IT Relation udpeget som Microsoft Solutions Partner indenfor sikkerhed

19.01.2023

Det er med stor stolthed, at IT Relation nu kan tilføje det prestigefyldte Security-badge til listen over Microsoft Solutions Partner designations ⭐ Det betyder, at vi nu har opnået fem ud af seks designations - en utrolig flot præstation, som kun få virksomheder har opnået indtil videre.

Som Microsoft Security Partner med fokus på Cloud-sikkerhed, Governance & Compliance, har IT Relation dokumenteret ekspertise inden for områder som performance, skilling og customer succes. For at opnå et Security-badge er vi blevet målt på vores certificeringer, antallet af kunder, vi servicerer, succesfulde implementeringer samt vores samlede vækst, hvilket tilsammen udgør en total partner capability score.

Med et dedikeret Cyber Defence Center med stor erfaring i MS Sentinel, vores Baseline Security-koncept, og nu også Microsofts Security designation, er målet for IT Relation ligetil – nemlig fortsat at sikre vores kunders virksomheder og forretning ved hjælp af nogle af markedets bedste IT-sikkerhedsløsninger.

Tilbage

keyboard_arrow_up