IT Relation opruster i hovedstadsområdet med opkøb af TechBiz

20.11.2018

IT Relation har indgået aftale om køb af IT-virksomheden TechBiz og styrker dermed sin tilstedeværelse yderligere i hovedstadsområdet.

IT Relation har gennem de seneste år øget sit forretningsomfang øst for Storebælt væsentligt, og tager nu endnu et stort skridt i sin strategi om at skabe en stærk, landsdækkende markedstilstedeværelse ved at føje et nyt opkøb til den eksisterende organisation i Københavnsområdet. TechBiz har siden 2000 opbygget en solid forretning med fokus på konkurrencedygtige IT løsninger med udgangspunkt i kundens behov og med fokus på en høj oplevet værdi for slutbrugeren. 

”Der er et perfekt match mellem virksomhederne, når det drejer sig om kompetencer, kundefokus og – ikke mindst – virksomhedskultur, og vi glæder os til at gennemføre integrationen og samle virksomhederne på IT Relations nye store kundecenter på Østerbro i København. Opkøbet skaber endnu mere volumen i vores sjællandske forretning, som nu efter organisk vækst og øvrige tilkøb vil tælle flere end 100 medarbejdere, som 24/7 er klar til at give vores kunder den service, de forventer – og lidt til,” siger Henrik Kastbjerg, IT Relations adm. direktør.

TechBiz’ nuværende kunder vil ikke opleve ændringer på grund af overtagelsen. Kundeforhold og kontrakter fortsætter uændret, og kunderne vil fortsat blive betjent af de konsulenter, som de kender, og med den service, de er vant til. Alle virksomhedens 16 medarbejdere fortsætter under de nye ejerforhold, og integrationen ventes fuldt gennemført i løbet af første halvår 2019.

”Vi er glade for den løsning, vi har fundet sammen med IT Relation, og vi ser frem til at blive del af en større og fortsat meget succesfuld IT-virksomhed, ” siger TechBiz’ stiftere og hidtidige ledere, Joakim Bach Friis og Nikolaj Friis Krøyer, som tilføjer: ”Både medarbejdere og kunder vil opleve de positive sider af, at vi bliver del af en større virksomhed. For kunderne betyder det, at de får adgang til et bredere tilbud og en endnu stærkere serviceorganisation, og for medarbejderne byder fremtiden på endnu bedre udviklingsmuligheder – og en stærk virksomhedskultur, som de vil trives i.”

For yderligere information:
Henrik Kastbjerg, adm. direktør, IT Relation A/S, Tlf.: + 45 2069 6700
Joakim Bach Friis, Salgsdirektør og partner, TechBiz, Tlf.: +45 5157 3067
Nikolaj Friis Krøyer, Teknisk Direktør og partner, TechBiz, Tlf.: +45 5157 3065

Om IT Relation

IT Relation er på få år vokset fra en stærk regional aktør til den førende danske leverandør af it outsourcing service til små og mellemstore virksomheder og til offentlige kunder. Således er IT Relation i dag solidt repræsenteret på 9 lokationer med blandt andet tre store kundecentre i Herning, Aarhus og København, og virksomheden beskæftiger aktuelt godt 480 medarbejdere.

Tilbage

keyboard_arrow_up