Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

En cloud-løsning der virker gnidningsfrit, så medarbejderne kan fokusere på kerneforretningen

Hos foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby har man travlt med byudviklingsprojekter i samarbejde med virksomheder i Lyngby, DTU, Vidensinstitutioner og Kommune. Derfor har man ikke tid og ressourcer til selv at rode med IT-platformen – og har derfor valgt IT Relation A/S til at stå for det tekniske.

Foreningen har nu over en årrække været kunde hos IT Relation A/S og direktør Caroline Arends er meget tilfreds med samarbejdet. ”Når IT’en ikke har fungeret, er der kommet en konsulent fra IT Relation og taget sig af det, så vi ikke skulle sidde og bikse med ledninger selv.”

Vidensbyen har ikke egne IT-folk ansat til at servicere deres IT-løsninger. Derfor ser de IT Relation som en god, all-around IT-leverandør, der kan hjælpe og understøtte dem, når der er IT-mæssige udfordringer. Hos Vidensbyen har man blandt andet valgt en løsning, der dækker over opbevaring af data i skyen (altså cloud hosting), således at medarbejderne nemt kan gemme, dele og samarbejde online.

En skalérbar løsning, som følger med forretning

På meget kort tid gik Vidensbyen fra én til fem medarbejdere, og derfor var det vigtigt, at løsningen hurtigt kunne skaleres. ”Når man starter op fra ingenting og vokser fra én til fem medarbejdere på meget kort tid, skal man have en pakkeløsning, så det hele kan køre.” fortæller Caroline Arends.

”Udfordringen var at bruge så lidt tid på det som muligt, og gøre det så let tilgængeligt for medarbejderne. Vi har uanede mængder mails, filer og information, og vi har brug for at kunne gemme det hele med historien, så vi har det fulde overblik  over vores projekter. Vores løsning er remote og nem at arbejde sammen i.” fortæller  Caroline om den cloud-løsning, som Vidensbyen har hos IT Relation.

Rådgivning til det tekniske, så forretningen kan realiseres

Hos Vidensby oplever man en faglighed fra IT Relation, som altid kan bruges til rådgivning. Det indebærer support og rådgivning til køb af hardware samt opsætning af arbejdsenheder til medarbejdere. ”Vi får hjælp, når vi beder om det. Men vi får også hjælp proaktivt – fx når vores kontaktperson selv kontakter os med forslag og ideer. Efter opsætningen af vores dataopbevaring i skyen ringede Nikolaj fra IT Relation med en opfølgning – blot for at høre, om det fortsat kørte godt. Det er god service.”

Om samarbejdet med IT Relation fortæller Caroline med et smil: ”Det eneste, der kunne være bedre var, hvis det hele var gratis” og hun fortsætter: ”Hvis der gennem tiden har været noget negativt, har vi meldt det ud til IT Relation, og så har de lyttet og ændret sig til det bedre.”

Vidensbyen føler sig ikke overset som kunde hos IT Relation: ”Man føler sig ikke ubetydelig som lille kunde. Vi oplever tværtimod god service samt en respektfuld forståelse af, hvem vi er som kunde. IT Relation har sat sig ind i, hvad vi er for en forretning og hvad vi har brug for – og hjulpet os med det.”

Fakta om Vidensby

Lyngby-Taarbæk Vidensby er en privat forening med foreløbig 81 medlemsvirksomheder og -organisationer, der bygger på et samarbejde mellem vidensinstitutioner, erhvervsliv og den offentlige sektor, som vejen til innovation. Partnerskabet er et vækst og udviklingssorgan, som finder fælles interesser på tværs og samler dem i projekter, der gavner alle involverede. På den måde er Vidensbyen et effektivt bindeled, der gør op med den klassiske silo-tænkning med henblik på, at udvikle Lyngby-Taarbæk til en af Europas førende videns- og universitetsbyer med de bedste vilkår for uddannelse, forskning, erhverv og entreprenørskab.

Vidensbyen drives af et sekretariat på 4 fuldtidsansatte samt flere deltids konsulenter. Derudover har de ansat studenter og praktikanter, og de skalerer efter behov på givne projekter.

Lyngby-Taarbæk Vidensby har eksisteret siden foråret 2012.

Vil du vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Kontakt os

Thomas Møller Jensen

Market Director, New Business

thjen@itrelation.dk mailE-mail

Thomas Møller Jensen

keyboard_arrow_up