Indblik, overblik og dialog blev til en værdifuld løsning

”Vi valgte IT Relation som leverandør, fordi selskabet med stor succes havde implementeret en SharePoint-løsning i vores skov-division. Flere kan levere den tekniske løsning, men for os er det vigtigt, at vores leverandør fungerer som samarbejdspartner. Det gør IT Relation. Vi var glade for deres design af brugerfladen, system-setup og deres måde at gennemføre processen”, siger Jane Kragsig, projektansvarlig, HedeDanmark.

Reduceret gennemløbstid

HedeDanmark valgte at udvide sin SharePoint-løsning for at understøtte koncernens interne LEAN-certificering. Med det nye system opnår selskabet ikke bare optimalt og altid opdateret overblik – lige fra drift til økonomi og udveksling af data med kunderne – men også ressourcemæssige besparelser fx i forhold til dobbeltregistrering.
Eksempelvis har HedeDanmark kunnet reducere med op til fem dage i gennemløbstid ved håndtering af sager gennem den nyudviklede SharePoint 2013-løsning.

“Vi modtog en fuld projektplan, som IT Relation hver fredag fulgte op på i forhold til, hvordan processen skred frem og næste uges forløb.”

Jane Kragsig, Projektansvarlig hos HedeDanmark

Forretningsforståelse og effektiv projektstyring

”Lige fra opstart til gennemførelse af projektet har IT Relation været et positivt møde. Deres konsulenter og projektleder forstod at sætte sig ind i vores organisation, vores behov og udfordringer. De forstod vores krav til eksempelvis IT-mobilitet for vores folk i marken og til skematiserede arbejdsrutiner.”

Med en SharePoint-løsning skræddersyet til HedeDanmark begyndte implementeringsfasen: ”Vi modtog en fuld projektplan, som IT Relation hver fredag fulgte op på i forhold til, hvordan processen skred frem og næste uges forløb. Det gav overblik, og dialogen blev til god og værdifuld sparring. Desuden testede vi systemet løbende. Det gav os mulighed for at kommentere på detaljer, rette til, og i sidste ende gjorde det processen effektiv. I det hele taget tog IT Relation ejerskab og ansvar hele vejen”, siger Jane Kragsig.

HedeDanmark A/S er en international service- og handelsvirksomhed inden for det grønne område. Med mere end 1.000 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 1,7 mia. kroner er HedeDanmark størst og ledende inden for serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

HedeDanmark er ejet af foreningen Det danske Hedeselskab, som arbejder for at fremme udviklingen af naturværdier og naturressourcer.

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up