Hverdagens IT Superhelte

Vi fjerner dine IT-problemer.
Vi forbedrer din bundlinje.
Vi smiler, mens vi gør det.

Vi taler altid forretning først

Omdrejningspunktet for vores arbejde er, hvordan vi kan optimere din forretning med IT. Derfor starter vi altid med at identificere de områder, hvor IT kan understøtte dit vækstpotentiale, før vi udvikler en løsning. 

480+

IT Superhelte

75.000

Brugere

9

lokationer

55

lande supporteres 


Få et indblik i vores særlige virksomhedskultur

Vi er Hverdagens IT Superhelte

Det, der kendetegner os, er vores særlige adfærd i hverdagen. Vi er på sagen for at skabe optimale IT-løsninger og ultimativ kundeservice. Aldrig hver for sig. Altid på samme tid.

Her er IT Superhelten

Sådan ser han ud. Smilende og altid på sagen for at løse IT-udfordringer. IT Superhelten er vores frontfigur. Vores rollemodel. Virksomhedens vigtigste medarbejder. Han er symbolet for den No Problem-kultur, du køber dig ind i som kunde hos os.

IT Superhelten er den, der får tingene til at ske. I praksis og i hverdagen. Han snakker et sprog, du forstår. Ingen bizz- og buzzwords. Han eksekverer frem for at teoretisere. Tager de højtflyvende teorier ned til jorden. Virker det, eller virker det ikke? Det er det, IT Superhelten står på mål for hver dag.

Hils på en af Hverdagens IT Superhelte

1. kvartal 2018

Simon Færgemann Jensen
Service Desk / Herning


Simon Færgemann Jensen er en verdensklasse superhelt. Han gør en kæmpe forskel hver dag i Service Desk, især som kundeansvarlig på BoConcept. 

Simon er hurtig, kommunikerende og utrolig dedikeret. Kunderne roser ham til skyerne. Han får ikke bare løst en fejl, men tænker i, hvordan fejlen kan undgås fremover. For ham er opgaven altid NO PROMLEM – kunne alle da bare gøre som Simon!

Derudover møder han altid smilende på arbejde er med til at skabe en god stemning i Service Desk - og er altid hjælpsom – KAPOW!


 

Jeg er imponeret og glæder mig til det fortsatte samarbejde – stor tak til Steen og ikke mindst Martin for at have styr på processen – og de teknikere, som jeg ikke kender, men som jeg kan se har gjort et super job. Tak til alle implicerede for levering af KAPOW ydelse.

 

— Ole Marker, Tandlægeforeningen

 

Et udpluk af vores kunder

 

CVR nr.: 27001092
Selskabsform: Aktieselskab
Bank: Nykredit København
Leveringsbetingelser

Statsautoriseret revisor
PwC København
Strandvejen 44
2900 Hellerup

Årsregnskab
Her kan du se vores seneste årsregnskab:
IT Relation – årsrapport 2015

Revisionserklæring
Her kan du se vores seneste revisionserklæring:
Revisionserklæring 2017

Er du klar til en snak?

Så lad os snakke forretning først. Og IT-løsning bagefter.

Kontakt os

Thomas Møller Jensen

Market Director

mailE-mail

Thomas Møller Jensen

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up