Service Desk 24/7 var tungen på vægtskålen

”Hos Aarstiderne er vi dybt afhængige af IT. Vi leverer frisk økologisk frugt og grønt direkte til døren – og det kræver en masse logistik og en velsmurt organisation. Så da vi stod over for at skulle foretage en større investering i IT, iværksatte vi en større udbudsrunde, hvor valget faldt på IT Relation."

Her var Service Desk 24/7 tungen på vægtskålen og årsagen til, at vi indledte et samarbejde med IT Relation, siger Thomas Slott, afdelingschef med ansvar for IT hos Aarstiderne.

“Opstår der spørgsmål eller drillerier ringer, e-mailer eller sms’er vores 85 brugere (administration, salg, logistik m.fl.) bare til Service Desk.”

Thomas Slott, afdelingschef hos Aarstiderne

Outsourcing af IT driften

Hos Aarstiderne besluttede man i første omgang at outsource serverdriften, brugersupporten og øvrig on-site-arbejde på deres forskellige lokationer rundt i Danmark. Men tilfredsheden har været så stor, at Aarstiderne også har valgt at outsource den resterende del af deres IT – inklusiv IT-chefen til IT Relation.

IT-udfordringerne bliver løst med det samme

”Opstår der spørgsmål eller drillerier ringer, e-mailer eller sms’er vores 85 brugere (administration, salg, logistik m.fl.) bare til Service Desk. Service Desk 24/7 har åbent døgnet rundt. Det er utroligt behageligt, at man taler med én og samme person gennem hele forløbet. Og det er en stor aflastning for vores IT-folk, at IT Relation tager hånd om vores forespørgsler og problemer med det samme”, siger Thomas Slott.

Aarstiderne bruger også IT Relation til indkøb af udstyr, licenser, koordinering med 3. parts-leverandører m.m. Hertil kommer ugentlige ”gummisko-dage”, hvor vores konsulenter og Aarstidernes egne IT-folk ordner stort og småt og sikrer sig, at alting fortsat fungerer.

Aarstiderne dyrker og sælger økologiske grøntsager og frugt via nettet, hvor kunderne typisk abonnerer på kasser med forskellige fødevarer i. Virksomheden er etableret i 1999 af landmanden Thomas Harttung og kokken Søren Ejlersen. Aarstiderne har en årlig omsætning på 236 millioner kr.

Ud over Danmark sælger Aarstiderne også sine økologiske varer i Sverige og har senest åbnet en afdeling i Hamborg. Samtidig har selskabet også etableret Aarstiderne Engros, hvor virksomheden sælger sine produkter til kantiner og restauranter.

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up