IT Relation opruster til fremtiden med virksomhedsopkøb

10.08.2017

IT Relation har opkøbt virksomheden WWI for at udvide spillebanen for deres kunder, mens virksomheden ruster sig til en øget efterspørgsel og fremtidens større sikkerhedskrav i IT-branchen.

Det danske erhvervsliv bliver konstant mere afhængige af IT. Udviklingen skaber et øget behov for professionelle løsninger, når det eksempelvis gælder IT-sikkerhed. Hos IT Relation oplever man derfor en bølge af virksomheder, der ønsker at outsource deres daglige drift af IT. Den stigende efterspørgsel kræver konsolidering i markedet, og IT Relation har derfor opkøbt virksomheden WWI.

Fælles kultur
Med afdelinger i Herning, Aarhus, Hellerup og København placerer IT Relation sig solidt i markedet, og på blot syv år har virksomheden tredoblet antallet af ansatte fra 113 til 330 medarbejdere. Salgsdirektør i IT Relation, Stig Bundgaard, ser konsolideringen som en oplagt mulighed for at styrke virksomhedens professionelle kompetencer.

”Opkøbet af WWI betyder, at vi kan supplere hinanden på markedet. Vi deler kultur med WWI, når det gælder både engagement og serviceniveau. Kunderne får nu tilbudt endnu flere services, og de kommer til at mærke forskel, fordi banen bliver endnu større at spille på,” siger Stig Bundgaard.

Et naturligt træk
Virksomheden WWI blev stiftet i 1993 med hovedsæde i Randers og afdelinger i Kolding og Odense. Virksomheden leverer konsulentarbejde og outsourcing af IT. CEO og stifter af WWI, Allan Christiansen, ser en lang række klare fordele i at blive en del af IT Relation.

”Vi har altid ment, at IT Relation har været en seriøs og kompetent virksomhed, og konsolideringen sikrer derfor vores kunder de bedste muligheder. Det har samtidig været vigtigt for os, at vi deler overbevisningen om, at kunderne og medarbejderne kommer i første række,” siger Allan Christiansen, som glæder sig over, at samtlige af de nuværende 36 medarbejdere i WWI fortsætter i den nye virksomhedsstruktur.

Branche i vækst
Med en samlet vækst i IT-branchen på 15 procent over de seneste tre år, oplever branchen generelt fremgang. En af de væsentlige forklaringer på væksten er, at der bliver stillet større krav til persondata og IT-sikkerhed.

”Fokus på IT-sikkerhed er øget i de senere år, fordi cyberkriminalitet udvikler sig meget hurtigt. Når det gælder sikkerhed, er vi derfor hele tiden nødt til at dygtiggøre os som IT-virksomhed. Med opkøbet af WWI står vi samlet set stærkere og kan levere en endnu mere komplet pakke til vores kunder,” siger Stig Bundgaard.

Volumen er afgørende
For at imødegå markedets stigende efterspørgsel og større krav til sikkerhed, ser IT Relation konsolidering som en naturlig strategi fremadrettet.

”Med branchens udvikling er det nødvendigt at have volumen som IT-virksomhed. Vi bliver hele tiden målt og vejet, og vi skal være klar til at efterkomme markedets behov. Derfor har vi også en langsigtet strategi om at konsolidere yderligere ved at opkøbe flere virksomheder, der passer ind i vores forretningsområder. For det er de IT-virksomheder, der har volumen og de rette ressourcer, som kunderne i sidste ende sætter deres lid til,” siger Stig Bundgaard.

IT Relations opkøb af WWI offentliggøres torsdag den 10. august, hvor den nye virksomhedsstruktur træder i kraft, mens der vil være en overgangsfase frem mod årsskiftet.

OM IT RELATION OG WWI

  • IT Relation har afdelinger i Herning, Aarhus, Hellerup og København.
  • På blot syv år har IT Relation tredoblet antallet af ansatte fra 113 til 330 medarbejdere.
  • WWI blev stiftet i 1993 med hovedsæde i Randers og afdelinger i Kolding og Odense.
  • WWI leverer konsulentarbejde og outsourcing af IT.
  • Samtlige af de nuværende 36 medarbejdere i WWI fortsætter i den nye virksomhedsstruktur.

Tilbage

keyboard_arrow_up