IT Relation støtter Danske Hospitalsklovne med stort Klovnesponsorat

31.05.2023

Vi er glade for at kunne støtte en af Danmarks mest værdifulde velgørenhedsorganisationer, Danske Hospitalsklovne, med et sponsorat på 6.000 kr. Med vores donation ønsker vi at bidrage til en mere positiv og opmuntrende oplevelse for de børn, der kæmper med sygdom og indlæggelse på landets hospitaler.

Hos IT Relation tror vi på, at teknologi ikke blot handler om forretningsmæssig værdi, men også om at gøre en positiv forskel i samfundet omkring os. Derfor har vi valgt at støtte Danske Hospitalsklovne og deres vigtige arbejde med at bringe smil og glæde blandt sygdomsramte børn på hospitaler over hele landet.  

Brian Sørensen, CEO i IT Relation, udtrykker sin begejstring over at kunne støtte denne værdifulde organisation: 

”Det er med stor glæde, at vi har valgt at støtte Danske Hospitalsklovne. Vi vil gerne være med til at sikre, at de indlagte børn får en positiv oplevelse. Vi håber, at vores bidrag kan være med til at skabe lyspunkter for børnene og deres familier i den tid, hvor de har mest brug for det.” 

Spreder smil og glæde, når livet gør ondt 

Hvert år indlægges ca. 75.000 børn på de danske hospitaler, og for mange af de indlagte børn og deres pårørende er hospitalsforløbet forbundet med smerte, utryghed og angst. Danske Hospitalsklovne arbejder på at styrke trivslen, livsglæden og livsmodet blandt indlagte børn gennem humor, leg og underholdning. Deres netværk af dygtige, professionelt uddannede hospitalsklovne har formået at bringe latter og lys ind i børnenes tilværelse, hvilket hjælper med at mindske angsten for behandlinger og skabe en mere behagelig atmosfære under deres hospitalsophold.  

Få mere information om De Danske Hospitalsklovne og deres værdifulde arbejde her >

Tilbage

keyboard_arrow_up