Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Fra kosteskabet til IT Relation

Da Danske Advokater stod over for udfordringen med at bygge sin egen organisation op, skulle der bl.a. vælges et nyt setup på IT-området.

IT Relation blev valgt som partner til at håndtere opgaven.

Danske Advokater var nemlig ikke i tvivl: De ville hellere bruge deres tid på kunder frem for at skrue og vedligeholde i et serverrum.

IT Relation blev valgt på den gode mavefornemmelse. Selv om vi ikke er så store, fik vi den nødvendige opmærksomhed.

— Steen Hermansen, IT-chef hos Danske Advokater

IT-udfordringen

IT-chef Steen Hermansen stod over for den store opgave at bygge en helt ny organisation op.

Steen og Danske Advokater stak fingeren i jorden hos forskellige hosting virksomheder, men det blev IT Relation, der løb med opgaven at varetage det fulde ansvar for IT-driften – fra backup og opdatering af programmer til den nødvendige support i hverdagen.


Med kundens egne ord

"IT Relation blev valgt på den gode mavefornemmelse. Selv om vi ikke er så store, fik vi den nødvendige opmærksomhed. Samtidig havde de en fin forståelse for det, vi havde behov for", fortæller Steen Hermansen.

IT Relations fulde ansvar betyder, at Steen Hermansen ikke skal bruge tid på at skrue og vedligeholde, men i stedet have et mere udadrettet fokus.

"En anden fordel er, at vi ikke har haft de store initieringsomkostninger. Vores driftsudgifter i dag matcher faktisk andre tilbuds opdateringsaftaler, hvortil vi skulle bruge rigtig mange penge på selv at etablere serverrum og investere i servere, licenser med mere", forklarer Steen Hermansen.

Danske Advokater så dagens lys i 2008 som advokaternes første egentlige brancheforening.

Organisationen blev stiftet i forbindelse med en ændring i Retsplejeloven, der indebar, at den daværende organisation, Advokatsamfundet, ikke længere kunne varetage aktiviteter som brancheorganisation.

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Thomas Møller Jensen

Market Director

thjen@itrelation.dk E-mail

Thomas Møller Jensen

keyboard_arrow_up