Kom et skridt foran de IT-kriminelle med "Mit digitale selvforsvar"

24.05.2017

Flere og flere arbejdspladser og privatpersoner oplever problemer med IT-kriminalitet. Derfor er de fleste virksomheder efterhånden klar over, at de bør investere i programmer og systemer, der sikrer dem mod hackerangreb.

Men ofte sker skaden på grund af personlige fejl og manglende viden hos medarbejderne. Ét forkert klik fra en enkelt medarbejder kan være nok til at lægge en hel arbejdsplads ned.  

Bliv advaret mod IT-trusler – før det er for sent
Den nye gratis app ”Mit digitale selvforsvar” hjælper dig med at være sikker online. Appen advarer dig mod fup-mails i omløb, falske konkurrencer og aktuelle trusler fra virusser eller skadelig software. Samtidig indeholder ”Mit digitale selvforsvar” også vejledning og rådgivning, hvis skaden først er sket.

Appen gør det desuden muligt for brugerne selv at tippe om mistænkelige mails, sms’er og links, så potentielle trusler hurtigt kan identificeres og advares imod.   

En anbefalelsesværdig app
Det er alt sammen med til at øge trygheden og vidensniveauet i forhold til trusler mod IT-sikkerheden, som mange virksomheder er udsat for i dag. Derfor vil vi gerne anbefale dig (og dine kolleger) at hente og gøre brug af ”Mit digitale selvforsvar” for at højne IT-sikkerheden. Både privat og på arbejdspladsen.

Hent appen her:
App store: https://itunes.apple.com/us/app/mit-digitaleselvforsvar/id1218846009?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.taenk.mitdigitaleselvforsvar

”Mit digitale selvforsvar” er udviklet i samarbejde mellem forbrugerrådet Tænk, Det Kriminalpræventive Råd og Trygfonden.

Læs flere af vores IT-sikkerhedsanbefalinger her.

Tilbage

keyboard_arrow_up