Vi bygger stærke Relationer mellem din IT og din forretning

Jytte Vesterby Damm

Client Manager, IT Relation

Søren Astrup

Direktør, Partner, Formuepleje

Mens der hele tiden kommer ny teknologi, forbliver én ting den samme: Det er mennesker, der gør det muligt at bygge fremtidens IT. Hos IT Relation bliver du mødt af 750 specialister, som er klar til at understøtte dine forretningsmål med IT.

Kender du din partner?

Du kan kun få de helt rigtige IT-løsninger, hvis du har en partner, som kender dig og dine behov. Som ved, hvor du vil hen, og som du kan regne med, når tingene ikke helt går som planlagt. Det får du med IT Relation.

I mere end 20 år har vi hjulpet virksomheder med at digitalisere forretningen. Både de små og de helt store. Selvfølgelig skal du have den rigtige teknologi, men den er ikke meget værd, hvis der ikke er tillid og gensidig respekt mellem dig og din IT-partner.

Se vores certificeringer og revisionserklæringer

Et udpluk af dem, vi hjælper

Vi dyrker relationerne

Vi insisterer på at kende dig og din virksomhed. Jeres mål, udfordringer og ambitioner. Hvordan skulle vi ellers udvikle de digitale løsninger, der rykker forretningen? 

Det er derfor, du får adgang til et fast hold af specialister, som er helt tæt på dig og dit team. Her kan du forvente en åben og pragmatisk dialog. For vores erfaring siger, det er nøglen til at matche jeres behov med stærke løsninger – og fjerne problemer, inden de opstår. 

En del af en stor familie

På samme måde, som vi gerne vil skabe tætte relationer med kunder og samarbejdspartnere, har vi også stærke familiemæssige rødder.

IT Relation er en del af itm8-familien, som tæller mere end 1.700 medarbejdere i virksomhederne Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle 42, Emineo, Copenhagen Software, Me’ning, Progressive, Cloud Teams, AddPro og Cenvation. Og familien udvides løbende, når vi identificerer virksomheder, hvor vi kan se muligheden for at dyrke de gode relationer.

Mød itm8-familien

“Jeg er imponeret og glæder mig til det fortsatte samarbejde. Stor tak til Steen og ikke mindst Martin for at have styr på processen – og til de teknikere, som jeg ikke kender, men som jeg kan se har gjort et super job. Tak til alle implicerede for levering af en fantastisk ydelse.”

Ole Marker, Tandlægeforeningen

Er du klar til en snak?

Så lad os snakke forretning først. Og IT-løsning bagefter.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up