Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

IT Relation flytter til nye lokaler i Kolding

15.08.2019

Vi flytter til nye lyse og moderne lokaler i området "Design City"

IT Relations afdeling i Kolding er vokset ud af sine nuværende rammer og flytter til nye lyse og moderne lokaler i området ”Design City”, som er et innovativt uddannelses- og erhvervsmiljø i hjertet af Kolding.

Den 15. august rykker vi ind på 5. sal i Kolding Åpark 8, hvor vi får ca. 800 m2 at boltre os på. Lokalerne ligger centralt i Kolding tæt på banegården og med udsigt over byen, havnen og ikke mindst fjorden. Det er et blomstrende område, hvor vi er omgivet af uddannelsesinstitutioner og spændende virksomheder – og hvor vi glæder os til at byde både medarbejdere, nuværende og nye kunder velkommen.

Vi er klar til at hjælpe dig – med No Problem og et smil

Med de nye lokaler får vi en ny stærk base i Kolding, hvorfra vi kan servicere vores mange kunder i trekantområdet med vores ”No Problem”-tilgang til dine IT-udfordringer.

No Problem er ikke noget, vi bare siger – det er sådan, vi er og den måde vi arbejder på. Om du har brug for en Service Desk medarbejder kl. 24 eller en systemudvikler til at udvikle en IT-løsning, så får du handling og eksekvering – og et smil med på vejen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores nye lokation og kig bare forbi – vi byder gerne på en kop kaffe.

Vores nye adresse er:

IT Relation A/S
Kolding Åpark 8A, 5
6000 Kolding

Tilbage

keyboard_arrow_up