Effektivisering med outsourcing

På levnedsmiddelvirksomheden HEDEGAARD foods A/S er man i dag godt tilfredse med, at man har valgt at outsource al IT.

"Det er min klare fornemmelse, at vores IT nu har betragteligt færre udfald, og at problemerne samtidig bliver løst meget hurtigere, når de opstår", siger IT- og økonomichef Lone Broni.

“Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har nu en IT-platform, der er mere driftssikker og betjenes mere professionelt, end hvis vi selv skulle have stået for vores IT.”

Lone Broni, IT- og økonomichefen hos  Hedegaard Foods

IT-udfordringen

HEDEGAARD foods A/S i Hadsund forarbejder, pakker og distribuerer friske æg samt en række kogte og pasteuriserede ægprodukter og æggepulver, og en velfungerende IT-platform er afgørende for selskabets konkurrencedygtighed.

Tidligere havde selskabet koblet sig på IT-platformen hos et andet af koncernens selskaber men på grund af forskelligheder i de to selskabers IT-behov, valgte HEDEGAARD foods A/S at gå egne IT-veje.
Valget stod nu mellem at etablere egen platform eller at outsource, og selskabet besluttede sig for en total-outsourcing til IT Relation i 2010.

Kun total-outsourcing gav mening

"Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har nu en IT-platform, der er mere driftssikker og betjenes mere professionelt, end hvis vi selv skulle have stået for vores IT. Vi har behov for en ekspert og partner, der leverer service og support 24 timer i døgnet, og sådan en partner har vi fået i IT Relation".

IT- og økonomichefen heller ikke i tvivl om, at når de ville outsource, skulle det være en total IT-outsourcing:
"Det var enten-eller. Hvis vi kunne havde outsourcet en del af vores IT-system, skulle vi fortsat have haft dyre IT-kompetencer i huset, og det kunne vi ikke se meningen med".

Understøtter udvikling

HEDEGAARD foods A/S ekspanderer, og det har været en lettelse for ledelsen at kunne fokusere på det forretningsmæssige uden at skulle bekymre sig om de IT-mæssige udfordringer, udvidelser kan medføre.
Lone Broni understreger, at det har skabt tryghed i HEDEGAARD foods A/S, at IT-platformen er outsourcet, især i forbindelse med selskabets vækst:

"Vi nu har en partner, der sikrer, at vores IT-platform løbende tilpasser sig vores udvidelser, så den understøtter vores udvikling i stedet for at begrænse os".

Tillid og samarbejde

Det var ikke svært for Lone Broni og hendes ledelseskolleger at vælge den virksomhed, der skulle hoste deres IT.

"Der er mange andre kompetente og professionelle firmaer, der tilbyder IT-hosting, men vi havde mest tillid til IT Relation og en følelse af, at det var dem, vi bedst kunne samarbejde med. Det har vist sig at holde stik," smiler IT- og økonomichefen.

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up