Pressemeddelelse: IT Relation skaber ny, stærk organisation efter fusion med Itadel

23.08.2021

IT Relation er nu klar til at etablere den ny organisation, der følger efter opkøbet af Itadel i maj 2021 samt fusionen af de to selskaber. Herefter vil IT Relation have ny ledelsesstruktur og en medarbejderstab på knap 750, som vil indgå i og styrke ITM8 gruppens tilbud til kunderne om endnu bedre service og stærkere kompetencer inden for hosting, drift og cloud services.

Den nye og kundeorienterede organisation bliver resultat af fusionen med Itadel. Organisationen vil rumme det allerbedste fra to af landets største IT-service virksomheder for at styrke IT Relations kompetencer som servicevirksomhed og samtidig skærpe fokus på kunderne og deres udviklingsbehov.

Fusionen og den nye organisation sigter mod at skabe grobund for vækst. Brian Sørensen, Executive Vice President og daglig leder i IT Relation, udtaler: ”Vores ambition er, at vi skal og vil opfattes som en agil og professionel samarbejdspartner, hvor vi i alle interaktioner er helt tæt på og forstår kundens forretning. Vi står i dag med en skalerbar og kompetencestyret organisation, der kan opfylde kundernes behov både nu og i fremtiden. Derudover har vi nu en styrke og størrelse, som få i branchen kan matche. Det giver os helt unikke muligheder for vækst og positionering som virksomhedernes foretrukne partner i den digitale transformation.”

Om organisationstilpasningen forklarer Brian Sørensen: ”Når man sammenlægger to virksomheder, vil der være dobbeltfunktioner og andre konsekvenser af at sætte de bedste kompetencer på de rigtige poster. På tværs af de to oprindelige virksomheder er der gode medarbejdere, som vi desværre må sige farvel til i den endelige holdopstilling. Det drejer sig om 25, som vi ikke har fundet plads til på holdet. Hver for sig er de dygtige kolleger, og vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dem videre til nye jobs.”

For yderligere oplysninger
Brian Sørensen, Executive Vice President, IT Relation, mobil +45 2085 9570 Henrik Kastbjerg, Group CEO, ITM8, mobil +45 2069 6700

Om IT Relation
 maj 2021 opkøbte ITM8 Itadel for at fusionere selskabet med IT Relation. Fusionen vil styrke og udvide serviceudbuddet til kunderne og skærpe fokus på deres digitale transformation. IT Relation har knap 750 medarbejdere og er ud over hovedkontoret i Herning repræsenteret lokalt med kontorer i hele Danmark. Derudover har IT Relation medarbejdere i Tjekkiet og Filippinerne. IT Relation er en del af ITM8 koncernen.

Om ITM8
ITM8 er den førende danske leverandør af it-services til den private og offentlige sektor. ITM8 er repræsenteret på 19 lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark med de fire forretningsområder Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services og Cyber Security. Efter de seneste opkøb har ITM8 en samlet årlig omsætning på 1,4 mia. kr. og beskæftiger flere end 1.100 medarbejdere med aktiviteter i virksomhederne IT Relation, Progressive, Mentor IT, Sotea, Cloud Teams, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software og Improsec.

Tilbage

keyboard_arrow_up