Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Total-outsourcing til IT Relation

I Advokatsamfundets kontor i København havde man fået et voksende behov for et mere stabilt fungerende IT-system, ligesom mange, uventede ekstraudgifter til driften af IT-platformen skabte frustrationer på ledelsesgangen.

"Når vi havde et nedbrud, eller hvis der opstod en fejl i systemet, var det ofte meget omstændeligt og dyrt at få løst problemet", fortæller Maria Elena Klüver, administrationschef i Advokatsamfundet.

Vi har oplevet færre nedbrud og fejl, og når de endelig opstår, bliver de hurtigt løst.

Maria Elena Klüver, administrationschef hos Advokatsamfundet

Færre nedbrud og udgifter

Så i 2013 outsourcede Advoktsamfundet al IT til Front-data. Målet var en mere stabil drift og mere forudsigelige udgifter.
"Og det har vi opnået. Vi har oplevet færre nedbrud og fejl, og når de endelig opstår, bliver de hurtigt løst. Samtidig har vi fået økonomisk gennemsigtighed på IT-området, da vi præcist kender udgifterne måned for måned", siger Maria Elena Klüver.

Anbefaler total-outsourcing

Advokatsamfundet var slet ikke i tvivl om, at skulle de outsource, skulle alt outsources:
"Vi er glade for, at vi tog springet fuldt ud. Havde vi kun outsourcet delvist, ville vi stadig have de gamle problemer med ustabil drift og vi ville have fastholdt de gamle udgifter til opretholdelse af serverkapacitet. Desuden har vi sparet på udgifterne til interne it-kompetencer. Jeg vil bestemt anbefale total it-outsourcing til andre virksomheder".

Administrationschefen er ligeledes meget bevidst om de sidegevinster, der fulgte i kølvandet på at lade IT Relation hoste al IT.
"Med serverne væk sparer vi penge til strøm, og vi skal heller ikke længere fare ind på kontoret om natten, når der er nedbrud. Det klarer IT Relation 24 timer i døgnet.

"IT Relation vil os"

Overordnet set har Advokatsamfundet fået større tryghed efter outsourcingen - både økonomisk og driftsmæssigt, fortæller administrationschefen. Hun betoner også, at det langtfra var tilfældigt, at det var IT Relation, Advokatsamfundet valgte:
"De er ordentlige folk og samtidig meget dygtige og professionelle. Det så vi lige fra starten. De vil os, og de er dygtige til at se og forstå vores specifikke behov.Vi har hele tiden haft oplevelsen af, at de rigtigt gerne vil hjælpe, og det er en god følelse".

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Thomas Møller Jensen

Market Director

thjen@itrelation.dk E-mail

Thomas Møller Jensen

keyboard_arrow_up