Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Nyt intranet medførte total overskuelighed

AVK er en global virksomhed med ca. 3200 medarbejdere, og den interne kommunikation spiller derfor en helt afgørende rolle. Koncernens daværende intranet gav ikke det nødvendige overblik og adgangsmulighederne var begrænsede, hvilket besværliggjorde kommunikationen med de udenlandske medarbejdere. AVK Holding A/S valgte at overlade disse udfordringer til IT Relations udviklingsafdeling, som i samarbejde med AVK udviklede et nyt intranet.

Fælles samarbejdsplatform på tværs af landegrænser

"Det nye intranet har kort fortalt givet os total overskuelighed", siger Global Brand Manager Michael Ramlau-Hansen. Han beskriver, hvordan de med det nye intranet har fået et helt nyt grundlag for kommunikationsstrukturen internt i virksomheden. Intranettet har givet dem en fælles samarbejdsplatform på tværs af internationale afdelinger, hvor alle informationer og dokumenter er organiseret således, at alle medarbejdere hurtigt kan finde frem til dem. De kan ligeledes oprette forskellige fora til at debattere emner og dele dokumenter, hvilket har lettet mange beslutningsprocesser betydeligt.

IT Relation handlede meget professionelt. De viste en god forståelse for vores særlige behov, og ud fra dette førte de vores ønsker ud i livet.

— Michael Ramlau-Hansen, Global Brand Manager hos AVK

Søgemaskine på højde med Google

Ud over struktur fremhæves også intranettets søgemaskine. Intranettet har en søgemaskine, som gør det muligt at søge bredt på hele sitets indhold, og dermed hurtigt finde frem til et ønsket dokument. "Vi har fået en søgemaskine, der er på højde med Google", fortæller Michael Ramlau-Hansen.

Udarbejdelsen af intranettet er foregået i et tæt samarbejde mellem IT Relations udviklingsafdeling og AVK Holdings projektleder. "IT Relation handlede meget professionelt. De viste en god forståelse for vores særlige behov, og ud fra dette førte de vores ønsker ud i livet", afslutter Michael Ramlau-Hansen.

AVK-koncernen producerer blødtættende skydeventiler, dobbelt-excentriske butterflyventiler, hydranter, kontraventiler, stikledningsventiler samt en række tilbehør til de rørnet, som forsyner os med rent drikkevand og naturgas. AVK er en dansk familieejet koncern med 77 selskaber verden over. AVK beskæftiger ca. 3200 medarbejdere verden over, og produkterne sælges i mere end 85 lande.

Kontakt os

Flemming Jørgensen

Solution Manager

smartphone+45 3126 5702

flj@itrelation.dk mailE-mail

Flemming Jørgensen

keyboard_arrow_up