Stærk ny cloudbaseret IT-infrastruktur til Trusted Novus Bank 

Trusted Novus Bank er en lokal bank på Gibraltar med en kundekreds på ca. 4.000 kunder, fordelt på private kunder, erhvervskunder og private banking-kunder. Som bank har Trusted Novus Bank brug for en stærk IT-infrastruktur med et højt sikkerhedsniveau og certificeringer som ISA- og ISO-frameworks.

En ny IT-infrastruktur fra distancen
I slutningen af 2019 beder Trusted Novus Bank IT Relation om at udarbejde et prospekt for bankens nye IT-infrastruktur. Covid-19 pandemien udelukker personlige møder, så både udbudsprospekt, tilbud og implementering må klares fra distancen. Alligevel foregår forløbet fra start til slut uden de store gnidninger. Det er der flere grunde til, fortæller Troels Aagaard, IT Manager hos Trusted Novus Bank: 

“I og med at 99% af vores infrastruktur er cloudbaseret, så er de platforme, som vi kører på, og som skal konfigureres og sættes op, ikke fysisk til stede i et serverrum alligevel.” 

Afklaringer omkring brugerrejse, design og drift aftales over video. Selvom personlige møder for Troels Aagaard giver samarbejdet en ekstra dimension, fortæller han, at der i samarbejdet med IT Relation har været et stærkt fokus på målet fra begge sider. Det har været med til at skabe fremdrift og få projektet sikkert i mål:

“Målet fra både vores og fra IT Relations side har altid været at skabe fremdrift og komme i mål.” fortæller Troels Aagaard, IT Manager hos Trusted Novus Bank.

En IT-leverandør med certificeringerne i orden
Flere parametre falder ind i bankens valg af IT Relation som leverandør af bankens nye IT-infrastruktur. Som bank er der flere certificeringer, som Trusted Novus Bank skal leve op til, og her har IT Relation en væsentlig fordel: 

“Vores samarbejde med IT Relation bliver væsentlig nemmere, fordi de overholder de ISA- og ISO-frameworks, som vi skal bruge i forhold til vores bagland.” forklarer Troels Aagaard. 

Et andet vigtigt fokuspunkt er IT Relations sikkerhedsprodukter.

"Trusted Novus Bank har Baseline Security Plus, som blandt andet sikrer, at Microsofts nyeste opdateringer bliver taget i brug og sørger for, at banken altid har et højt sikkerhedsniveau. Sikkerhedssetup og overvågning er såvel nøje som professionelt beskrevet," fortæller Troels Aagaard.

Øvrige parametre tæller IT Relations værdibaserede ledelse, der stemmer overens med Trusted Novus Banks, hvilket kan mærkes både i kemi og samarbejde. Troels Aagaard fremhæver også, at Trusted Novus Banks oplever, at der i samarbejdet med IT Relation er en fin balance mellem økonomi og kvalitet.  

En veleksekveret og effektiv proces
Selve processen præges ifølge Troels Aagaard af kompetente og fleksible projektledere og teknikere. “Vi har haft god adgang til teknikerne. Det har været et rigtig tæt samarbejde igennem hele projektforløbet, hvilket for mig er rigtig vigtigt,” siger Troels Aagaard og fortsætter: 

“Når man kører med store leverandører, så kan man ofte ende med kun at snakke med projektlederen, og der går noget tabt i en dialog, hvor du ikke snakker med dem, der har fingrene i skidtet. Men her har vi haft en god dialog med både projektledere og teknikere”. 

Trusted Novus Banks nye IT-infrastruktur skiftes fra ende til anden henover en weekend. Der sker med forbløffende få udfordringer, fortæller Troels Aagaard: 

“Det har været godt planlagt, det har været veleksekveret. Der var en drejebog for hele skiftet henover weekenden, hvor der stod lige præcis, hvem der havde ansvaret for at gøre hvad.” 

Søndag eftermiddag er alle punkter tjekket af listen, og hele IT holdet hos både Trusted Novus Bank og IT Relation kan gå hjem og nyde det sidste af søndagen, inden de nye brugere skal på mandag morgen.

“Det har været et forbilledligt projektforløb. Jeg har arbejdet med rigtig, rigtig mange leverandører igennem mine 20 år i IT-branchen og jeg har mange gode på listen. Men IT Relation ligger absolut i top 5 i forhold til at få tingene til at ske og få leveret”

Troels Aagaard, IT Manager hos Trusted Novus Bank

Cloud First 
Som en relativ lille organisation ønsker Trusted Novus Bank at lægge så meget som muligt i skyen, hvor alle opdateringer sker automatisk. På den måde får de Microsofts nyeste funktionalitet og features løbende, og programmer som Excel, Word og Teams er altid opdaterede. Og det er noget, der gør en forskel for banken. 

“Både som IT-organisation og organisation generelt letter det loadet altid at køre på det nyeste i stedet for backlevel,” siger Troels Aagaard. 

Cloudløsningen handler for Trusted Novus Bank om at sikre, at de altid har de nyeste funktionaliteter, det bedste sikkerhedsniveau og de seneste opdateringer. 

Ved at undgå de fysiske servere slipper banken for de udgifter og bekymringer omkring vedligehold og service, der ville være i den forbindelse. Den del står Microsoft for, og det gør, at Trusted Novus Bank udelukkende kan fokusere på det, de ønsker - at udvikle værdiskabende applikationer til deres brugere.

“Microsoft Azure kommer med en hel værktøjskasse, som vi ikke selv ville have mulighed for at udvikle og drifte. Vi får et helt supermarked af forskellige services, som vi kan bygge ting på.”

Troels Aagaard, IT Manager hos Trusted Novus Bank

Hvad er Microsoft Azure?

Microsoft Azure er en moderne cloud-platform baseret på et massivt og globalt netværk af datacentre, der sikrer stabil og sikker drift af dine data, applikationer og tjenester. Med Microsoft Azure kan du hurtigt og nemt bygge, administrere og udrulle applikationer og tjenester.

Læs mere om Microsoft Azure

Skal vi tage din virksomheds IT-infrastruktur med op i skyen?

Få styr på status og muligheder for din virksomheds IT-infrastruktur. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up