IT Relation opnår Microsoft Solutions Partner Designations

22.12.2022

Vi er stolte af at være certificeret i Microsofts nye Partner Program og ikke mindst af at have opnået fire ud af seks Solutions Partner designations, hvilket fortsat placerer IT Relation i den absolutte elite.

Med et nyt Partner Program har Microsoft skiftet de hidtidige guld- og sølvcertificeringer ud med Solutions Partner designations, som giver kunden større indblik i deres leverandørs kompetencer.  

Vi er stolte af at være certificeret i det nye Partner Program – og ikke mindst af at have opnået fire ud af seks Solutions Partner designations, hvilket fortsat placerer IT Relation i den absolutte elite. 

Udover at have modtaget Microsofts Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft Azure-certificering har IT Relation med sit brede katalog af services og IT-løsninger opnået følgende fire Microsoft Solutions Partner designations: 

  • Infrastructure Azure (specialist: Windows Server and SQL Server Migration)
  • Data & AI Azure
  • Digital & App Innovation Azure
  • Modern work
     

IT Relation er en del af itm8-økosystemet, hvor samarbejdet med vores søsterselskaber og de resultater, vi har skabt sammen med vores kunder, har hjulpet os med at opnå disse designations på kort tid.

Kun få virksomheder har allerede nu opnået fire designations – og IT Relation er en af dem. Vi er sikre på, at de sidste to Solutions Partner designations også er inden for rækkevidde inden længe.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up