere året før. Derudover bød IT Relation velkommen til en ny hovedaktionær, da den teknologi fokuserede kapitalfond – Hg - erhvervede Adelis Equity Partners’ majoritetspost i virksomheden i et ejerskifte, der skaber det bedste udgangspunkt for at videreudvikle IT Relation nationalt og internationalt i de kommende år. Et stort ejerskab ligger stadig hos ledende medarbejdere og stifter.

”Vi glæder os over at have tiltrukket så mange dygtige medarbejdere og en stærk og erfaren partner som Hg, der deler vores store ambitioner for IT Relation. Sammen vil vi videreudvikle og skalere virksomheden, så vi kan sikre kundetilvækst og fortsætte den stærke vækst i både omsætning og indtjening i de kommende år. Indtil videre er vi på rette spor med en vækst på over 30% i årets første fire måneder, og vi forventer fortsat fremgang i den resterende del af 2019,” siger Henrik Kastbjerg.

I 2019 forventer IT Relation at løfte koncernens omsætning med 40% og levere tilsvarende vækst i resultatet før finansielle poster (EBIT) drevet af organisk vækst og opkøb samt udnyttelse af skalafordele og løbende forbedring af processer og effektivitet.

Udvalgte hoved- og nøgletal

Download hele årsrapporten her.

For yderligere information:
Henrik Kastbjerg
Adm. direktør, IT Relation A/S
Tlf.: + 45 2069 6700

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up