Værdiskabende IT-outsourcing

J. Lauritzen driver en moderne flåde af bulkskibe og gastankskibe. Rederiet beskæftiger en stab på omkring 1.300 medarbejdere på havet og på land, og ud over hovedkontoret i København har virksomheden oversøiske kontorer i Kina, Filippinerne, Singapore, Spanien, Schweiz og USA. I den branche er hastigheden afgørende, og derfor er er det vigtigt med et agilt IT-system, der understøtter konkurrenceevnen.

For et år siden valgte J. Lauritzen A/S at outsource det meste af deres IT-afdeling til IT Relation. ”Vi valgte IT Relation, fordi de leverer mere nærvær end konkurrenterne. De har fuld fokus på vores specifikke udfordringer og muligheder, og de gør sig løbende umage med at sætte sig ind i vores system og situation.” forklarer IT-chef Martin Hvass Mørup fra J. Lauritzen A/S.

Bedre og billigere med outsourcing

For J. Lauritzen A/S har det givet en lang række fordele at outsource IT-systemet. Overordnet set sparer virksomheden et betragteligt beløb og opnår samtidig højere kvalitet. ”Medarbejderne fra IT Relation, der nu drifter vores IT, er så dygtige og kompetente, at vi slet ikke selv ville kunne tiltrække og fastholde medarbejdere af den kaliber. Det betyder, at vores systemer er mere driftssikre end før vi outsourcede - og også mere stabile end under vores tidligere hostingpartner.” IT-chefen betoner, at de færre udfald og den større driftssikkerhed ikke kun giver færre ærgrelser og ro i sindet; ”når vi ikke længere skal slukke nær så mange brande, som vi var tvunget til under vores tidligere hoster, så frigiver det ressourcer, som sætter os i stand til at gennemføre opgaver, vi ikke tidligere magtede.”

“De er virkeligt professionelle mennesker, der leverer varen. Der er en sund kultur i deres organisation, der sætter dem i stand til at tage fornuftige og pragmatiske beslutninger - både kommercielt og professionelt.”

Martin Hvass Mørup, IT-chef hos J. Lauritzen

Skarpere opdateringer

IT-opdateringerne hos J. Lauritzen har fået et stort kvalitetsløft, efter at firmaet outsourcede sit IT-system.
”Vores opdateringer er simpelthen blevet mere gennemtænkte. Når du skal formulere opgaven over for en ekstern partner, er du nødt til at være skarp, præcis og velovervejet. Samtidig er gutterne på IT Relation rigtig gode til at give kvalificeret sparring til de opgaver, vi kommer med, og det er med til at opkvalificere opdateringerne yderligere.”

Derfor IT Relation

Martin Hvass Mørup har anbefalet IT Relation til andre IT-chefer. Og han har adskillige argumenter for at gøre det.
”De er virkeligt professionelle mennesker, der leverer varen. Der er en sund kultur i deres organisation, der sætter dem i stand til at tage fornuftige og pragmatiske beslutninger - både kommercielt og professionelt. IT Relation er kort fortalt en solid samarbejdspartner - ikke mindst på grund af deres nærvær. De har virkelig gjort sig umage med at sætte sig ind i vores system og situation. IT Relation giver os løsninger, der er skræddersyet til vores behov, og de gør det med baggrund i værdifulde erfaringer fra masser af kunder.” 

Forståelse for forretningen skaber plads

IT Relations daglige tilgang til IT-outsourcing hjælper til med at hverdagen effektiveres hos J. Lauritzen.  ”Vi er i stand til at handle hurtigt og effektivt, fordi IT Relation altid stiller med de relevante ressourcer, når vi har behov for dem. Samtidig er vi højere grad end før i stand til at gennemføre større projekter, der kræver mange ressourcer, fordi IT Relation leverer det nødvendige mandskab - og gør det hurtigt. Det gør os meget agile - en uhyre vigtig kvalitet for os.”

Se hvad vi også har løst for J. Lauritzen 

Vi har også viderudviklet J. Lauritzen rederiets centralnervesystem og står for driften af deres service bus.

Læs flere kundehistorier her

 

J. Lauritzen driver en moderne flåde af bulkskibe og gastankskibe. Rederiet beskæftiger en stab på omkring 1.300 medarbejdere på havet og på land, og ud over hovedkontoret i København har virksomheden oversøiske kontorer i Kina, Filippinerne, Singapore, Spanien, Schweiz og USA.

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up