Skræddersyet Citrix-løsning kickstarter køkkensalget

Den danske køkkenproducent Kvik A/S fik med en opdatering af Navision adgang til et unikt modul, som gjorde det muligt at tegne 3D-køkkener ude i butikkerne. Kvik A/S så et stort salgspotentiale i at få modulet implementeret i alle butikker og valgte at sætte IT Relation på opgaven.

Fra lokalt setup til én centraliseret platform

"Problematikken var, at Kvik A/S på daværende tidspunkt havde et setup, som hovedsageligt kørte på tunge workstations, der var placeret lokalt rundt omkring i butikkerne. Det var derfor forbundet med store omkostninger at implementere det grafisk tunge modul på de mange lokationer”, siger systemkonsulent Jakob Thalund Jensen, som var primus motor på opgaven.

Jakob fortæller, at det hurtigt stod klart, at løsningen var en implementering af et Citrix-setup, hvor der derimod arbejdes fra én central platform:
”Som første led i projektforløbet aktiverede vi Citrix og installererede samtidig Invidia Grid K1 grafikkort på Kviks servere for at optimere ydeevnen og undgå at de grafiske data lå spredt lokalt. Herefter bestod opgaven i at teste applikationerne grundigt og finjustere indstillingerne, så de passede præcist til Kviks ønsker og behov”.

“IT Relation har bidraget til projektet med solid kompetence - ikke alene omkring Citrix-udfordringen, men også om infrastruktur generelt, og hvilke faktorer der skaber værdi for brugeren.”

Sonny Overgaard Juhl, IT Operation Manager hos Kvik

Solide tekniske kompetencer gav tryghed

Jakob understreger, at udfordringen i denne forbindelse er, at løsningen bygger på en vurdering af den enkelte virksomheds kapacitet, hvor meget der skal kunne trækkes på en session, og ikke mindst hvor høj kvalitet grafikken skal være. IT Operation Manager i Kvik, Sonny Overgaard Juhl påpeger, at han gennem hele forløbet har følt sig tryg ved IT Relations tekniske kompetencer og anbefalinger: "IT Relation har bidraget til projektet med solid kompetence - ikke alene omkring Citrix-udfordringen, men også om infrastruktur generelt, og hvilke faktorer der skaber værdi for brugeren".

En samarbejdspartner der ser muligheder

At løsningen blev skræddersyet til Kviks særlige behov er også en af de positive aspekter, som Sonny Overgaard Juhl fremhæver:
”Projektforløbet var fra start baseret på antagelser og forudsætninger omkring et produkt, der løbende blev specialudviklet til Kvik A/S. IT Relation leverede således en løsning, hvor 3D-tegneprogrammet var direkte integreret i Navision. I projekter af den type er det altafgørende med en samarbejdspartner, der ser muligheder frem for begrænsninger og derudover evner at navigere i konstante ændringer”.

I dag er Kvik over halvvejs med udrulning af Citrix setup’et i de forskellige lande. Sonny Overgaard Juhl glæder sig over de nye muligheder, men også over det ansvar IT Relation har påtaget sig i projektforløbet:
"IT Relation har været en uvurderlig partner på denne rejse helt frem til målstregen – og selvom projektet i dag er overgået til drift, vil der fortsat fremadrettet blive udviklet på dette kundetilrettede system".

Kvik A/S har siden 1983 produceret designkøkkener. Udover køkkener producerer virksomheden også badeværelser, garderober og interiør. 

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up