Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

One-point-of-contact giver tryghed og stabilitet

Hillerød Forsyning er et selvstændigt aktieselskab med ca. 100 medarbejdere. Virksomheden håndterer en række forsyningsområder såsom affald, vand, spildevand og varme.

Hillerød Forsyning havde tidligere to IT-leverandører – en leverede hosting-ydelser og IT Relation agerede Service Desk-funktion. To-leverandør-situationen gav flere og flere udfordringer rent koordineringsmæssigt, og hosting-leverandøren var meget langsom til at reagere på problemer. Idet Hillerød Forsyning historisk havde været tilfredse med IT Relations service, faldt valget derfor på at outsource al IT hertil.

Den nye løsning har ifølge Kunde- og Facility chef Peter Maltha flere fordele: ”Det der gør os glade ved den løsning, vi har med IT Relation er, at vi kun har én leverandør, dvs. vi har one-point of contact. Vi er godt kendt i IT Relation som kunde, og har vi problemer så kommer der lynhurtig attention på”.
Generelt fremhæver Peter Maltha, at det har en stor værdi i hverdagen, at der ingen ventetid er på at få hjælp, og at IT-problemer derfor ikke bremser effektiviteten i virksomheden.

Med den størrelse og opbygning som Hillerød Forsyning har, vil det være rigtig svært at bygge en professionel IT-afdeling op

— Carsten Hansen, Administrations- og økonomichef hos Hillerød Forsyning

Administrations- og økonomichef Carsten Hansen påpeger, at en af de primære fordele ved at outsource til IT Relation er, at man får adgang til en langt større vidensdatabase og netværk, som medarbejderne til hver en tid kan trække på og sparre med. ”Med den størrelse og opbygning som Hillerød Forsyning har vil det være rigtig svært at bygge en professionel IT-afdeling op”. På denne måde har vi en professionel hotline og support, hvor der altid er åbent og vi er ikke afhængige af at have medarbejdere på arbejde selv – og derved sparer vi også en intern omkostning”.

Peter Maltha fremhæver afslutningsvist den personlige og tætte kontakt til IT Relations medarbejdere som en faktor han er særlig glad for ved samarbejdet: ”De personer jeg har som one-point-of contact hos IT Relation har jeg et rigtig godt forhold til – og også her bliver vi vist den fokus og interesse, som er vigtig når man er kunde.”

Hillerød Forsyning er et selvstændigt aktieselskab, som er ejet af Hillerød Kommune. Virksomheden beskæftiger 100 medarbejdere, som håndterer en multiforsyningsfunktion, herunder affald, vand, spildevand og varme. Hillerød Forsyning omsætter for ca. en halv milliard om året. Virksomheden investerer ca. halvanden million om dagen - også lørdag og søndag - i store anlægsopgaver, nedgravning af fjernvarmerør og renovering på vandnet.

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning

Thomas Møller Jensen

Market Director

thjen@itrelation.dk E-mail

Thomas Møller Jensen

keyboard_arrow_up