Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Dyrlæger & Ko har automatiseret arbejdsprocesserne mellem dyrlæger og landmænd

Dyrlæger & Ko er en sammenslutning af over 100 kvægdyrlæger, fordelt over hele landet. Med hjælp fra IT Relation sørger kædekontoret for at levere SharePoint-baserede it-løsninger til de dyrlægepraksisser, der er en del af sammenslutningen.

En af løsningerne er internetportalen LandmandsWEB. Her kan dyrlæger og landmænd udveksle og godkende dokumenter elektronisk, hvilket har gjort livet lettere for begge parter.

”I vores branche er der en masse dokumenter, der skal frem og tilbage mellem dyrlæger og landmænd, fortæller Dan Borup Jørgensen, kædechef hos Dyrlæger & Ko. ”Mange af de dokumenter skal godkendes og arkiveres på en bestemt måde for at leve op til kravene fra det offentlige. Normalt er det for eksempel sådan, at hvis en dyrlæge skal udskrive medicin til en ko, skal han først hjem til sin praksis, skrive en recept, printe et anvisningsskema i to eksemplarer og køre tilbage til landmanden for at få dem underskrevet. Herefter skal dyrlæge og landmand sørge for at arkivere hvert deres eksemplar af dokumenterne korrekt.”

Vi er i det hele taget rigtig glade for at arbejde sammen med IT Relation. Vi passer godt sammen [...] Og så kan jeg godt lide at vi har en fast kontaktperson.

Dan Borup Jørgensen, kædechef hos Dyrlæger & Ko

Fra manuelle til automatiske processer

For at begrænse de meget omstændelige, manuelle arbejdsgange, fik Dyrlæger & Ko udviklet LandmandsWEB i samarbejde med IT Relation. LandmandsWEB er en internetportal, som er integreret med dyrlægernes daglige SharePoint-løsning, så de ikke har skullet lære en ny brugergrænseflade at kende. Når en dyrlæge opretter
en af sine landmænd på LandmandsWeb, sætter han samtidig et automatiseret workflow i gang. Landmanden får besked pr. mail, hvis der er noget han skal læse eller godkende, og når han har godkendt det elektronisk, bliver det automatisk arkiveret korrekt hos både landmand og dyrlæge.

Tryghed for korrekt arkivering

”Med LandmandsWEB er dagligdagen blevet langt lettere for dyrlægerne og landmændene,” fortæller Dan Borup Jørgensen. ”Ud over, at det er enormt tidsbesparende for begge parter, giver det også landmanden en tryghed for, at arkiveringen er sket korrekt, hvis myndighederne laver en kontrol. Det er rart at vide i en travl hverdag, hvor et sygt dyr let kan fjerne fokus fra papirarbejdet.”

Stor glæde af foranalyse

Sammen med IT Relation har Dyrlæger & Ko lagt mange kræfter i at lave en foranalyse, der sikrede, at den endelige løsning levede helt op til brugernes ønsker. Dan Borup Jørgensen uddyber: ”Vi har haft stor glæde af at have IT Relation til at hjælpe os med foranalysen. Det betød, at vi var meget sikre på, hvad der skulle ske, hvem der skulle gøre hvad, og hvad det ville koste.”

En fast kontaktperson letter samarbejdet

”Vi er i det hele taget rigtig glade for at arbejde sammen med IT Relation. Vi passer godt sammen, fordi begge organisationer er grundige og tænker tingene ordentligt igennem. Og så kan jeg godt lide, at vi har én fast kontaktperson, som vi altid kan tage fat i. Hvis der er et problem, sørger han for at få det løst med det samme. Det virker, som om IT Relations medarbejdere har en udstrakt grad af frihed under ansvar og ikke skal cleare alting med baglandet, før de kan tage en beslutning. Det gør det lettere for os, fordi vi bare kan sætte os på tomandshånd og aftale, hvad der skal ske,” slutter Dan Borup Jørgensen.

Kontakt os

Flemming Jørgensen

Solution Manager

smartphone+45 3126 5702

flj@itrelation.dk mailE-mail

Flemming Jørgensen

keyboard_arrow_up