Kundecase: IT Relation og KPC

Stabile netværk og sparede mandetimer med Cisco Meraki

KPC er en total entreprenørvirksomhed, der står bag bygninger i hele Danmark. Virksomheden bygger rigtig meget i København, Århus og Odense i øjeblikket - og naturligvis i Herning, som er KPC’s fødeby. 

Forældet teknologi og manuelle processer spændte ben
Udfordringerne med KPC’s netværksinfrastruktur var dårlige forbindelser, ustabile netværk og generelt upålidelighed. Den teknologi KPC benyttede sig af var forældet, svær at vedligeholde og det var ikke muligt at få nye dele, hvis noget gik i stykker.

Sådan er det ikke mere. Når KPC i dag lancerer et nyt byggesite sætter IT-afdelingen selv deres netværksløsning op, som forbindes til enten en fiberforbindelse eller 5G-router. KPC’s netværksinfrastruktur er baseret på Cisco Meraki, som KPC er blevet meget glade for. Cisco Meraki har nemlig både givet stabilitet og gjort det gennemskueligt, hvad der sker i netværket. 

“Når vi først har sat det op, og der er strøm til, har vi ingen problemer. Cisco Meraki er stabilt og opdaterer sig selv. Så når vi kommer ud med et byggesite og sætter strøm og internet til, så opdager udstyret selv, hvor det hører til og konfigurerer sig selv derefter. Det har skabt værdi i form af sparet tid for IT-afdelingen,” fortæller Kaj Richard  Nielsen, IT-manager hos KPC.

Slut med dyre mandetimer
Hvis man skal erstatte sin netværksinfrastruktur, er det vigtigt, at man er behovsorienteret:

"Jeg oplever, at der er mange virksomheder, der kun kigger på prisen. Og de glemmer at kigge på omkostningerne i de timer, der bruges på at styre netværket. Èn af de gevinster vi har ved Cisco Meraki er, at vi har flyttet vores dyre mandetimer over i andre projekter, som kan skabe værdi for forretningen andre steder," forklarer Kaj Richard Nielsen, IT-manager hos KPC.

“Når vi først har sat det op, og der er strøm til, har vi ingen problemer. Cisco Meraki er stabilt og opdaterer sig selv.”

Kaj Richard Nielsen, IT-manager hos KPC

Stærkt samarbejde med tydelig kommunikation
Samarbejdet mellem IT Relation og KPC startede med en forventningsafstemning, hvor KPC fortalte om deres behov og ønsker, og IT Relation fortalte, hvad de ville levere. “Min erfaring med IT Relation er, at de har nogle utrolig erfarne konsulenter, sælgere og produktvejledere indenfor Cisco Meraki, som kan hjælpe virksomheder godt på vej med udskiftning af netværksinfrastruktur,” siger Kaj Richard Nielsen, IT-manager hos KPC.

Den store udfordring lige nu er leveringsproblemer, som mange andre også oplever pt: “Når vi skal bruge nyt udstyr, kan vi ikke altid forvente at få det til tiden. Her er heldigvis både Cisco Meraki og IT Relation meget behjælpelige med at anskaffe eller låne udstyr i mellemliggende periode,” afslutter Kaj Richard Nielsen, IT-manager hos KPC.

KPC håber, at løsningen i fremtiden kan håndtere mere automatisering og skalering. Med hjælp fra konsulenter hos IT Relation er de allerede godt på vej med at opfylde deres mål. 

Om Cisco Meraki

Cisco Meraki er en 100 % cloud-administreret netværksløsning, der giver fuld kontrol – uden du behøver at bekymre dig om opdateringer, overvågning og vedligeholdelse. Alt styres og automatiseres i Cisco's egen Cloud. Cisco Meraki dækker alt fra trådløs infrastruktur og switching til sikkerhedskameraer og sikkerhed. 

Fordelene ved Cisco Meraki er mange. Her er de vigtigste:

  • Hurtigere implementering
  • Nemmere administration af netværket
  • Et bedre overblik over forbruget
  • Høj sikkerhed og sikkert gæstenetværk
  • Mulighed for skalerbarhed
     

Læs mere om Cisco Meraki

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige netværksinfrastruktur til din virksomhed

Skal vi hjælpe din virksomhed? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Michael Birk

Network Solution Specialist

+45 2462 6877

mibir@itrelation.dk mibir@itrelation.dk

Michael Birk

 
keyboard_arrow_up