IT Relation er ny sponsor hos Aarhus HC

18.11.2022

Aarhus HC har en vision om en topklub af højeste klasse forankret i det lokale håndboldmiljø. For IT Relation er det en spejling af IT-virksomhedens værdier om at lade det ekstraordinære vokse ud af det nære. Derfor er IT Relation ny sponsor for Aarhus HC.

IT Relation er Aarhus HC’s nyeste sponsor. Den danske cloud-leverandør støtter op om den lokale klub for at styrke udviklingen af et leve- og bæredygtigt håndboldmiljø i Aarhus.

”I IT Relation tror vi meget på at bygge talenter op både gennem målrettet træning, men også gennem gode relationer. Her kan vi spejle os i Aarhus HC og det fantastiske arbejde, der bliver gjort af de frivillige ude i de lokale haller,” forklarer Brian Sørensen, CEO i IT Relation, om samarbejdet.

Relationer gør forskellen 

Med den nye toårige aftale mellem IT Relation og Aarhus HC tager håndboldklubben nu endnu et stort skridt fremad og opad. Peter Bredsdorff-Larsen, medlem af bestyrelsen og sportslig ansvarlig, er glad for at have fået en partner med på holdet, der deler Aarhus HC’s værdier:

”Når man leder efter en partner til et længerevarende samarbejde, er den fælles forståelse et vigtigt element. Vi ved, at IT Relation sætter samarbejde og relationer forrest – både mellem kolleger og virksomhederne, de leverer til. Det betyder rigtig meget for os, at vi har et værdifællesskab med vores sponsor, som vi kan bygge videre på.”

Brian Sørensen supplerer:

”Det er fantastisk at bakke op om en organisation, der er så stærkt forankret i arbejdet med børn og unge ude i de lokale håndboldhaller. Selvfølgelig er det sjovt at stå på lægterne, når professionelle sportsfolk i verdensklasse klasker bolden op i krydset med et ordentligt schwung – men for os betyder det mindst lige så meget, at vi kan bakke op om en klub, som vores medarbejdere og deres børn kan identificere sig med – og hvor de måske allerede er medlem.”

Tilbage

keyboard_arrow_up