Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

IT Relation overtager aktiviteter fra Miracle

12.08.2019

IT Relation overtager hosting, servicedesk, support, applikationsdrift samt database relaterede services fra Miracle

IT Relation har købt aktieselskabet Miracle42, som hidtil har været et selvstændigt datterselskab og kompetencecenter i Miracle A/S.

Både IT Relation og Miracle42 styrker herved sine respektive kompetencer og kundetilbud væsentligt. Miracle42 er i dag førende inden for applikationsdrift og managed services samt landskendt og respekteret for sine dybe og brede kompetencer inden for drift og udvikling af bl.a. SQL og Oracle databaser.

For IT Relation er overtagelsen af Miracle42 et vigtigt skridt, der endnu en gang er med til at styrke vores position i Danmark.

”Vi overtager en lang række hosting- og drift-relaterede opgaver. Områder, hvor vores kompetencer i forvejen er betydelige. Hermed kan vi medvirke til at styrke og udvikle dette område yderligere for Miracle42’s kunder. Desuden får vi nu tilknyttet Danmarks stærkeste team af konsulenter og værktøjer til udvikling, monitorering og drift af komplekse databaser, specielt i Microsoft- og Oracle-miljøer. Det vil styrke vores i forvejen dygtige team inden for dette fagområde,” siger Henrik Kastbjerg, IT Relations CEO.

Miracle42’s nuværende kunder vil ikke opleve ændringer på grund af overtagelsen. Kundeforhold og kontrakter fortsætter uændret, og kunderne vil fortsat blive betjent af de konsulenter, som de kender, og med den service, de er vant til. Alle virksomhedens 50 ledere og medarbejdere fortsætter under de nye ejerforhold.

IT Relation A/S
Henrik Kastbjerg
CEO. Tlf.: + 45 2069 6700

Om Miracle42

Miracle42 er bestående af en række kernekompetencer fra Miracle, herunder specifikke kompetencer indenfor databaser, hosting, support ydelser, servicedesk og managed services. Selskabet beskæftiger 50 medarbejdere med afdelinger i Ballerup og Viby

Om IT Relation

IT Relation er på få år vokset fra en stærk regional aktør til den førende danske leverandør af it-outsourcing services til mindre og mellemstore virksomheder og til den offentlige sektor. Således er IT Relation i dag solidt repræsenteret på 6 lokationer med blandt andet tre store kundecentre i Herning, Aarhus og København, og virksomheden beskæftiger aktuelt godt 550 medarbejdere.

Tilbage

keyboard_arrow_up