Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Tager du backup af Office 365 – eller tager du chancen?

21.08.2019

Vi anbefaler Keepit til backup af Office 365

Mange fravælger sikkerhedskopi af deres kritiske data i den tro, at Office 365 tjenesten har indbygget backup. Men det er en sandhed med modifikationer, og det kan meget nemt blive både dyrt og medføre kritiske datatab, hvis uheldet er ude.

Microsoft Office 365 har forandret og forenklet den måde, virksomheder driver produktivitetsløsninger på. Oppetid og tilgængelighed er høj, og man undgår besvær med drift og opdatering af Exchangeserveren. Her er også rigelig plads i mailboksen og nem adgang til kalender, dokumenter, mails, Skypemøder og meget andet fra smartphone, tablet og pc.

Til gengæld er platformens mange kvaliteter også med til at skabe en følelse af falsk tryghed, som får mange virksomheder til at fravælge backup.

Det er en farlig strategi.

Der findes flere backup-løsninger, som kan sikre dine Office 365-data. IT Relation har valgt at give vore kunder adgang til den, der hedder ”Keepit”.

Sikkerhedskopi uden forstyrrelser

Keepit er sat op til at kommunikere direkte med Office 365, hvorfor sikkerhedskopien bliver taget automatisk og helt uden at trække systemressourcer fra din virksomhed – og uden at genere dine brugere.

Det kan virke kontraintuitivt at oprette en backup af data, der ligger på en af verdens formentlig bedst sikrede cloudtjenester. Men det kan også vise sig at være givet rigtig godt ud.

Hvis nu uheldet er ude en dag.

Læs mere på https://www.itrelation.dk/it-sikkerhed/keepit

Tilbage

keyboard_arrow_up