Pressemeddelelse: Aarhus Kommune vælger IT Relation som IT-driftsleverandør

07.09.2021

Aarhus Kommunes udbud om drift, support og vedligehold af IT-infrastrukturen er netop afgjort, og det bliver i fremtiden IT Relation, der skal løfte opgaven. Med IT Relations erfaring indenfor IT-drift får Aarhus Kommune et stærkt fundament for at udvikle og levere effektive, digitale services til aarhusianerne.

Fremover skal IT Relation håndtere servere, infrastructure as a service (IaaS) og kommunens Flex-Pod platform. Aftalen betyder også, at en del af kommunens services skal leveres fra IT Relations Enterprise Private Cloud-platform, der giver nye muligheder for innovation. Aftalen gælder i fire år, med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

”Vi glæder os til samarbejdet med IT Relation, som får ansvaret for at levere IT-driftsydelser på et højt og ensartet niveau. Med aftalen er det vores ambition at øge både sikkerheden, fleksibiliteten og stabiliteten på tværs af vores infrastruktur, så vi i endnu højere grad kan bruge vores kræfter på at servicere brugere og borgerne med stærke løsninger”, siger Anders Jørgensen, der er It- og digitaliseringschef i Aarhus Kommune.

IT Relation vinder aftalen om driften af Aarhus Kommunes løsninger efter et udbud i konkurrence med flere andre leverandører.

”Vi er glade og stolte over at få lov til at levere til Aarhus Kommune, hvor mange af vores medarbejdere allerede arbejder og bor. Vi har i forvejen stor erfaring med drift af komplekse og vigtige IT-løsninger, og vi ser frem til at støtte og løfte Aarhus kommunes store digitale ambitioner. For os er aftalen en anerkendelse af den samarbejdsmodel og de stærke driftskompetencer vi har opbygget gennem mange år”, siger Brian Sørensen, der er Executive Vice President i IT Relation.

Aftalen indgået kort efter Itadel-fusion
Itadel blev i foråret prækvalificeret til opgaven og er under udbudsprocessen fusioneret med IT Relation. Det betyder, at Aarhus Kommune nu får adgang til flere end 750 specialister, der kan håndtere og servicere de centrale løsninger.

”Vi står i dag med en stærk og fleksibel organisation, der kan opfylde Aarhus Kommunes behov både nu og i fremtiden. Derudover har vi nu en styrke og størrelse, som få i branchen kan matche. Det gør os godt rustet til at støtte Aarhus Kommunes digitale transformation”, siger Brian Sørensen, der er Executive Vice President i IT Relation.

For yderligere information
Brian Sørensen, Executive Vice President, IT Relation, mobil +45 2085 9570

Om IT Relation
I maj 2021 opkøbte ITM8 Itadel for at fusionere selskabet med IT Relation. Fusionen styrker og udvider serviceudbuddet til kunderne og skærper fokus på deres digitale transformation. IT Relation har knap 750 medarbejdere og er ud over hovedkontoret i Herning repræsenteret lokalt med kontorer i hele Danmark. Derudover har IT Relation medarbejdere i Tjekkiet og Filippinerne. IT Relation er en del af ITM8 koncernen.

Tilbage

keyboard_arrow_up